Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Reha1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 11, 2018 2:50 am

Nek Krcmar i za nas iskopa kakvog crncugu kao sto je doveo onog u Rudar pa posle prodao u Maribor treba vazda imati ovih nigera evo i kod komsa onaj Adukor nije los nista ne gubimo ako dovedemo tako neke crncuge i Brazilce

shzna
Kontakt:

pon jun 11, 2018 2:53 am

ChWilla je napisao/la:
ned jun 10, 2018 11:31 pm
navikli inače da imamo kompletnu ekipu na početku priprema.
E zbog takve navike smo navikli i na trofeje..
1987

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 11, 2018 2:58 am

shzna je napisao/la:
pon jun 11, 2018 2:53 am
ChWilla je napisao/la:
ned jun 10, 2018 11:31 pm
navikli inače da imamo kompletnu ekipu na početku priprema.
E zbog takve navike smo navikli i na trofeje..
Jos kad krenu prijateljske pa pocne prica " i Amar je gubio od nekih levata pa smo osvajali ".
A mi na pripremama nista da vidimo, a pricamo o tome kao je pravilo postalo ako izgubis sve pripremne osvojit ces prvenstvo.

shzna
Kontakt:

pon jun 11, 2018 3:00 am

Ma na hajr i na dobro da ovo izadje, iskreno. Nista ni sa cim, sve je rastimano i djeluje mi gore nego lani.
1987

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 11, 2018 3:00 am

Minjore je napisao/la:
pon jun 11, 2018 2:48 am
"Ne kaže se džaba da napad daje golove, a odbrana osvaja prvenstvo".
Drago mi je sto ovako razmislja ovaj Free Krcmarovic. Ulozite jebene pare u dva stopera kvalitetna. Imas savrsen vezni red ( osim te famozne 10ke za sada a i ona ce ubrzo stici). Mozes ti u napad Ibrahimovica , Messija i Ronalda ali ako ti je pozadi svicarski sir i neskolovan(i) igrac(i) onda samo mozes gledat kako drugi uzimaju trofeje.
PARE ---> ŠTOPERI
To je apsolutno tacno i u kosarci i u fudbalu. Titule su se osvajalo jako zgusnutim veznim redom i tvrdom odbranom. Naprijed se uvijek nesto napravi, dodje sansa i zabijes, al nazad moras biti jak da ne bi primio gol.

Eh da li ce uspjeti dovesti kvalitetne defanzivce, sad vec govorimo o mnozini jer nam Dani odlazi, vidjet cemo.
Ako i mogu, nek to urade sto prije, koja korist ako dodje 6 dana prije Evrope.

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 11, 2018 6:46 am

Evo vjerujte totalno sjeban na sabahu..
Godinama unazad zrinjski ima čvrstinu nazad i ne primaju glupe golove, a mi konstantno imamo tih grešaka i nikako da napravimo neku novu generaciju nazad koja će tu biti bar dvije sezone.
Nek sam ja pesimista, ovako onako, ali mi smo pravo tanki..
Još samo da jave da i Ćelo ide i da se bacim..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

teteac8684
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:12 am

ellaxaz je napisao/la:
ned jun 10, 2018 11:56 pm
Onako bas fina atmosfera pred prozivku.
Prelijepa...

teatrale36
Kontakt:

pon jun 11, 2018 8:15 am

amar92 je napisao/la:
pon jun 11, 2018 12:26 am
Ne znam jel neki ne znaju procitati sta se pise, ili ne zele. Klub nista nije mogao povodom slucaja Graovca. Uslovi koje je klub nudio su bili prijvatljivi Danielu, ali njegova agencija ne zeli da on igra u ovoj ligi odakle ce ga teze prodati. Steta jest, velika ali nije greska uprave. Trebamo biti sretni sto smo bili u mogucnosti i gledati igraca kao sto je Daniel i jednu sezonu kod nas. Hvala mu na svemu!

P.S. Jel ovaj Dedic sto ga Amar sprda na filmu sad treber golmana Sloge SH? :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Deda najogavniji golman koji je ikad branio u PL, koliko puta nam je na Sjeveru pokazivao srednji prst ili guzicu, fuj!

ChWilla
Kontakt:

pon jun 11, 2018 8:23 am

Leon_Professional je napisao/la:
Jos kad krenu prijateljske pa pocne prica " i Amar je gubio od nekih levata pa smo osvajali ".
A mi na pripremama nista da vidimo, a pricamo o tome kao je pravilo postalo ako izgubis sve pripremne osvojit ces prvenstvo.
nemojte tako, sjetite se pripremnih u antaliji sa slavkom, grupe eto nas :kafa:

ti si od njega lično znao kakva je situacija sa danielom. krpili smo se i kad smo uzimali titule i krpićemo se još dugo. eto pojačanja pred plzen se možete sami sjetiti, a nađite negdje ko je od ekipe koja je uzela duplu 2001. igrao ligu šampiona sa levskim kad su nas uzeli 4-0...
gradi željo boli te *****

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 11, 2018 8:34 am

Jovance produzio na godinu, ajmooo
Željezničar ante portas !

