Sezona mitaranje kod bosanskih Kukumavki u svoj svojoj raskošnosti
..
Najbolje bi bilo pauzirati godinu dana, neka isprobaju trokružni sistem, pa cemo se mi vratiti..taman će se i trava primiti kako treba
Ma polako. Dovest cemo mi sigurno igraca do Evrope, necemo s ovim docekati Evropu.bianco blu je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 11:26 pmznači u novu sezonu koja starta sutra, ulazimo 40% slabiji nego prošle.
Sa gorim trenerom od Adžema (iako je to skoro nemoguće, ali u Želji je i to moguće)
Sigurno bez Ubiparipa, skoro sigurno bez dva najbolja igrača Zakarića i Graovca, možda i bez prvog golmana Kjosevskog.
Ući u ligu za prvaka, onda nekim čudom pokušati izboriti, iako je to skoro nemoguće.
Uglavnom biće zanimljiva sezona, ali bez trofeja, to je evidentno
Auuu skroz zabravio do mene buraz, bit ce veselo.CURVA je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 11:55 pmA sto je najgore Ramovica povrijeđenSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 11:49 pmNista hajde cekamo kraj priprema pa da vidimk kakav cemo sastav imati. Samo ovaj odlazak igraca mi nikako ne daje neku nadu. Valja nadoknaditi Voju, Zakarica i Graovca.
Kad pomislim da je Bogicevic jos tu![]()
Treba se uhvatit za glavu i lupat glavom od zid....evropa dolazi a mi ostajemo bez najboljih igraca...cemu se nadati...novi trener, novi tim....i dalje odgovorno tvrdim da je Adzem morao ostati i voditi makar evropske utakmice...kakav god po pojedincima bio opet koliko toliko poznaje tim a i ne bi imao sta izgubiti...svakako je vec proglasen dezurnim krivcemLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 12:03 amNije jos pocela sezona.![]()
Do Medjugorja ako ostane ovakva situacija nazad, eh tad se treba hvatat za glavu. Ovo sad je neki alarm![]()