LARS1921 je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 2:56 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 2:54 pm
Da li su ispravni podaci sa TM kad je vodio OFK Beograd, jer stoji da je vodio 3 meca, a ako sam dobro procitao ovdje da je on s njima igrao finale kupa pa mi nije logicno da ih je samo 3 meca vodio. Ili sam ja to nesto utripovao.
Na TMu nema statistika svih mečeva i liga. Npr u našoj sezoni je to 2008/09, i mozda koji meč prije. Kup nema bruku sezona, tek od 2010/11
On je vodio ofk beograd u sezoni 2005/06, i dio sezone 2006/07
Играо је у млађим категоријама Партизана и већ у сезони 1983/84. дебитовао је за први тим "црно-белих", али није успео да се наметне и задржи место у екипи. Наставља каријеру у Бору, а праву афирмацију доживљава у ОФК Београду, за који наступа од 1988. до 1991. године. Ту доказује да поседује квалитет за Партизан, па се на велика врата у лето 1991. враћа у Хумску 1 и постаје члан екипе коју је водио Ивица Осим. У наредне две сезоне, Крчмаревић постаје стандардна "једанаестица" Партизана, и чини сјајан тандем по левој страни терена са левим беком Небојшом Гудељом. Каријеру је наставио на Кипру и у Грчкој, завршио је 2001. године, а од познатијих екипа наступао је за ПАОК и Паниониос.
Данас се Крчмаревић бави тренерским послом, а тренирао је националне селекције Србије до 19 и до 21 године, био је тренер у млађим категоријама Партизана а седео је и на клупи ОФК Београда.
Švabo ga je vodio. Valjda je nešto naučio od genija, a nadam se da su se i naši raspitali kod Ivice o njemu.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.