Očekujem rezime polusezonePlavo - Bijeli je napisao/la:Pravim malu FM pricuPlavo - Bijeli je napisao/la:viewtopic.php?f=35&t=255
Vidim 30-40 ljudi posjetilo temu... makar recite JEBI SE, lakse mi je to nego sutnja
JEBI SEJaozinho22 je napisao/la:Očekujem rezime polusezonePlavo - Bijeli je napisao/la:Pravim malu FM pricuPlavo - Bijeli je napisao/la:viewtopic.php?f=35&t=255
Vidim 30-40 ljudi posjetilo temu... makar recite JEBI SE, lakse mi je to nego sutnja![]()
Polahko brate nema potrebe za nervozu.
bjezi navukli ste me na ovo ...5 dana niosam bio u civilizaciji jebote .....quaresma novi clan Zeljeznicara....pa ti vidiJaozinho22 je napisao/la:Šta je ovo ni ovdje nema šuplje ?
Svi ibadete
Yebote civilizacija imaš zahtjev na fbdelinjo je napisao/la:bjezi navukli ste me na ovo ...5 dana niosam bio u civilizaciji jebote .....quaresma novi clan Zeljeznicara....pa ti vidiJaozinho22 je napisao/la:Šta je ovo ni ovdje nema šuplje ?
Svi ibadete
Mogli bi i ocekivati neka pojacanja tipa Dejan Meleg, Nisic, GlavcicPlava Porodica je napisao/la:Reče mi Kostić danas na treningu da ima novi peč,odnosno verziju![]()
Ako je Glavcic pojačanje onda smo se pojačaliLeon_Professional je napisao/la:Mogli bi i ocekivati neka pojacanja tipa Dejan Meleg, Nisic, GlavcicPlava Porodica je napisao/la:Reče mi Kostić danas na treningu da ima novi peč,odnosno verziju![]()
prihvatio samJaozinho22 je napisao/la:Yebote civilizacija imaš zahtjev na fbdelinjo je napisao/la:bjezi navukli ste me na ovo ...5 dana niosam bio u civilizaciji jebote .....quaresma novi clan Zeljeznicara....pa ti vidiJaozinho22 je napisao/la:Šta je ovo ni ovdje nema šuplje ?
Svi ibadete![]()
Vrijeme će sve pokazatiJaozinho22 je napisao/la:Ako je Glavcic pojačanje onda smo se pojačaliLeon_Professional je napisao/la:Mogli bi i ocekivati neka pojacanja tipa Dejan Meleg, Nisic, GlavcicPlava Porodica je napisao/la:Reče mi Kostić danas na treningu da ima novi peč,odnosno verziju![]()
Najavli su večeras nestanak struje u cijelom graduJaozinho22 je napisao/la:Večeras FM nakon 3 dana![]()
Pozdrav za ekipu
HAHAHAHAHAHHAHA YEBI SE,ja sam na periferijiPlava Porodica je napisao/la:Najavli su večeras nestanak struje u cijelom graduJaozinho22 je napisao/la:Večeras FM nakon 3 dana![]()
Pozdrav za ekipu