sajo10 je napisao/la:Ako je u pitanju Sanel, mislim da nije "za bolnice"ali sasvim dobar boomic za nase uslove
![]()
![]()
COCALIC!!!!LARS1921 je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Ako je u pitanju Sanel, mislim da nije "za bolnice"ali sasvim dobar boomic za nase uslove
![]()
![]()
mojne to brate hahahLARS1921 je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Ako je u pitanju Sanel, mislim da nije "za bolnice"ali sasvim dobar boomic za nase uslove
![]()
![]()
Tsonga ?LARS1921 je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Ako je u pitanju Sanel, mislim da nije "za bolnice"ali sasvim dobar boomic za nase uslove
![]()
![]()
HahahahahahahahahaMinjore je napisao/la:Tsonga ?LARS1921 je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Ako je u pitanju Sanel, mislim da nije "za bolnice"ali sasvim dobar boomic za nase uslove
![]()
![]()
Šta će ti storm objasnit bolafk1921 je napisao/la:Storme objasni kako da streamam, u 10h cu stream jedan dio treninga
A to nikada nećemo saznati, haj' ga znaj šta su oni u Krki gore mislili. Vjerujem da zna osnovne neke stvari na našem i one riječi koje će mu trebati u komunikaciji sa suigračima što je sasvim dovoljnoModel1964 je napisao/la:Citam ove postove sa Kupresa i kukanje forumskih strucnjaka. Ok, svako ima pravo na mišljenje.
Jedna druga stvar mi bode oci. Receno je da Italijan nešto kao zna naš jezik. Kada sam razgovarao sa njegovim suigracem iz Krke rekao mi je da nije baš najbolji sa engleskim, nije spomenuo da se može sporazumjevati na našem. Koji je to k...c bio u Krki pa da nije bilo komunikacije?Vjerovatno je zbog toga dugo sjedio na klupi.
Moram to sutra iskopati i raskopatiHurmasica je napisao/la:A to nikada nećemo saznati, haj' ga znaj šta su oni u Krki gore mislili. Vjerujem da zna osnovne neke stvari na našem i one riječi koje će mu trebati u komunikaciji sa suigračima što je sasvim dovoljnoModel1964 je napisao/la:Citam ove postove sa Kupresa i kukanje forumskih strucnjaka. Ok, svako ima pravo na mišljenje.
Jedna druga stvar mi bode oci. Receno je da Italijan nešto kao zna naš jezik. Kada sam razgovarao sa njegovim suigracem iz Krke rekao mi je da nije baš najbolji sa engleskim, nije spomenuo da se može sporazumjevati na našem. Koji je to k...c bio u Krki pa da nije bilo komunikacije?Vjerovatno je zbog toga dugo sjedio na klupi.