zubanovic89 je napisao/la:Kako pitari dominiraju omladinski pogon mi prosle sezone izbacili petoricu u prvi tim i dosao nam Atletiko na Grbavicu. Djaba njima sve pobjede u omladinskim ligama kad nisu istrpili mladog igraca ima 10 godina. Ubace neko djete na derbiju mali se usere nece mu Husref dat lopte da dohvaca na treningu. Najbolja skola fudbala u BiH je Zeljina tacka.
Slazem se. Kod njih je finalni produkt uvijek manje kvalitete, ali to ne znaci da kod nas ne treba bolje. Prvenstveno kod skautiranja, selekcije i uslova(na cemu se, vjerujem, radi). Treba priznati da su po tome ispred nas.
Također i taj plan, iako je vec milion puta ponovljeno, uvođenje mladih igraca i kad se to ne mora.
Ne uzimam njihov OP u obzir jer znam da se na vecem nivou nista ne mijenja, ali daj Boze da mi ovako dođemo i blizu Atletika i Ludogoretsa, a kamo li da ponovimo taj uspjeh.
@ChWilla vjerujem da se salis. Jesu oni imali grupu u kojoj je najjaca ekipa igrala sa mlađom generacijom, ali ako cemo tako gledati, nas je pobjedila ekipa kojoj je Partizan dao cetiri gola, a moglo je i vise