exbabilon je napisao/la: ↑uto jun 26, 2018 8:52 pm
Mah, ko da iz bundeslige dolazi pa eto moze valjat vala u toj Bosni nesto... Samo mi kroz glavu prodje Hadzic, kapiten ekipe iz HNL-a, pa mora valjat, ahaa...
Mozda momak ispadne Jordi Alba, daj Boze, ali ovaj argument mi je izlizan postao.
Logicno je da ljudi rezonuju; Hadzic standardan desni bek Istre, kapiten. Pavic lijevi bek iste ekipe, isto standardan. Obadva igraca imala pozitivne komentare ljudi koji su ih gledali. Hadzic se nije pokazao, pa onda je i razumljivo sto su ljudi skepticni prema Pavicu. Samo ne treba pljuvati, to mi se nikako ne svidja, nego pustiti Pavicu neka pokaze sta moze. Normalno da ne mora da znaci da ce zavrsiti kao Hadzic, ali razmisljanje da hoce je isto logicno. Neka Pavic pozitivno iznenadi, sto se iskreno nadam. Sinisa Stevanovic je pokazao klasu u prvoj utakmici protiv Sirokog, jeste kasnije imao i nesto losiji period sto je i normalno, ali generalno on je odlican igrac, i odusevljen sam njegovim odnosom prema dresu. Bakrac isto tako, u prvoj utakmici se vidio kvalitet, dolazi iz dosta dobre ekipe, gdje je bio jedan od najboljih, dobio poziv za reprezentaciju Crne Gore.