Sta bolan pricas da smo isti. Jel cujes ove krike.samo_kulturica je napisao/la: ↑ned jul 29, 2018 9:44 pmKakva vise atmosfera glasni smo koliko i oni nemojte im traziti alibi... grijese bez opravdanja
Nemoj im pruzat alibi Leone.. nisu zasluziliLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jul 29, 2018 9:46 pmSta bolan pricas da smo isti. Jel cujes ove krike.samo_kulturica je napisao/la: ↑ned jul 29, 2018 9:44 pmKakva vise atmosfera glasni smo koliko i oni nemojte im traziti alibi... grijese bez opravdanja
Ni ja to necu uzeti kao opravdanje, al jest jedan faktor zasto je ovakav tok tekme.
Pricam o konstantnom "hocemo taj gol" "mirza rascic" "zeljo ole ole".... oni vrisnu na sudiju kad nam ne da ZASLUZEN zuti karton... pa sta, get over itLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jul 29, 2018 9:46 pmSta bolan pricas da smo isti. Jel cujes ove krike.samo_kulturica je napisao/la: ↑ned jul 29, 2018 9:44 pmKakva vise atmosfera glasni smo koliko i oni nemojte im traziti alibi... grijese bez opravdanja
Ni ja to necu uzeti kao opravdanje, al jest jedan faktor zasto je ovakav tok tekme.
Ni ja ne kontam, isto kao pred kraj prosle sezone, imamo kao neki roster al trener ne vjeruje u pola igraca. Ako mislis da neko ne moze zadovoljiti potrebe pozicije, koji si ga qrac ostavljao u ekipi.