Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

sofronije
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 26, 2016 6:56 pm

Ova sezona mnogo podsjeca na onu 2009/2010. Na polusezoni smo kasnili za Sirokim -7, Borac-6, Sarajevo-3. Racunali smo trofej ali preko kupa ali nam se otvorilo u ligi, izbaci nas Borac. Samo je razlika sto sad imamo cilj, plasman u evropu a ako nam se kojim slucajem otvori za nesta vise :) ....otom potom. Utakmica sa Zrinjskim po znacaju bi trebala biti kao ona protiv Borca. Uglavnom Sarajevo zavrsilo na 5 poziciji :) . Znaci opsta mobilizacija u petak i uz navijace, zelju, znanje , srecu , pobijedit bilo kako... Bogicevic zabija gol :) :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

uto apr 26, 2016 6:58 pm

vrbanjusa je napisao/la:A koliko su pljuvali upravu kad je Jankovic izradio...
Pa i bili ko embell riva da nije Jankovic glumio mangupa mi nikad nebi doveli Blagojevica toliko smo znali sta radimo :ganja:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Kapiten
Kontakt:

uto apr 26, 2016 6:59 pm

Hvala Jankovicu

http://fkzeljeznicar.ba/foto-zavrseno-c ... ica/19820/" onclick="window.open(this.href);return false;

a sto se plave.. :ganja:
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u uto apr 26, 2016 6:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

diego1921
Kontakt:

uto apr 26, 2016 6:59 pm

http://fkzeljeznicar.ba/foto-zavrseno-c ... ica/19820/" onclick="window.open(this.href);return false; :pljesak: :pljesak:

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:00 pm

Eto propade još jedan razlog nedolaska na utakmice, prljave stolice.. :ganja: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

diego1921
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:02 pm

Hurmasica je napisao/la:
Eto propade još jedan razlog nedolaska na utakmice, prljave stolice.. :ganja: :zeljeznicar1:
Za 8 km trazimo sok i kospe od kluba,novi zahtjev !! :mrgreen:

Jaozinho22

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 26, 2016 7:02 pm

tm8782 je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Postoji velika mogucnost da savez svim klubovima koji budu ucestvovali u ligi 12. obezbjedi dobar dio finansija za rekonstrukciju stadiona, tribina, terena i sl. :pljesak:

Sanel Jahic u Sarajevu ... 8-)
?

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Vjerovatno je u gradu,na to misli :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

baxuz87
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:03 pm

Ja sam skoro došao kući.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

FaraonTM
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:06 pm

Fakat se vidi, šljašte :zeljeznicar1:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:08 pm

Hurmasica je napisao/la:
meni je to smetalo ne mogu ti opisati koliko... bile su mi kao trn u oku.
nikada mi nije smetalo u smislu da mi se gadilo, kao ja neki cistunac i ta prica, nego sam ih dozivljavao kao ogledalo rada unutar kluba... a one iz godine u godinu sve masnije, prljavije, zapustenije......

BRAVO ZA UPRAVU! :pljesak:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

tm8782
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:09 pm

Boom nije nešto velik ali je konkretan...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:12 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
nikada mi nije smetalo u smislu da mi se gadilo, kao ja neki cistunac i ta prica, nego sam ih dozivljavao kao ogledalo rada unutar kluba... a one iz godine u godinu sve masnije, prljavije, zapustenije......

Ma shvatam u potpunosti šta želiš da kažeš, smetalo je i meni ne mogu opisati koliko ali da sada zbog toga ne dolazim da gledam Želju jbg ne ide :D . Lijepo je vidjeti da je uprava počela voditi računa i o uslovima na stadionu ali isto tako mi moramo voditi računa kako se ponašamo na stadionu. Bez gaženja po stolicama itd..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

zubanovic89
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:15 pm

Izgleda ko da su postavili nove stolice. Totalno nova dimenzija tribine kad se gleda iz daleka.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:17 pm

E sad raja cuvajmo da i ostanu ciste.. Nemojmo gaziti po njima kao da su pitarske a ne nase..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:18 pm

Hurmasica je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

Ma shvatam u potpunosti šta želiš da kažeš, smetalo je i meni ne mogu opisati koliko ali da sada zbog toga ne dolazim da gledam Želju jbg ne ide :D . Lijepo je vidjeti da je uprava počela voditi računa i o uslovima na stadionu ali isto tako mi moramo voditi računa kako se ponašamo na stadionu. Bez gaženja po stolicama itd..
:palacgore:

dolazak nikada nije bio upitan. dolazio sam kad ih nije ni bilo... sjedio sam na hladnom betonu bez obzira sto su me ucili i odgajali drugacije :rofl:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Plavi orkestar
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:20 pm

Odem sad na forum od gubitnika,da vidim šta kazu poslije dva dana,jesu li im rane zacjelile,igral se ove godine završnica Lige šampiona...a tamo stanje kao da sam došao na stranicu oboljelih od SCH.Oni izašli iz UDB-e a UDB-a nikad iz njih.Kazu sudija ih oštetio,iskasapio ih,tri im penala nije sviro,trebao je 5-6 igraca Zelje iskljuciti...Njih pod hitno treba osvjestiti,oni svojim lazima,prevarama,raznim malverzacijama uništavaju BiH fudbal,navijacku scenu...za sve što rade godinama zasluzuju da budu izbaceni u Kantonalnu ligu.Ako nece njihovi ljudi iz Saveza to mora uraditi UEF-a.Jakupovic je oštetio nas i mi smo oštecena strana ali nema potrebe zaliti se,šest bodova od torpedera ove sezone je više nego dobro. :rofl: :rofl: :rofl:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Ajzea
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:21 pm

Staviti otirač ispred ulaza, a zatim se i izuti. :kafa:

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:28 pm

Čitam da je UEFA dala podršku NS, znači imaju još koji dan. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Pita ova moja srednja curica "babo, babo, smije li se sad sjedit na ovim novim stolicama". Što neko napisa gore, još jedan izgovor za zaliti :pivo:
イビチャ・オシム

Elegant
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:28 pm

Kad krecu radovi na zapadu - uklanjanje drvenih materijala i postavljanje limeni i celicnih, kao i nove stolice ?

Receno je da ce se raditi i nova kapija na jugu kao i ograda iza juga, jos ce onu povrsinu iza tribine PARK da sredi fino sađenjem trave. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vrbanjusa
Kontakt:

uto apr 26, 2016 7:29 pm

http://fkzeljeznicar.ba/senad-husic-dru ... onu/19829/" onclick="window.open(this.href);return false;
21 10 4

Petrović Slavko

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava