A hajd znaj nista nije nemoguceHadzijalagic je napisao/la:Ljepse pratiti na tviteru.. Nema glupih komentara..
@MrRiccoli
Ja fakat tako cuo haha..
Sent from my C5303 using Tapatalk
A hajd znaj nista nije nemoguceHadzijalagic je napisao/la:Ljepse pratiti na tviteru.. Nema glupih komentara..
@MrRiccoli
Ja fakat tako cuo haha..
Ne moze mislim zabraniti komentarisanje samo njemu, moze ga banovati skroz sa straniceomladina1921zeljina je napisao/la:Ja mislim da može administrator stranice zabraniti komentarisanje.
Ukini ga yebote, makar dok traje izvještaj sa tekmi. Ili blokirati ove likove, očigledno je da su nonsens...
Svida mi se ova ideja za koristenje displaya kada nije utakmica a sigurno bi potencijalnim sponzorima puno znacila, puno vise nego reklama za neka 2 sata utakmice ( 2-3 puta u mjesecu kada je sezona). Mogla bi uprava sama uloziti ili sa nekim sponzorom, u jos jedan display koji bi bio na sredini sjevernoj tribini sa vanjske strane (cisto komercijalno). Ulica je prometna,vidljivost dobra kada se prilazi Grbavici, troleb.stanice su tu itd. Pred samu utakmicu dok se ulazi i sl. Od toga bi sigurno mogli imati koristi.za_zivot_cijeli je napisao/la:na stadionu Porta (Estádio do Dragão) su super skontali fol sa displejima.
na stadion su displeji (2 komada) postavljeni tako da za vrijeme utakmice oni obavljaju svoju primarnu svrhu a kada se ne igraju utakmice, displeji se automatski zarotiraju na kontra stranu i okrecu se vani, prema ulici, i tako obavljaju svoju reklamnu svrhu sto dodatno puni budzet kluba.
nazalost, u ovom trenutku mi nemamo takvo mjesto na stadionu izuzev sjeverne tribine na kojoj bi bilo jako tesko izvesti takav poduhvat.