Zeljo
Kontakt:

pon jun 11, 2018 8:51 am

To Blagojee. Jos uvijek se nadam da ce Graovac ostat

https://fkzeljeznicar.ba/jovan-blagojev ... car/32309/
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 11, 2018 9:01 am

To Ćelo..
Haj bar nešto.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon jun 11, 2018 9:06 am

a što samo na godinu?

tražio puno para :kafa:
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 11, 2018 9:11 am

ChWilla je napisao/la:
pon jun 11, 2018 8:23 am
Leon_Professional je napisao/la:
nemojte tako, sjetite se pripremnih u antaliji sa slavkom, grupe eto nas :kafa:

ti si od njega lično znao kakva je situacija sa danielom. krpili smo se i kad smo uzimali titule i krpićemo se još dugo. eto pojačanja pred plzen se možete sami sjetiti, a nađite negdje ko je od ekipe koja je uzela duplu 2001. igrao ligu šampiona sa levskim kad su nas uzeli 4-0...
Ma razumijem, nije da smo navikli da smo kompletni na pripremama, ali bgm ne bi to bio belaj da iz tog izadje nesto dobro :D

Ja sam vec rekao, do medjugorja cu da vidim koga i kako ce dovest. Nakon toga vec nije optimalno. Pogottovo ne za stopere. Dva nova trebaju i sve to treba uigrati.

A to sto smo slabiji za 4-5 najboljih igraca je druga prica, ali i za to nije jos da se dize panika.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 11, 2018 9:13 am

Treba malo vise cijeniti igrace kao sto su Jovan i Sinisa, definitivno
Željezničar ante portas !

svraka
Kontakt:

pon jun 11, 2018 9:18 am

Hajde Dani obraduj nas i ti potpisom
Forza 1921!

Oda majstore!

ISB87
Kontakt:

pon jun 11, 2018 9:19 am

a sto ih ne cijenimo?

vezni red ce nam bit masinerija, vec su zajedno dovoljno vremena. samo nam fali ofanzivni, alo bit ce valjda.
ali sve to pada u vodu ako ne budemo imali uigranu odbranu.

hvala jovane, idemo osvojiti titulu!
MIRZA RASCIC

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon jun 11, 2018 9:32 am

Osvježili smo motor, sad idemo ostatak "doraditi" ..

Ja lično sad lakše dišem jer od svih igrača prioritet "mi" je bio da Jovan ostane.
Graovac je sila i valjao bi nam da ostane i on i Željo bi voljeli da ostane ali do trece je strane i nemojte komentare tipa " daj mu platu, sta stedis na njemu itd". Nemocni smo. Uostalom i ako ode, imamo Kemu (u kojeg ja lično nisam vjerovao) ali je ruku na srce odigrao ovo sto je odigrao jako solidno i nametnuo se koliko toliko. Treba dovesti tu nekog tipa Graovac i uigravati posebno tu zadnju liniju.
Ako je Adi opcija na beku onda ga ubiti individualnim treninzima i nauciti" pameti". Ofanzivno je ok, defanziva nam treba Adi!
Ako Goran ode i ako se ne dovede igrač koji garantuje 6-7 golova i isto tako asistencija onda ne siliti, ima Rama koji uz kontinuitet na krilu i jakom 10kom može odigrati tu ulogu, ima Zec, ima Sehic.
To je to po meni, iz juniora prikljuci 3-4 igrača, oni grizu oni se bore za svojih pet minuta i to je puno bolje nego neki Kajkut (uz dužno poštovanje, ali godine su tu) i slicni.
Napravi mocnih 11 uz dodatak 3 jaka sa klupe i 4-5 solidnih mladih nada koji nece smetati kada udju, vec naprotiv dati energiju. Nije neka nauka ovako kad se piše, ali da bi se sve ovo sprovelo treba nam vizija, nadam se da novi šef zna šta hoce i da će igrači znati šta on hoće.

Navijači treba da spuste loptu da daju podršku i da ZAJEDNO pobjedimo Zrinjski, otvorite oci ljudi sve vam je pred nosom samo treba podrška!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

kontranogama
Kontakt:

pon jun 11, 2018 9:35 am

Ja sam vala nesto optimista za ovu sezonu. Ne mislim time da osvajamo titulu nego da cemo igru nekako napraviti da nam opet bude lijepo gledati bez obzira na rezultat. Mozda zato sto o Krcmaru ne znam nista pa sam eto optimista na nevidjeno. Ali nesto kontam da ce on dati sansu juniorima, onda i on bi da se pokaze pa da ga ponovo traze u Bg-u.
Uglavnom ja nisam nesto razocaran sa njegovim dolaskom. Kad je dosao Mrvica mislio sam da ce i od njega nesto biti, tako da je ovo samo moje licno, nema veze sa nekim informacijama. Kontam bolje biti optimista. makar na pocetku, nego stalno samo crno gledati.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

ISB87
Kontakt:

pon jun 11, 2018 9:35 am

ma daj ba, kakav crni mehremic.
nikakav kontinuitet za ramovica, znamo koja je njegova pozicija i gdje je najbolji.
ako zakaric ode onda nam treba brzo krilo tipa zec, meni je tu glavna opcija sehic al et boze moj.
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava