Jel puko istok vec..ForzaLjoZe je napisao/la: ↑uto jul 24, 2018 3:18 pmProdaja karata ide beton... Sve vise raje dolazi. Ostat ce malo karata na dan utakmice.
Jel puko istok vec..ForzaLjoZe je napisao/la: ↑uto jul 24, 2018 3:18 pmProdaja karata ide beton... Sve vise raje dolazi. Ostat ce malo karata na dan utakmice.
vjerovatno, pa igrac sa najvise iskustva.
Ima li zivota poslije ovog foruma?Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jul 24, 2018 3:19 pmJel puko istok vec..ForzaLjoZe je napisao/la: ↑uto jul 24, 2018 3:18 pmProdaja karata ide beton... Sve vise raje dolazi. Ostat ce malo karata na dan utakmice.
Nema brate, ovo je sve!!!ForzaLjoZe je napisao/la: ↑uto jul 24, 2018 3:20 pmIma li zivota poslije ovog foruma?Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jul 24, 2018 3:19 pmJel puko istok vec..ForzaLjoZe je napisao/la: ↑uto jul 24, 2018 3:18 pmProdaja karata ide beton... Sve vise raje dolazi. Ostat ce malo karata na dan utakmice.
Bice kod tapkarosa, haj sta fali...
sve stoji ali ako se bude 'zalagao' kao na kraju prošle sezone i u zadnjoj utakmici donji smo...
Tako je drug. Ovo za označena sjedišta je dobra ideja i ustvari to nije ni ideja to već normalno funkcioniše svuda u svijetu. Zbog toga moram napomenuti još jednu stvar. Pozitivna kritika je ok, ali ljudi dragi morate znati da naš klub ima ograničene ljudske resurse kako bi ispratio sve što se može uraditi. Koliko ja vidim radi se ono što je prioritet i na čemu se može zaraditi dodatno i brzo vratiti ulaganje. Ta numeracija zahtijeva puno posla jer smo needukovani ko navijači, a sa druge strane imaš dvije tekme u godini na kojima ti to treba.Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑uto jul 24, 2018 2:47 pmOvo nije realno koliko su ljudi postali bezobrazni i nezahvalni. Može li mi neko imenovati klub u ovoj državi koji ima bolji, transparentniji odnos sa svojim navijačima, klub koji bolje sluša želje navijača, klub koji se više trudi on nas da bude evropski i da osigura najbolje moguće uslove i igračima i navijačima? Ne mogu da se naibretim seljakluku, papanluku na društvenim mrežama, nebulozama polupismene svite koja sebi daje za pravo monižavati osobe koje su u svakom smislu veličina u odnosu na njih. Pa pobogu može li malo pozitive, malo zahvalnosti na ovome sve što Željo radi za nas. Ja od kako znam za sebe i od kako navijam za Želju nisam bio sretniji i ponosniji nego danas. Po vrh svega na ovome se ne staje, nego se rade ogromno stvari da napravimo korak naprijed, u odnosu na druge klubove u ovoj državi radi ne korake nego skokove. Ta razlika će se vidjeti kroz par godina, ko to ne vidi onda fakat nije dobar sam sa sobom. Postoji li ikakav način da se malo promjeni svijest ljudi koji dolaze na utakmicu? Ima li iko ideju i način da se ljudima malo otvore oči, da se okrenu oko sebe i da skontaju u kakvoj mi vukojebini živimo i kakve napore klub radi da u ovoj vukojebini i korupciji mi izgledamo ozbiljno, evropski, svjetski. Proklet nek je dan kad je tehnologija omogučila svakoj budali da ostavi komentar i nađe se da sere o svemu i svačemu! Ako niste u stanju sa klubom imati odnos supportera i pravog navijača, nemojte onda odmagati kad pomoći ne znate. To je minimum što se može uraditi, nemojte odmagati Želji!
Sta hoces da kazes?
Ima i njegove i Zajmovićeve krivice kod tog šuta, njegove što je šutao vanjskom tako kako jeste, a zajmovićeve što mu je na terenu takvom kakav jeste odigrao lošu povratnu koja je odskakala. Mada ni to ne bi bio problem da je Vranješ prvo smirio loptu, a imao je vremena.