Sad ti kažem, nema tog klipaMasinovodja je napisao/la:
Hocel taj klip divova,cekam citavu noc![]()

Sad ti kažem, nema tog klipaMasinovodja je napisao/la:
ma nije taj,nego onaj sto braca s foruma prave,divovi 2FaraonTM je napisao/la:Sad ti kažem, nema tog klipaMasinovodja je napisao/la:
Odmakni se od igrača FK željezničara !pintol_TM87 je napisao/la:ma pada zrinjskii akobogda..
ugljesa obradjen
Ajd još da Zakarić dobije proljev i to je to.LARSSON je napisao/la:Graovac izgubljen do kraja sezone....sreca Katanec i Lastro takodjer dobar tandem,bit ce tesko bez reprezentativca Daniela ,nek se oporavi do euro nastupa posto Lastro odlazi dalje!
sa dr foruma
Katanec je dobar,ovaj lastro je kiks igrac,izgubio je mjesto vec par tekmi!! Ako Bog da mislim da cemo uzeti Zrinjski,gledao sam ih vise puta,nisu me odusevili !! I dalje tvrdim da je Siroki najbolja ekipa koja nam je gostovala u ovom djelu!! Samo hrabro kao na derbiju i ne vidim razlog zasto ne bi pobjedili !!LARSSON je napisao/la:Graovac izgubljen do kraja sezone....sreca Katanec i Lastro takodjer dobar tandem,bit ce tesko bez reprezentativca Daniela ,nek se oporavi do euro nastupa posto Lastro odlazi dalje!
sa dr foruma
Jel ga stid?Hrasno1921' je napisao/la:Ivan Sesar igrac Sirokog i nekada malenih nudi nam se preko menadzera
Ako dođe Uglješa, stvarno ne znam šta će nam još Sesar.Hrasno1921' je napisao/la:Ivan Sesar igrac Sirokog i nekada malenih nudi nam se preko menadzera
dobar igracHrasno1921' je napisao/la:Ivan Sesar igrac Sirokog i nekada malenih nudi nam se preko menadzera
Moze nam se.Virtu4L je napisao/la:Ako dođe Uglješa, stvarno ne znam šta će nam još Sesar.Hrasno1921' je napisao/la:Ivan Sesar igrac Sirokog i nekada malenih nudi nam se preko menadzera