ned jul 15, 2018 12:05 am
Obzirom da me ima na mnogim forumima, da sam totalno neaktivan. Ali da pratim sve po forumima, čitam redovno sve. U zadnje vrjeme pratim i fb dešavanja, pa sam osjetio "dužnost" da napišem i ja nešto. To nešto nije mahala nego istina do koje čovjek dođe. Pratim dešavanja u klubu od 1985., aktivno. Znam šta znače uspjesi i padovi kluba, prošao sam mnogo toga sa klubom. Iskren da budem sportskim segmentom trenutno nisam zadovoljan, kao i mnogi drugi ali ne uzimam sebi za pravo da nekome psujem, javno. Vjerovatno je to odraz neke kućne kulture, ono što poneseš od kuće. Ostao sam zatečen kad sam vidio da jedan navijač koji je pisao/hvalio ljude u upravi sad psuje tim istim ljudima. Postavio sam pitanje mnogim našim navijačima koji su uz klub od kad znam za sebe, zbog čega? Da li ima nešto loše u klubu, da li se nešto desilo pa je čovjek promjenio "ploču"? Niko nema objašnjenje. Onda je jedan prijatelj došao i rekao mi relacije prijateljstva tog momka sa ljudima koji se motaju oko kluba, relacije sa "legendama kluba", kojima sad klub daje papire da su slobodni, a otišli su za ciframa. Poslije tog razgovora mnogo toga je postalo jasno. Takođe sam mišljenja da nekim ljudima nije mjesto u klubu, samo gledaju da se promovišu na račun kluba i kriju se iza jednog čovjeka. Siguran sam da nam trebaju neki novi ljudi u klubu, a neki koji su tu samo radi samopromocije. Obzirom da su sad mnogi uprli prstom u Misimovića, svi traže njegovu glavu. Nadam se da će istrajati u svojim zamislima koje sprovodi kako je i obećao, na uštrb svih opstrukcija s kojim se suočava. Nek ne dozvoli pojedincima da se kriju iza njega, nek ne potavlja leđa ni za koga. Svako nek odgovara za svoje postupke. Kao što mnogi osporavaju Amarove titule, nemojte dozvoliti ni to da se dešava, a takođe nemojte dozvoliti da se pljuje po pojedincima u klubu. Ti pojedinci su nas spasili od go.vana. Lijepo će biti u srijedu otići u Dolinu ćupova, zar ne...? Mnogo toga ima što nisam napisao jer nemam vremena možda nekom drugom prilokom...