Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 27, 2016 7:47 pm

Jesam li ja jedini koji misli da nam Jahić i nije nešto potreban jer je previše star?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

cikazubo
Kontakt:

sri apr 27, 2016 7:48 pm

Grbavica je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da nam Jahić i nije nešto potreban jer je previše star?
Nije prestar za nas i za ovu ligu, covjek je igrao prosle godine u grasshopersu cijelu sezonu, sad je standardan u Grckoj i da nama ne valja, nemoj da lupamo bezveze..

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 27, 2016 7:49 pm

Ajde @Model slovenac i @jovanmaskimovic čehu bacite sliku i pošaljite zvaničnoj.
Na Grbavici neće ostati mjesta za šibice!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kapiten
Kontakt:

sri apr 27, 2016 7:50 pm

gdje nas sve ima... :zeljeznicar1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Dzezvar
Kontakt:

sri apr 27, 2016 7:53 pm

Sanelu Jahicu je ponudjen novi ugovor u Levadikosu tako da je prica o njegovom povratku cista spekulacija.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

DR.HOUSE
Kontakt:

sri apr 27, 2016 7:54 pm

DANAN je napisao/la:Sanelu Jahicu je ponudjen novi ugovor u Levadikosu tako da je prica o njegovom povratku cista spekulacija.
a daj mi ovdje slazemo lego kockice i ti samo u prolazu ih gurnes :lol: :lol: :lol: sala da ne mislis da je ozbiljno :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Grbavica
Kontakt:

sri apr 27, 2016 7:57 pm

cikazubo je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da nam Jahić i nije nešto potreban jer je previše star?
Nije prestar za nas i za ovu ligu, covjek je igrao prosle godine u grasshopersu cijelu sezonu, sad je standardan u Grckoj i da nama ne valja, nemoj da lupamo bezveze..
Ma sve je to super, ali jedino ako se misle riješiti Bogičevića, onda Jahić dolazi u obzir. Ovako šta će nam "gomilanje" staraca. Ali evo Dandy reče da mu je ponuđen novi ugovor, tako da je svejedno.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 27, 2016 8:12 pm

E cuj i Nemec uplatio 640 eura :palacgore:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cikazubo
Kontakt:

sri apr 27, 2016 8:15 pm

Grbavica je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Ma sve je to super, ali jedino ako se misle riješiti Bogičevića, onda Jahić dolazi u obzir. Ovako šta će nam "gomilanje" staraca. Ali evo Dandy reče da mu je ponuđen novi ugovor, tako da je svejedno.
Slazem se da Bogicevic nije za nas, pa kad je bio mlad ukopa nas protiv Maribora kao amater a ne sad, al Jahic je ipak dimenzija vise za plbih, za stopera to i nisu bas toliko lose godine, ima on jos bar 3 godine dobrog fudbala pred sobom, Spaha recimo ima 35 a igra sezone karijere, a i Sanela krasi odgovornost sto se tice fizicke spreme, pravi sportista, al dzaba nam ako potpise novi ugovor.. Ja bih u Srbiji trazio novog stopera, ima vise materijala u onoj njihovoj ligi za opstanak nego u nasoj ligi, previse se dize prasina oko nekog Memisevica i slicnih a realno nisu nesto posebno bolji od Hodze i Keme kojem treba pocet davat sansu u skorije vrijeme, treba probat lapit npr onog Kataneca Zrinjskom na kraju sezone, vjerujem da nije zadovoljan nikako minutazom jer je ocekivao da ce biti nosioc igre a onaj Vinko dao prednost Graovcu i Lastri, al et mozemo mi nagadjat do sutra, vjerujmo upravi sto se tice transfera, izabrace sigurno najbolje moguce :D

ChWilla
Kontakt:

sri apr 27, 2016 8:16 pm

Hadzijalagic je napisao/la:E cuj i Nemec uplatio 640 eura :palacgore:
i neka je, boga pitaj koliko smo mi njemu uplatili za sve ove godine... :rofl1:
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

sri apr 27, 2016 8:19 pm

a o sanelu je po meni glupo pričati bi li pomogao ili ne, on je što se tiče reprezentacije i svega kvalitet više i u odnosu na zahirovića i stevanovića. ne bi ga sad potpisivao na tri godine...ali ako može svaku igrati u grčkoj i švicarskoj smiješno je nešto špekulisati bi li nama pomogao. pitanje je samo koliko je realno i izvedivo.

a dodatno što u našoj ligi samo na golu ne bi mogao stajati, sve ostalo bi.

