Vazda bilo ! i to upamtite svi prije nego se pocnete naslađivati necijoj muci.nikson je napisao/la: Smijali se nasoj muci sad ste pravi kurci!
inace, cekamo zrinju...

Vazda bilo ! i to upamtite svi prije nego se pocnete naslađivati necijoj muci.nikson je napisao/la: Smijali se nasoj muci sad ste pravi kurci!
Da imaju, vjerujem da se na tako gnusan i podmukao potez nikada ne bi odlučili. Zahtjevao bih ostavku bilo kojeg člana uprave, da je spreman na to. Gospoda smo, nismo Dino Selimović i Kusturica.Eisenbahner1921 je napisao/la:Da se malo osvrnem i na Dinu Selimovića. O njemu kao osobi ne želim pisati, jer ga ne poznajem lično. Ali ono što vidim i čujem je to da ima prevelike komplekse prema Želji. To je ono što ga izjeda i dolazi na naplatu. Kažu da je čovjek najiskreniji kad je pijan, a znamo šta je pjevao pijan u Elementu 30.maja. Još onaj osmijeh pred zapadom. Karma je ku*va Dino.
I da. Naši ne mogu uzvratiti istom mjerom, jer oni nemaju krova nad tribinama, jer oni nemaju stadiona!
Pa recite da Dinokio nema pojmaAvaz: Da sutra možete dovesti nekoga od igrača Željezničara, ko bi to bio?
Dino Selimović: Jovan Blagojević.
Ma zna on. Prenosi mu Pintol sveVirtu4L je napisao/la:Svaka druga riječ im je navijači. E moj Bekrija, ne znaš ti da ima i onih koji te šalju u penziju.
I sad mi ne bismo trebali pisati kakav je ko bio poslije utakmice zato što si ti rekao I zato što je bitan Zrinjski?Virtu4L je napisao/la: Uprvo to, sad nije bitno apsolutno ništa, ni Memija, ni Edis, ni Bekrić, itd... bitan je Zrinjski.
Izlija prijatelju, hajde polako. Ljudi koji pisu o sudijama nisu dusmani i necemo zagovarati jednoumlje na ovom forumu. Ja znam da su i koliko su tvoje namjere dobre i koliko volis Zelju. Znam da si placao kartu onima koji nije mogli da plate i nudio da prespavaju kod tebe. Znam i da si noc prije derbija vozio do Vogosce da provjeris jesu li igraci u kafani ili u karantini. Velika je to ljubav. U pravu si u jednom, s vremena na vrijeme, nalete takvi, ali po kratkom postupku ovaj forum bude rijesen njihovog prisustva. Dok god se pitam nesto takvi ovdje nece kolo voditi, ali volio bih da shvatis da koliko je ljudi, toliko je i cudi. Ne gleda svako isto na stvari, pa protiv Zrinjskog ce biti par indijanaca koji ce prozivati Edisov odlazak, sve i da pobjedimo 3:0. Mislis i da su oni spijuni neciji? Ne bih rekao, jer ih znam par. To je jednostavno tako, a ovaj forum je odraz realne situacije u zivotu. Ja sam, srecom, prilicno informaticki potkovan, pa se dosta sazna o necijim namjerama na osnovu 'tragova' koje ostavljaju ovdje.Izlija je napisao/la:Danas sam bio plano nakon nekih komentara, sreća pa je storm obrisao da se ne brukam jer nisam inače takav da planem na prvu. Koliko god da se trudim evo cijeli dan da se smirim i da ohladim glavu, da probam rezonovati neke izjave svaki put napravim puni krug i dođem na isto. Ovdje ima jako puno dušmana kluba i bilo koja konverzacija sa njima ne uspjeva, ljudi nam svjesno poturaju poluistine sa ciljem pravljenja razdora u klubu i ovom mora doći kraj. Napunila mi se foe lista a opet čitam zlonamjerne komentare i našu raju kako nasjeda na priče, bajke i basne dušmanske. Ova raja Željina koja se ovdje okupila kako bi progovorila koju i razmjenila mišljenja su upali u zamku trolova i pitara koji vam podmeću raznorazne insinuacije samo da bi nama bilo teže, kako bi nas podjelil, kako bi nas gurnuli "u potok". Nemože meni niko se predstavljati Željovcem a želi da se Edis smijeni, nemože mi niko govoriti da Bekić nevalja, da je Siniša jučer bio pogubljen, da je Lendrić bio loš, da je.....
