Je li se meni obraćaš?SWRA_1921 je napisao/la:Mozes li prezaliti milion KM bez kojeg ti ovi mozda ne bi ni dosli, ili bi neigranje Evrope znacilo otpustanje igraca?
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Uvodjenje Beganovica? Frajera koji nije odigrao minute ove polusezone, kojima ima kila za dvojicu igraca, koji se ne sjeca kad je zadnji put odigrao dobru utakmicu i kojem pozicija Bekrica nije prirodna pozicija. Ti bi njega uveo. Svaka ti cast. Tebe odma za trenera ovih stopa, zajebo si Murinja.Hadzijalagic je napisao/la:Jedini logican potez u ovoj tekmi je bio vadjenje katastrofalnog Bekrica i uvodjenje Beganovica al zato trebaju muda koja je Edis veceras negdje zaboravio.. Uvodjenjem Djermanovica Edis je totalno osakatio nas napad.. Najopasnijeg napadaca udalji od protivnickog gola i olaksa Zrinjskom da dodje do boda..
izvodio je on bekrića, izvodio je i zahirovića u tuzli u prvih pola sata...ne mislim da su muda problem. nego znanje.sergejevic je napisao/la:Ivan Lendirc![]()
![]()
![]()
Ne sjecam se da sam ikada napisao nesto ovako za nekog igraca, ali svaka cast momku. Steta samo sto igra pored Bekrica koji mu vise smeta, ali je izgleda i Lendric to shvatio danas. Kada vidis kako se momak bori i da mu nista ne ide tesko je prigovoriti. Svaka cast. Miroslav Stevanovic takodjer jako dobar i to je to od nas. Kao i sve utakmice do sada. Odbrana dobra, Blagojevic dobar dok se ne sjebe kada vidi ko mu pravi drustvo u veznom redu. Krila i bekovi dosta trcali, ali dva igraca nam fale na terenu. Zrinjski nije nista napravio i zali Boze prve polusezone.
Igra nasa standardna, kao i sve do sada. Napisao sam ranije da nama nije bitno ko je na drugoj strani. Kako igramo s Travnikom, tako i sa Zrinjskim. Danas fulili svoj zicer, sreca ostala na okviru gola, vratilo se iz proslosti i to je to.
Izmjene jako lose. Memija bio jako dobar, ali eto mogu i shvatiti, ali da Bekric i Zahirovic ostanu do kraja to je malo glupo. Steta zbog raje koja je u velikom broju dosla veceras. Jasno je da neki moraju igrati, da Edis divlja na Memiju, Stevanovica, dok Zahirovicu i Bekricu ne smije nista ni sapnuti. Opet kazem steta ce biti ako ne izborimo Evropu. Imamo tri vanserijska igraca za nasu ligu, odlicnu odbranu i mladog golmana, ali ima i onih koji koce.
Meni samo nije jasno kako je Edisu drazi Djermanovic od Djenisa koji je idealan igrac za ovakve tekme..Kad se sjetim kakav je pritisak Djenis znao praviti.. Djermanovic je bas nula od igraca, neka tri klase nekvalitetnija verzija Lazara..ChWilla je napisao/la:izvini, odakle to znamo kad ih nije ni uvodio, ni probao, ništa?delinjo je napisao/la:ruku na srce nema koga ni uvesti (igrace sa klupe rostjerati na kraju sezone ...nikakve koristi od njih )
ma klupa Kramaric ,Djermanovic, Sadikovici Hodzurda...sve skart realno chwila ne branim sablju ali eto ni jedan nije sposoban biti bolji od ovog sto imamo ...mada bolje nemoj nista ni mijenjati ako ces samo Djermanovica ubaciti i zajebati nam ono malo sto smo igrali ...jbg sve isto svaki put sta ces muChWilla je napisao/la:izvini, odakle to znamo kad ih nije ni uvodio, ni probao, ništa?delinjo je napisao/la:ruku na srce nema koga ni uvesti (igrace sa klupe rostjerati na kraju sezone ...nikakve koristi od njih )
A bezveze je i otisao tamo niti igra a nama bi valjao samo tako. Sredina nam je bas losa kao i lijeva strana. Borili su se svi stvarno ali treba i malo znanja. Lendric jednostavno nije imao s kim da je bar Tiago bio na lijevoj strani. Ali Edis i njegova filozofija ......Plavi orkestar je napisao/la:Simply Blue je napisao/la:I opet nas Zrinjski prevede žedne preko vode kao i na jesen, samo što ovo još više kida živce.
Teško je i bilo očekivati pobjedu u drugom poluvremenu kad ti u vezi igra jedan čovjek koji nasuprot sebe ima dva odlična tehničara(Arezina i Tomić).
Svi smo mi sad generali poslije bitke, ali treba reći da Bekrić je ispodprosječan ove sezone bez obzira na brojke. Imaginacija očajna, duel isto tako, pa samo uporediti kako dvojac sa suprotne strane djeluje kad je pod pritiskom i sve je jasno, Bekrija rijetko i iznudi prekšaj u takvim situacijama, tako je isto bilo i na derbiju.
Ledra i nije loš na krilu, ima on šlifa za to, ali u ovakvoj situaciji gdje ti kao dominiraš a protivnik je na svojoj polovici on tu ne može puno napraviti.
Memija danas odličan, ja bi recimo umjesto da ga izvedem, prebacio ga na Mićino mjesto, a Miću na desetku a Bekriju-out ali šta je tu je.
Nakon ove utakmice moram da kažem da tek sad ne mogu prežaliti odlazak Amira u Tursku.