U prodaji sezonske ulaznice za sezonu 2018/2019.
https://fkzeljeznicar.ba/u-prodaji-sezo ... 019/32588/
Nije klasično krilo igrao probavali su nešto čudno bez krila s tim da je zajim imao najviše slobode u kretanju iza špica i desno a arezina je bio malo iza i lijevo orijentisan. S tim da je blagojevic bio lijevo a Ivan desno Mali šaban još povuceni .bogi je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 10:13 pmZar taj Ivan ne bi bolje legao na krilu od Jovana, ipak je i ofanzivno orijentiran koliko znam ? Ne znam o čemu razmišlja Slobodan, ali eto nije ni Jovanu 18 pa da uči novu poziciju sa 30. godina I šta je bilo sa Vranješom je li zna iko da ponovim pitanje od kolege @Leona ?
4-1-2-2-1 bez krilapile87 je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 10:26 pmNije klasično krilo igrao probavali su nešto čudno bez krila s tim da je zajim imao najviše slobode u kretanju iza špica i desno a arezina je bio malo iza i lijevo orijentisan. S tim da je blagojevic bio lijevo a Ivan desno Mali šaban još povuceni .bogi je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 10:13 pmZar taj Ivan ne bi bolje legao na krilu od Jovana, ipak je i ofanzivno orijentiran koliko znam ? Ne znam o čemu razmišlja Slobodan, ali eto nije ni Jovanu 18 pa da uči novu poziciju sa 30. godina I šta je bilo sa Vranješom je li zna iko da ponovim pitanje od kolege @Leona ?
Kakav je Pavic, hocemo li konacno rijesiti tu poziciju lijevog beka? Kakav je Veseli i Turcin?skretnicar je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 9:36 pmEvo dat cu vam ja, kratki izvještaj...
Nakon pocetka treninga i standardnih stvari, radi se vježba .. ukratko opisana, pas (igrač na suprotnoj strani ostavlja loptu), šut... dolaziš na mjesto gdje je ostavljaš, nakon toga trčiš na drugu stranu gdje ide centaršut. Malo je bilo konfuzije na pocetku, no brzo su usli u to... Ivan ima odlican šut...zec katastrofa jedva je uspio zabiti 1-2 gola zaista ako misli nesto postici mora raditi na sebi.
Nakon toga približavaju golove i igraju tako da prva postava vrši presing i opet pokazivanje kretnji prilikom tog presinga. Blagojevic je bio lijevo krilo i nije se snašao, ama baš nimalo, ne znam kakva je to ideja... par puta mu je objašnjeno gdje treba stajat i na koji nacin prilaziti protivniku prilikom presinga tj da zatvara poziciju gdje se moze odigrati ka desnom beku. Prvi go pada, nakon auta sa desne strane, gdje ih Krcmarevic vraca i objasnjava kretnju Arezini i Zaimu, pusta ih i fino to rade, nakon cega je centaršut Arezine.. savršen, Krpic zakucava. Teško je reci sad koliko Arezina trci i slicno, s obzirom da ne igraju preko cijelog, a ni trening nije neko mjerilo, onako svaki igrač djeluje podjednako, ali se vidilo da je Arezina nesto manje spreman u odnosu na ostale. Bit ce to dobro, ne sumnjam, par puta se odlicno otvorio i odlicne pasove dao, zaista ce biti pojacanje ukoliko mu se bude dalo da igra. Krcmarevic i s njim dosta komunicira, vidi da moze i pokusava unaprijediti ono sto posjeduje, nekako sve to gledam sa strahom da Arezina ne kaze 'ma idi u pm' s druge strane ako prihvati i bude htio raditi/igrati strašan ce biti. Ivan djeluje solidno, vidjet cemo u utakmicama sta i koliko moze, trening nije neko mjerilo...a s obzirom koliko su i on i Arezina sa ekipom ne moze se nesto ocekivati pretjerano. Za sve je potrebno vrijeme. Nakon toga mijenjaju uloge i imali smo dosta problema sa iznošenjem lopte (prvi sastav) katastrofa, šaban se vraca i igra tu glavnu ulogu u iznošenju, nije baš najbolje išlo s obzirom da je lopta kruzila u odbrani.
Mislim da definitivno Blagojević mora igrati tu umjesto ivana i na krilo zec ili veselinovic, to bi dosta dosta bolje izgledalo. Šehić jako jako brz, par puta je prošao po desnoj strani i fino centrirao. Zajmović se poceo gubiti u defanzivni nakon te promjene i igrac mu je ostajao iza, nekako je djelovao izgubljeno tako da ga krcmar mijenja sa veselinovicem. Palo je jos par golova ali ne iz nekih prelijepih akcija. Trening je završio ranije 15-20 min. Ukoliko nekog neka pojedinost zanima.. pitajte ?
I sto se tice Hajdarevica... trci dosta, prekida napade, dobija duele, međutim tehnika 0 bodova, pasovi.. katastrofalno.. a dosta se puta nađe u kontrama gdje zaustavi sve ili pogriješi.. mora na neki nacin poraditi na tome
Vjezbali su se i korneri tokom igranja, Arezina je pokusao centrirati s obje strane, ali lijeva noga mu i nije bas najbolja tako da su pokusali na dupli odigrati kako bi desnom ostro centrirao. S druge strane nakon toga, nakon kornera za drugu ekipu cetnrirao je lijevom nogom mehremic par puta i to jako dobro.
amar92 je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 9:59 pmRodjak od ovog Ivana studirao sa mnom, kaze da je tehnicki dobar igrac, da je u mladosti bio veliki talenat, ali ga i sam nije gledao par godina jer je igrao po žnj ligama. Isto kaze da stalno ima visak kilograma i da ne zivi bas sportski, voli popiti, a ni od kurvi ne bjezimamba21 je napisao/la:I meni se cini da Ivan ima koju kilu viska,jel jos neko to uvidio na treningu
Sent from my iPhone using Tapatalk