@rigotina luđak.pile87 je napisao/la:
Pa, nagradjen je produzenjem ugovora!za_zivot_cijeli je napisao/la:ako mene pitate, igrac sezone je Blagojevic.
odavno nismo imali, u sportskom zargonu receno, zahvalnijeg igraca. mislim da ga zbog toga treba nagraditi.
mislim da si se zbunio...naguzena je sloboda a ne velezElegant je napisao/la:Ali doslovno je ovako prosla sezona za Velez, neka im je Bog na pomoci u nizem rangu.
to je materijalna nagrada, a znamo svi da nije sve u novcuDominic je napisao/la:Pa, nagradjen je produzenjem ugovora!za_zivot_cijeli je napisao/la:ako mene pitate, igrac sezone je Blagojevic.
odavno nismo imali, u sportskom zargonu receno, zahvalnijeg igraca. mislim da ga zbog toga treba nagraditi.
igrac oko kojeg treba graditi jos puno bolji i jaci ZELJEZNICAR !!!za_zivot_cijeli je napisao/la:to je materijalna nagrada, a znamo svi da nije sve u novcuDominic je napisao/la:Pa, nagradjen je produzenjem ugovora!za_zivot_cijeli je napisao/la:ako mene pitate, igrac sezone je Blagojevic.
odavno nismo imali, u sportskom zargonu receno, zahvalnijeg igraca. mislim da ga zbog toga treba nagraditi.![]()
mozda cu pretjerati, ali Jovan me po nekim stvarima neodoljivo podsjeca na legendu Zelje, jugoslovenskog i bosanskohercegovackog fudbala, rahmetli Suvada Katanu.
za_zivot_cijeli je napisao/la: Post by za_zivot_cijeli » Fri Feb 12, 2016 10:03 am
ne znam za vas ali imam ubitacan predosjecaj da ce se u ovoj ekipi Blagojevic preporoditi.
Vidjeces da ce bas ovako bitiAjzea je napisao/la:@rigotina luđak.pile87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
A slucajno je zavrsio kod nas...nakon sto je Jankovic dogovorio pa se prdomislio i trazio vise,a nekon toga odjeban. Ne kaze se uzalud:svako zlo za neko dobro.Dominic je napisao/la:Pa, nagradjen je produzenjem ugovora!za_zivot_cijeli je napisao/la:ako mene pitate, igrac sezone je Blagojevic.
I kad je dosao konacno, ujutro otisao opet mislim na Tajland pa se vratio opetFKZ1921 je napisao/la: A slucajno je zavrsio kod nas...nakon sto je Jankovic dogovorio pa se prdomislio i trazio vise,a nekon toga odjeban. Ne kaze se uzalud:svako zlo za neko dobro.
pile87 je napisao/la:Vidjeces da ce bas ovako bitiAjzea je napisao/la:@rigotina luđak.pile87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
?Hrasno1921' je napisao/la:Postoji velika mogucnost da savez svim klubovima koji budu ucestvovali u ligi 12. obezbjedi dobar dio finansija za rekonstrukciju stadiona, tribina, terena i sl.![]()
Sanel Jahic u Sarajevu ...