Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

BHDragons
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 29, 2016 11:05 pm

Ma dobro je bilo suđenje kakvo sam očekivao
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

diego1921
Kontakt:

Ne treba puno srarti,nismo imali srece a srecu treba zasluziti,jednostavno poslije sanse Lendrica mi nismo mogli doci sebi..Drugo poluvrijeme dosta bolje,ja nekim igracima ne zamjeram nista,Edisu samo zamjeram zasto Lendric na krilu,nije on kriv sto mi uvjek imamo igraca manje ili vise njih na terenu..Vidim neki spominju izmjenu Bekric -Beganovic,Beganovic nije bio ni na klupi kolko sam ja vidio,a mislim da sam dobro vidio !! U Zenici ne ocekujem pobjedu,ljudi nemaju poraza kuci ove god,a poginut ce protiv nas kao i prosle god..Zao mi je samo sto nismo iskoristili ovu priliku,imali smo sve u svojim rukama !!

Ajzea
Kontakt:

SWRA_1921 je napisao/la:Mozes li prezaliti milion KM bez kojeg ti ovi mozda ne bi ni dosli, ili bi neigranje Evrope znacilo otpustanje igraca?

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Je li se meni obraćaš?

zubanovic89
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:Jedini logican potez u ovoj tekmi je bio vadjenje katastrofalnog Bekrica i uvodjenje Beganovica al zato trebaju muda koja je Edis veceras negdje zaboravio.. Uvodjenjem Djermanovica Edis je totalno osakatio nas napad.. Najopasnijeg napadaca udalji od protivnickog gola i olaksa Zrinjskom da dodje do boda..
Uvodjenje Beganovica? Frajera koji nije odigrao minute ove polusezone, kojima ima kila za dvojicu igraca, koji se ne sjeca kad je zadnji put odigrao dobru utakmicu i kojem pozicija Bekrica nije prirodna pozicija. Ti bi njega uveo. Svaka ti cast. Tebe odma za trenera ovih stopa, zajebo si Murinja.

ChWilla
Kontakt:

sergejevic je napisao/la:Ivan Lendirc :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Ne sjecam se da sam ikada napisao nesto ovako za nekog igraca, ali svaka cast momku. Steta samo sto igra pored Bekrica koji mu vise smeta, ali je izgleda i Lendric to shvatio danas. Kada vidis kako se momak bori i da mu nista ne ide tesko je prigovoriti. Svaka cast. Miroslav Stevanovic takodjer jako dobar i to je to od nas. Kao i sve utakmice do sada. Odbrana dobra, Blagojevic dobar dok se ne sjebe kada vidi ko mu pravi drustvo u veznom redu. Krila i bekovi dosta trcali, ali dva igraca nam fale na terenu. Zrinjski nije nista napravio i zali Boze prve polusezone.
Igra nasa standardna, kao i sve do sada. Napisao sam ranije da nama nije bitno ko je na drugoj strani. Kako igramo s Travnikom, tako i sa Zrinjskim. Danas fulili svoj zicer, sreca ostala na okviru gola, vratilo se iz proslosti i to je to.
Izmjene jako lose. Memija bio jako dobar, ali eto mogu i shvatiti, ali da Bekric i Zahirovic ostanu do kraja to je malo glupo. Steta zbog raje koja je u velikom broju dosla veceras. Jasno je da neki moraju igrati, da Edis divlja na Memiju, Stevanovica, dok Zahirovicu i Bekricu ne smije nista ni sapnuti. Opet kazem steta ce biti ako ne izborimo Evropu. Imamo tri vanserijska igraca za nasu ligu, odlicnu odbranu i mladog golmana, ali ima i onih koji koce.
izvodio je on bekrića, izvodio je i zahirovića u tuzli u prvih pola sata...ne mislim da su muda problem. nego znanje.
gradi željo boli te *****

Tryg
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:06 pm

Niti jedan igrac sa klupe nije za tjeranje, jer ljudi nisu ni dobili prilku, ali bukvalno, cak ni Djermanovic nije dobio priliku kako treba, a sto se mene tice ono sto je i dobio odigrao je solidno.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

SWRA_1921
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:06 pm

Ma nema se sta ovdje puno pricati, da je usla stativa ili precka ovdje bi ludilo bilo, al nije i eto, idemo dalje. Vrlo brzo je sljedeca utakmica i treba se okrenuti njoj, ostali moraju kiksati barem negdje

P.S. Ne Ajzea, pa nisi ti spomenuo Amira nego ovaj simplyblue...
Zadnja izmjena: SWRA_1921, dana/u pet apr 29, 2016 11:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:07 pm

Nije Memija bio toliko dobar da je donosio prevagu, borio se jeste i to strašno ali ga je njihov bek stavio u džep svojom snagom i on se odbijao od njega, kad se na to doda da je opet igrao na svojoj lošijoj strani dobijemo to što dobijemo. Ako je već Edis vidio da je Memija tanak tu po mom mišljenju je trebao gurnuti Stanića na krilo a Kramarića na beka staviti, Lendrića ni po kojem osnovu ne dirati iz napada a ako ga već vadiš sa njegove pozicije izvadit ga skroz a ne da se guši na krilu. Bekrić je dobar ali samo na umornu odbranu zadnjih 30 minuta, volim ga pravo ali to je to od njega, njegova zamjena je trenutno Zola i Enis Sadiković, to imamo u rosteru i netreba izmišljati puno toplu vodu. Aco dok ne skine masku neka ulazi sa klupe 35-40 minuta i to je to, ona ga ograničava i smeta. Bogi nek se vrati u Olimpik ja ga više gledati nemogu.

