" Navijaci fks ce biti smjesteni na tribini Josip Josko Domorocki "

ne bi ja antu dirao... da nije njega ne bi ono postojalo na sjeveru...Model1964 je napisao/la:NEMA JOSKA!!!!jovanmaksimovic je napisao/la:a sada vec mozemo da biramo imena za svaku tribinu...
moje prijedlog: stadion grbavica - ivica osim
sjeverna tribina: anto sucic, zna se zbog cega
juzna tribina: dzilda, naravno ovde nema druge opcije
istocna tribina: milan ribar, stara tribina gdje su dinamit momci poceli svoj put ka drugoj titulu
zapadna tribina: dimitrije dimitrijevic, zbog toga jer je na tom mjestu prenesena stara drvena tribina, koje se aktivno sjeca i dimitrije
sta vi mislite?
TO ZNACI NEKO MORA VAN.
ANTO ZAO MI JE,PUNO SI URADIO ZA ZELJU ALI JOSKO MORA NA SJEVER
.KDA ONI KURVINI SINOVI DODU NA GRBAVICU
DA ZNAJU KO GDJE SPADA
O tome govorim!!!!!Kapiten je napisao/la:Bilo bi spica to da pise prije derbija
I odstamati kakav plakat sa onim njegovim citatom, staviti ga pod krov pa da pored derbija i obnove gradivo kada je istorija u pitanju..Kapiten je napisao/la:Bilo bi spica to da pise prije derbija
Dobit ćemo građevinsku vrlo brzo, provjerena informacijaavlami97 je napisao/la:Ako se FK Željo ne bude žalio na Rješenje o izdavanju urbanističke saglasnosti, a nećemo se žalitiHadzijalagic je napisao/la:Koliko ja kontam sad je na Koldzi da izda gradjevinsku? Moze li on to odlagati?, Građevinska ide brže.
FK Željezničar izražava nadu da će lokalna zajednica kao i svi ostali organi vlasti prepoznati značaj projekta rekonstrukcije Stadiona Grbavica, te da će nastavak aktivnosti na realizaciji projekta rekonstrukcije i izgradnje Stadiona proteći u skladu sa planiranom dinamikom.
jovanmaksimovic je napisao/la:a sada vec mozemo da biramo imena za svaku tribinu...
moje prijedlog: stadion grbavica - ivica osim
sjeverna tribina: anto sucic, zna se zbog cega
juzna tribina: dzilda, naravno ovde nema druge opcije
istocna tribina: milan ribar, stara tribina gdje su dinamit momci poceli svoj put ka drugoj titulu
zapadna tribina: dimitrije dimitrijevic, zbog toga jer je na tom mjestu prenesena stara drvena tribina, koje se aktivno sjeca i dimitrije
sta vi mislite?
Moze i prvo kolo odmah hahahaHadzijalagic je napisao/la:Idealan raspored da u prvih sest kola namaknemo klubu nekih 300000KM..
Nije racunao, ja msm da je jedino racunao onih 50 hiljada od grada, ali zaista nisam siguran, jer moguce je da nismo ni to jos dobiliKapiten je napisao/la:A Opcina nam dodje onih 200-300 hiljada sto su izdvojili za Grbavicu..
To Miske nije uracunao u ona sredstva koja je rekao da su zamrznuta (1/4 sredstava ) ?
ali ce se zaliti komsije1921.ba je napisao/la:sjever 15, clanovima 10