Pa i bili ko embell riva da nije Jankovic glumio mangupa mi nikad nebi doveli Blagojevica toliko smo znali sta radimovrbanjusa je napisao/la:A koliko su pljuvali upravu kad je Jankovic izradio...
Eto propade još jedan razlog nedolaska na utakmice, prljave stolice..
Za 8 km trazimo sok i kospe od kluba,novi zahtjev !!Hurmasica je napisao/la:Eto propade još jedan razlog nedolaska na utakmice, prljave stolice..![]()
Vjerovatno je u gradu,na to mislitm8782 je napisao/la:?Hrasno1921' je napisao/la:Postoji velika mogucnost da savez svim klubovima koji budu ucestvovali u ligi 12. obezbjedi dobar dio finansija za rekonstrukciju stadiona, tribina, terena i sl.![]()
Sanel Jahic u Sarajevu ...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Fakat se vidi, šljašte
meni je to smetalo ne mogu ti opisati koliko... bile su mi kao trn u oku.Hurmasica je napisao/la:Eto propade još jedan razlog nedolaska na utakmice, prljave stolice..![]()
Ma shvatam u potpunosti šta želiš da kažeš, smetalo je i meni ne mogu opisati koliko ali da sada zbog toga ne dolazim da gledam Želju jbg ne ideza_zivot_cijeli je napisao/la:meni je to smetalo ne mogu ti opisati koliko... bile su mi kao trn u oku.Hurmasica je napisao/la:Eto propade još jedan razlog nedolaska na utakmice, prljave stolice..![]()
nikada mi nije smetalo u smislu da mi se gadilo, kao ja neki cistunac i ta prica, nego sam ih dozivljavao kao ogledalo rada unutar kluba... a one iz godine u godinu sve masnije, prljavije, zapustenije......
BRAVO ZA UPRAVU!
E sad raja cuvajmo da i ostanu ciste.. Nemojmo gaziti po njima kao da su pitarske a ne nase..
Hurmasica je napisao/la:Ma shvatam u potpunosti šta želiš da kažeš, smetalo je i meni ne mogu opisati koliko ali da sada zbog toga ne dolazim da gledam Želju jbg ne ideza_zivot_cijeli je napisao/la:meni je to smetalo ne mogu ti opisati koliko... bile su mi kao trn u oku.Hurmasica je napisao/la:
Eto propade još jedan razlog nedolaska na utakmice, prljave stolice..![]()
nikada mi nije smetalo u smislu da mi se gadilo, kao ja neki cistunac i ta prica, nego sam ih dozivljavao kao ogledalo rada unutar kluba... a one iz godine u godinu sve masnije, prljavije, zapustenije......
BRAVO ZA UPRAVU!. Lijepo je vidjeti da je uprava počela voditi računa i o uslovima na stadionu ali isto tako mi moramo voditi računa kako se ponašamo na stadionu. Bez gaženja po stolicama itd..