I na sve ovo moje ja bih opet evo sad iz ovih stopa dao Edisu ugovor na još jenu sezonu.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:07 pm

Ja fakat ekipi nemam šta zamjeriti, evo sad premotavam film u glavi sa utakmice i jednostavno u nekim momentima sreća nam je okrenula leđa. Jbg, idemo dalje!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cala
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:08 pm

Uopste se ne oprastamo od Evrope. Potrebno nam je da zavrsimo u top 4. Pitari ne mogu nikako uzet u Tuzli a mi sad imamo malo lakse utakmice napokon.
Zajebala nas je zavrsnica, spavanje u ofsajdu i naravno Bekric koji je zakazao totalno odkako je dosao.

ChWilla
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:08 pm

bogi je imao ispada u ovoj poluseozni, ali danas stvarno ne znam šta mu ko može zamjeriti.
gradi željo boli te *****

shzna
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:09 pm

Ma odigrali smo solidno, imali smo protiv sebe neugodnu ekipu, koja igra ovakvu vrstu fudbala i teško im je bilo zabiti gol. Jedna do dvije šanse na utakmici protiv ovakve ekipe se morala iskoristiti, ali stativa i prečka uradiše svoje. Da je jedna ušla, pisalo bi se drukčije, standardna naša priča.
Bekrić razočarenje, ostali manje-više dobri. Stana zatvorio Zakarića, desna strana nam malo kaskala, yebi ga svi idu nju da zatvore.

Familija ga fino podala, sa toplim pozdravima našem Joe Coleu. :zeljeznicar1:
1987

Hadzijalagic
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:09 pm

ChWilla je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ruku na srce nema koga ni uvesti (igrace sa klupe rostjerati na kraju sezone ...nikakve koristi od njih )
izvini, odakle to znamo kad ih nije ni uvodio, ni probao, ništa?
Meni samo nije jasno kako je Edisu drazi Djermanovic od Djenisa koji je idealan igrac za ovakve tekme..Kad se sjetim kakav je pritisak Djenis znao praviti.. Djermanovic je bas nula od igraca, neka tri klase nekvalitetnija verzija Lazara..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

rios
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:10 pm

Joj sad ce biti tegobno citati forum i rasprave na relaciji pljuvaci ste - nismo pljuvaci :r Dajte da to izbjegnemo ako ikako mozemo,nek svako pise sta misli i kako misli pobogu :cigara:

O utakmici..Momcima se nema sta zamjeriti na zalaganju,htjenju,pristupu i pozrtvovanosti.Jednostavno nema.Jbg,kad imas tako tvrdu i dobru ekipu kakva je Zrinjski onda to ne ide bas lahko,posebno kad kao mi kuburimo sa igrom od pocetka.Iako cu se sloziti da smo bili nesto bolji nego ranijih utakmica i u tom segmentu.Dobro su stajali na terenu,poprilicno dobro nas markirali ali smo uspjeli stvoriti sansu za Lendrica pa i onu precku,u ovakvim utakmicama sa malo sansi i veliki ulogom to se mora koristiti,mi nazalost nismo i to je to.Jos jednom,nemam im sta zamjeriti.
Sto se tice Memije ne znam da li je bio bas najbolji,meni je to i veceras Lendric apsolutno,ali je bio puno aktivniji i to je za pohvalu.Nije ga trebao dirati Edis,al gotovo je sad.Dosad nisam napisao nijedan post kritike za njega,cak i pred rajom ga branim,ali Bekrica ne ide pa ne ide.Tacno nam fali on u elemntu u igri.Veceras je mozda trebalo njega izvesti a ubaciti Djermanovica i zaigrati 4-4-2,ovako smo izgubli Lendirca u spicu,Bekric neprimjetan a Djermanovic dva puta pipunuo loptu cini mi se.
Elem,posjeta odlicna,ne pamtim puniji sjever :palacgore: Jug :palacgore: :palacgore: Izgubili smo tu kartu po kojoj sami odlucujemo o sebi,sa opet gledamo u druge,jbg..Medjutim nema ocajavanja,igrati do zadnjeg pa sta Bog da.
Zadnja izmjena: rios, dana/u pet apr 29, 2016 11:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

sergejevic

pet apr 29, 2016 11:11 pm

Ma kakvo to izvodjenje. Pa Zolotic je do sada bio Makelele za Zahriovica, kada uporedis njihove minute. Opet ovaj ima zagarantovano mjesto, mada ga ne zasluzuje. Bekric dosao i rekli mu da ce biti glavni igrac ekipe kao da je Romario dosao. Pokazi na terenu, pa onda glumi nekog igraca. I sad mi slika pred ocima sam Blagojevic u sredini, a svi ostali negdje po coskovima, Bog zna sta rade. Sramota da potrosis onakvog igraca za pola sata jer trci za trojicu. Samo nabijanje jer nemas veznih igraca.

