govorio sam ja svo vrijeme za njega, on je veliki igrac poderat ce udbaske pickiceAsharaK je napisao/la:Zahirovic nas najbolji igrac kruha mi, sa Mirom
Nije al' neznaci da nece.Na njegovoj poziciji nemamo nikoga i ja imam osjecaj da ce ga baš Bekric zabiti u drugomDominic je napisao/la:Da li je Bekrija dobio i jedan duel, dao i jednu upotrebljivu loptu!?Simply Blue je napisao/la:Meni tačno neprijatno, ovih par tipova što se konstantno čuju treba u kakav rezervat poslatikrajisnik87 je napisao/la:Koji seljaci na zapadu
Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
Bekrić igrač manje, kao da mu se ne živi.
Ali ipak Stevan
I nije bilo za drugog zutog.I ono djubre je išlo na loptu kao i Siniša.Pogriješio je što se nije poceo valjati na terenu kao i on.storm_raider je napisao/la:Nema sta, Zaha preora teren... 2:0 za nas, drugi gol iz penala - Bekric.
Ja i dalje tvrdim, da je Jakupovic, kada hoce nas najbolji sudija. Hvala mu sto nije Sinisu iskljucio, dobro nam je pomogao...
Identicna situacija Kadušic-Memijakontranogama je napisao/la:Evo kitari repriziraju hoce da kazu da je bio penal za njih. Nabijem ih na ...