Elegant
Kontakt:

sri apr 27, 2016 8:20 pm

Samo da mi prvo pobjedimo Zrinjski a onda gostovanje Celiku !

Bice vremena kad cemo o pojacanjima i slicnim stvarima, sad samo da osiguramo europu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 27, 2016 8:22 pm

Sanel je sa 34 godine spremniji od 99% igraca u nasoj ligi.. Njemu godine fakat nisu problem osim sto na papiru pise da su mu 34.. Frajer citav zivot zivi sportski i to po svim parametrima.. Ne znam je li ikad u karijeri bio povrijedjen.. Moze i kod nas odraditi godinu dvije bez problema..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

damirfile
Kontakt:

sri apr 27, 2016 8:23 pm

Male su šanse za sanela mozda tek za 2-3 godine pa da kod nas karijeru zavrsi.
Izgleda dzeko definitivno ide iz rome tamam da napravimo jug :shisha:

exbabilon
Kontakt:

sri apr 27, 2016 8:25 pm

Krstanovic sa 33 godine pravi prevagu na stranu Sirokog, zasto ne bi mogao i Sanel Jahic to isto raditi kod nas? Nama je filozofija sto se tice igraca sa 30+ godina totalno pogresna. Nama je igrac sa 30 godina star, a Zeba sa 33 jede ligu i nosi Slobodu, Krstanovic to radi u Sirokom, a Wagner je do prosle godine bio mozda i najbolji igrac lige, a danas broji 38 godina. Opcenito nasi fudbaleri sa 30 godina vec razmisljaju gdje mogu otici da zarade zadnje pare, a ne gledaju da mogu igrati jos 5 godina na vrhunskom nivou. Sve je stvar pripreme i psihe. Sanel je spreman fizicki da igra jos uvijek i puno jace lige od nase, nama bi itekako valjao da ustabili zadnju liniju sa Acom, to bi bio vrhunski tandem. Ako ima mogucnost da se dovede, bez razmisljanja ga treba dovesti, ugovor na 2-3 godine i nek zavrsi karjeru kod nas, to mu je svakako zelja.

A do tad o Zrinjskom, prepreprevazna utakmica, svi na Grbavicu da trasiramo put za Evropu.
:zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 27, 2016 8:26 pm

Ako Sanel dolazi za vikend,moglo bi se komšiji i na kafu otići.Ponijeti pola kile kafe,kocku šećera i dvije dorine za djecu,pa vam javim dolazi li ili ne :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

sri apr 27, 2016 8:27 pm

pa jeste, kod nas je igrač od 30 godina star, a od 24 još uvijek mlada nada... :mrgreen: i jeste tako kad su sportisti sve više nego sportisti...

sajo10
Kontakt:

sri apr 27, 2016 8:42 pm

Tsss.. Kazu Sanel sa 34 prestar za nas fudbal a na drugoj strani bare Jaromir Jagr (jedna od najveci legendi hokeja) u 44oj godini zivota potpisuje novi ugovor sa Floridom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u sri apr 27, 2016 8:43 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Model1964

sri apr 27, 2016 8:42 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Davno je @super rekao da ce padati serveri :ganja:
jeste i sakrio se ne javlja se onda :lol: :lol: :lol:
Ima par imena na ovom forumu što mi tuknu na njega :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Model1964

sri apr 27, 2016 8:48 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ajde @Model slovenac i @jovanmaskimovic čehu bacite sliku i pošaljite zvaničnoj.
Na Grbavici neće ostati mjesta za šibice!
Kakvu sliku? :) Dede, nene ili punice :D ?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.

Prijava