Juče je Željo pobjedio Sarajevo i odmah su počele priče o :
- lošem sudiji koji nam je navlačio a navlačio je pitarima i spasio ih od debakla samo su svi nasjeli na priču, na svaku grešku koje napravio u našu korist napravio je deset u njihovu ali se o njima ne diskutuje već je samo bitno kako skrenuti priču sa njihove nemoći a vi nasjedate.
- Edisovoj taktici a on ih dva puta klepio u sezoni sa istom taktikom što ni Amaru nije pošlo za rukom,
- Edisovoj srčanosti jer zaboga trener mora biti hladan i kul, odmjeren i u kravati, koga briga što je on uvjek prvi i zadnji, uvjek ispred tima i uvjek dio tima dok nosi kravatu jer zaboga trenerka je radna gardaroba.
- lošoj fudbalskoj predstavi bez "pravih" poteza
- itd da ne nabrajam do sutra, vjerujem da ste shvatili poentu a poenta je da se odmah poslije utakmice počelo sa taktikom omaložavanja duple pobjede nad mlađom komšinicom koja nebira sredstva da skine odgovornost sa sebe, klasična pitarska priča - svi su drugi krivi -
Raja moja molim vas da budete pametni i da skontate ko vam je prijatelj, kako u stvarnom životu tako i ovom virtuelnom. Nažalost okupirali su nas vukovi u janjećoj vuni i mijenjaju vašu percepciju o klubu. Nemojte ni mene shvatiti za ozbiljno ali vas molim da samo malo razmisite o svemu. Željo se gradi, kako građevinski tako i u svakoj pori svog domena, razvijamo novi tim koji će u narednoj polusezoni biti u top 3-4 a u završnici No1, unapređuje se uprava, legalizuje se poslovanje, razvija se navijačka scena i proširuje porodica,..., i sve se ovo radi zbog nas i zbog našeg zadovoljstva. Ukoliko dozvolite da vas prevare i da nam ovo razvale u mnogočemu ćete usporiti naš razvoj ali ga nećete zaustaviti samo što će vam na kraju biti krivo što ste ispali glupi jer ste vjerovali nekom anonimusu.
VTŽ
Da ga dovedemo na mjesto SDVirtu4L je napisao/la:Pa recite da Dinokio nema pojmaAvaz: Da sutra možete dovesti nekoga od igrača Željezničara, ko bi to bio?
Dino Selimović: Jovan Blagojević.
tako je brate ,pisi cesce maloIvicahuljev je napisao/la:Da ga dovedemo na mjesto SDVirtu4L je napisao/la:Pa recite da Dinokio nema pojmaAvaz: Da sutra možete dovesti nekoga od igrača Željezničara, ko bi to bio?
Dino Selimović: Jovan Blagojević.nego sta je sa konama da nisu I Jakupovicu sta duzni ostali pa ih uzeo na zub
![]()
Cestitke igracima I SS na pobjedi,neki su se I previse borili (Sinisa) Edis mnogo logicnije poteze vukao za razliku od nekih proslih tekmi sve u svemu osvojena su tri veoma bitna boda samo ih potvditi u ove cetiri preostale tekme
AsharaK je napisao/la:storme![]()
![]()
izlija brate, veliki si ti manijak![]()
Mozda si supak al' pitar nisi.Plava Porodica je napisao/la:AsharaK je napisao/la:storme![]()
![]()
izlija brate, veliki si ti manijak![]()
Obojici.
Ali džabe sve ja ti @Izlija halaliti neću što me prozva pitarom noć prije derbija,gdje ćeš mi to bolan reći?!
Pisem kad stignemdelinjo je napisao/la:tako je brate ,pisi cesce maloIvicahuljev je napisao/la:Da ga dovedemo na mjesto SDVirtu4L je napisao/la:
Pa recite da Dinokio nema pojmanego sta je sa konama da nisu I Jakupovicu sta duzni ostali pa ih uzeo na zub
![]()
Cestitke igracima I SS na pobjedi,neki su se I previse borili (Sinisa) Edis mnogo logicnije poteze vukao za razliku od nekih proslih tekmi sve u svemu osvojena su tri veoma bitna boda samo ih potvditi u ove cetiri preostale tekme![]()