Meni jedna od najljepših naših pjesama,slušam je godinama i nikad mi nece dosaditi,slušacu je do smrti
https://m.youtube.com/watch?v=A2n2UB-2CmY" onclick="window.open(this.href);return false;
3 pobjede... oni u tom periodu 2006/07 a mi u periodu 1989/90...FaraonTM je napisao/la:Jest, dobro sijovanmaksimovic je napisao/la:2006/07 je posljednji put u korist sarajevaFaraonTM je napisao/la:
Mislim da je to bilo u sezoni 2000/01 kada smo mi uzeli oba puta.
evo svih duplih pobjeda u derbijima:
Zeljeznicar (1968/69, 1989/90, 2000/01, 2015/16)
Sarajevo (1955/56, 1966/67, 1998/99, 2006/07)
Čak tri pobjede zaredom imaju u tom periodu protiv nas.
Boga ti, kad već imaš te statistike, ko ima najviše vezanih pobjeda i koliko?
Ti si naša StrumfetamamaSmurf je napisao/la:Evo, 1.500,00 pf.
Svaki se isplatio.
Predaj se Dino.....
Sent from my E6553 using Tapatalk
El-Sablja 24.4.ChWilla je napisao/la:i bi pogibija.
E hvala drug, živiojovanmaksimovic je napisao/la: 3 pobjede... oni u tom periodu 2006/07 a mi u periodu 1989/90...
imaju olimpika u gostima, i borca koji se nece predati... znaci i oni ce morati kiksati negdjeElegant je napisao/la:Raja da se mi malo vratimo u realnost, nama sad trebaju pobjede protiv Zrinskog i Celika, jer ovaj Siroki je strasna ekipa nece oni do kraja kiksati !
Vratićemo se nekad tamo oko utorka, pusti raju nek ispušu maloElegant je napisao/la:Raja da se mi malo vratimo u realnost, nama sad trebaju pobjede protiv Zrinskog i Celika, jer ovaj Siroki je strasna ekipa nece oni do kraja kiksati !
Gleda se međusobnihardwell je napisao/la:Fajtamo se u narednom periodu. Moramo imati više ili isto bodova kao Sarajevo ili Široki. Ako budemo svi imali isti broj bodova ja mislim da se gleda gol razlika, a to nam ne ide u prilog.