neroazzuro
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:12 pm

Pa sigurno da smo veceras najbolje odigrali u cijeloj polusezoni i fakat me frustrira sto nismo uzeli.
Al ovo s Bekricem me fakat pocinje nervirat. Vjerovatno da mu ni Sablja ne zna nac mjesto, ali koliko on samo pegla i izgubi lopti u izglednoj sansi, to postaje nepodnosljivo.
Jos posle gledaj da ga ne ispusis na kontru. Ja sve ocekujem neki potez, foru, a ono lik samo prodaje lopte.
Edisu i ostalima svaka cast, nije htjela u gol i to je to.
I makar sad svi znamo zasto ovaj Đermanović ne igra. Njemu nije mjesto u Želji.

P.S. Ovo sa lopovima iz opstine i SD-a je bas upotpunilo qurcev dan.
Znal neko koji su sledeci koraci uprave oo ovom pitanju?

delinjo
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ruku na srce nema koga ni uvesti (igrace sa klupe rostjerati na kraju sezone ...nikakve koristi od njih )
izvini, odakle to znamo kad ih nije ni uvodio, ni probao, ništa?
ma klupa Kramaric ,Djermanovic, Sadikovici Hodzurda...sve skart realno chwila ne branim sablju ali eto ni jedan nije sposoban biti bolji od ovog sto imamo ...mada bolje nemoj nista ni mijenjati ako ces samo Djermanovica ubaciti i zajebati nam ono malo sto smo igrali ...jbg sve isto svaki put sta ces mu :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

exbabilon
Kontakt:

Nasima nemam sta ni zamjeriti, igras protiv vjerovatno novog sampiona drzave, protivnik se nesto pita, a opet smo imali dosta sansi i polusansi koje smo mogli iskoristiti i sad slaviti pobjedu i Evropu. Ipak, mislim da smo na derbiju potrosili srecu i da nam se danas to vratilo. Stativa, precka...

Jos uvijek nista nije gotovo. Nama je utakmica u Zenici ogromna! Mulalic mora naci nacin da dodje do pobjede, jednostavno mora. Poslije toga nam dolazi Rudar sto unaprijed racunam kao 3 boda. Zadnje kolo idemo Slaviji, valjda ce se do tad nesto znati i oko njihove borbe za opstanak, a na kraju krajeva u zadnjem kolu sa Manijacima iza ledja mozemo pobijediti Slaviju, bolja smo ekipa.

Sarajevo ce kiksati u Tz sigurno, a Siroki mozda sutra. Pod pretpostavkom da Sloboda uzme kup, mi moramo biti ispred jedne od ove dvije ekipe da bi isli u Evropu. Sa obje imamo bolji medjusobni skor tako da sa nase 3 pobjede, 1 kiks ove dvije ekipe znaci da idemo u Evropu (Sloboda treba uzeti Kup)!

teatrale36
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:13 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Simply Blue je napisao/la:I opet nas Zrinjski prevede žedne preko vode kao i na jesen, samo što ovo još više kida živce.
Teško je i bilo očekivati pobjedu u drugom poluvremenu kad ti u vezi igra jedan čovjek koji nasuprot sebe ima dva odlična tehničara(Arezina i Tomić).
Svi smo mi sad generali poslije bitke, ali treba reći da Bekrić je ispodprosječan ove sezone bez obzira na brojke. Imaginacija očajna, duel isto tako, pa samo uporediti kako dvojac sa suprotne strane djeluje kad je pod pritiskom i sve je jasno, Bekrija rijetko i iznudi prekšaj u takvim situacijama, tako je isto bilo i na derbiju.
Ledra i nije loš na krilu, ima on šlifa za to, ali u ovakvoj situaciji gdje ti kao dominiraš a protivnik je na svojoj polovici on tu ne može puno napraviti.
Memija danas odličan, ja bi recimo umjesto da ga izvedem, prebacio ga na Mićino mjesto, a Miću na desetku a Bekriju-out ali šta je tu je.
Nakon ove utakmice moram da kažem da tek sad ne mogu prežaliti odlazak Amira u Tursku.
:palacgore:
A bezveze je i otisao tamo niti igra a nama bi valjao samo tako. Sredina nam je bas losa kao i lijeva strana. Borili su se svi stvarno ali treba i malo znanja. Lendric jednostavno nije imao s kim da je bar Tiago bio na lijevoj strani. Ali Edis i njegova filozofija ......

LARSSONN
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:13 pm

http://fkzeljeznicar.ba/prihod-od-ulazn ... -km/19900/" target="_blank

Fina cifra, ponoviti protiv Rudara !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava