Jos neki talentovani momci iz ove generacije razmisljaju tako i planiraju odlazak. Lose uvjete im nasi nude, trebalo se o tome ranije misliti.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 1:39 pmZato sto mu istice ugovor a ima mogucnost odlaska u Hrvatsku. tj. ima semu (kako se to kaze) za tamo i najvjerovatnije ce otici.
Ma hajd sto idu momci toga je bilo i bice, al nije mi jasno sto idu u Hrvatsku, niko iz BiH se nije prodao iz nje a bruku talenata je otisloRambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:41 pmJos neki talentovani momci iz ove generacije razmisljaju tako i planiraju odlazak. Lose uvjete im nasi nude, trebalo se o tome ranije misliti.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 1:39 pmZato sto mu istice ugovor a ima mogucnost odlaska u Hrvatsku. tj. ima semu (kako se to kaze) za tamo i najvjerovatnije ce otici.
Zato sam i rekao da ce to biti trend kod nas. Nema to veze s patriotizmom.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:41 pmJos neki talentovani momci iz ove generacije razmisljaju tako i planiraju odlazak. Lose uvjete im nasi nude, trebalo se o tome ranije misliti.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 1:39 pmZato sto mu istice ugovor a ima mogucnost odlaska u Hrvatsku. tj. ima semu (kako se to kaze) za tamo i najvjerovatnije ce otici.
Najlakse je biti bek. U ovoj klasicnoj formaciji koju igramo mi 4-5-1.ChWilla je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:44 pmovo je zanimljivo pitanje, desno krilo ili lijevi bek. ovo prvo je lakše, manje rizično, on će odmah trkom i presingom moći praviti šanse protiv stopera iz naše lige, isto kao što je sam napravio i ovaj gol. tu nema fule. ali opet, vrhunskih lijevih bekova da mogu po današnjem pokrivati cijelu stranu je puno manje, a on ima potencijal i za to. ali to zahtijeva puno više strpljenja, te trenerske i svake druge pameti.
A mozda vise i nije toliko do financijskih uvjeta, nego do perspektive. Što mi jedan od njih kaže, trebam cekat šansu poslije Kajkuta i ala Kajkuta da te nekad neko ubaci po 5 minuta.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:47 pmZato sam i rekao da ce to biti trend kod nas. Nema to veze s patriotizmom.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:41 pmJos neki talentovani momci iz ove generacije razmisljaju tako i planiraju odlazak. Lose uvjete im nasi nude, trebalo se o tome ranije misliti.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 1:39 pm
Zato sto mu istice ugovor a ima mogucnost odlaska u Hrvatsku. tj. ima semu (kako se to kaze) za tamo i najvjerovatnije ce otici.
Nemamo sistem sa mladim igracima. Nazalost.
A i OP nam nije bajan, morat ce se nesto poduzeti. Konstantno se prica kako se treba osloniti na OP, kako treba vise uloziti, a nista se nije uradilo do sad.
Papac nije za pola godine ni pogledao prema OP, Misimovic prije godinu i po govorio kako treba budzet povecati a nije se povecalo.
Ne mozes ti reci djetetu iz nekog drugog kluba, hajd dodji treniraj kod nas. Moze on to sam. Plati mu kartu ako je blize, plati mu smjestaj ako je dalje. Ne moze dijete finansirati samo sve, obicno su ova talentiranija djeca i slabijeg finansijskog stanja. A mom rodjaku su rekli hajd dodji u kadete, a nista mu nisu ponudili.
Inače se u Hrvatskoj ubiše dajući šansu našoj djeci...Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:51 pmA mozda vise i nije toliko do financijskih uvjeta, nego do perspektive. Što mi jedan od njih kaže, trebam cekat šansu poslije Kajkuta i ala Kajkuta da te nekad neko ubaci po 5 minuta.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:47 pmZato sam i rekao da ce to biti trend kod nas. Nema to veze s patriotizmom.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:41 pm
Jos neki talentovani momci iz ove generacije razmisljaju tako i planiraju odlazak. Lose uvjete im nasi nude, trebalo se o tome ranije misliti.
A i OP nam nije bajan, morat ce se nesto poduzeti. Konstantno se prica kako se treba osloniti na OP, kako treba vise uloziti, a nista se nije uradilo do sad.
Papac nije za pola godine ni pogledao prema OP, Misimovic prije godinu i po govorio kako treba budzet povecati a nije se povecalo.
Ne mozes ti reci djetetu iz nekog drugog kluba, hajd dodji treniraj kod nas. Moze on to sam. Plati mu kartu ako je blize, plati mu smjestaj ako je dalje. Ne moze dijete finansirati samo sve, obicno su ova talentiranija djeca i slabijeg finansijskog stanja. A mom rodjaku su rekli hajd dodji u kadete, a nista mu nisu ponudili.
To sam vec rekao, nemamo sistem sa uvodjenjem omladine.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:51 pmA mozda vise i nije toliko do financijskih uvjeta, nego do perspektive. Što mi jedan od njih kaže, trebam cekat šansu poslije Kajkuta i ala Kajkuta da te nekad neko ubaci po 5 minuta.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:47 pmZato sam i rekao da ce to biti trend kod nas. Nema to veze s patriotizmom.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:41 pm
Jos neki talentovani momci iz ove generacije razmisljaju tako i planiraju odlazak. Lose uvjete im nasi nude, trebalo se o tome ranije misliti.
U Hrv. ces bolje trenirat i vise ces "zaraditi" , a mozes doci u 1. Federacije i od tamo kao i ovdje sto ces otici a i uslovi i treniranje ce ti losije biti.ublehas je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:56 pmInače se u Hrvatskoj ubiše dajući šansu našoj djeci...Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:51 pmA mozda vise i nije toliko do financijskih uvjeta, nego do perspektive. Što mi jedan od njih kaže, trebam cekat šansu poslije Kajkuta i ala Kajkuta da te nekad neko ubaci po 5 minuta.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:47 pm
Zato sam i rekao da ce to biti trend kod nas. Nema to veze s patriotizmom.
Ima i puno ozbiljnijih ponuda. Ali ako ste vec zapeli toliko za Hrvatsku, od financija, trenera, terena, bolji su. Ja bih prvi svoje dijete radije dao lokomotivi, osijeku nego cekao ovdje na naše strucnjake da ocijene kakva ti je visina, jer im je to najvažniji kriterijublehas je napisao/la:Inače se u Hrvatskoj ubiše dajući šansu našoj djeci...Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:51 pmA mozda vise i nije toliko do financijskih uvjeta, nego do perspektive. Što mi jedan od njih kaže, trebam cekat šansu poslije Kajkuta i ala Kajkuta da te nekad neko ubaci po 5 minuta.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:47 pmZato sam i rekao da ce to biti trend kod nas. Nema to veze s patriotizmom.
Koja je statistika tog Mujanovica?Omar500 je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 2:38 pmKazete tanka odbrana, jos je tanja Feneru sem onog beka sto zuji
Svaka cast momci, odlicno je ovo. Potencijala ima itekako. Steta za Osmanovica, nadam se da ce drugi momci ostati. Sehic strasno odskace, komotno moze odigrati 30-40% minuta u sljedecoj sezoni, iako postoji mogucnost da stvarno momak bljesne. Mora se 'baciti' u vatru, nema se tu sta cekati. Ima kvalitet i to je najbitnije.
Gdje ste vidjeli za Mujanovica? On je dosao na polusezoni u Velez, nije me nesto pretjerano impresionirao. To bi znacilo da sigurno ide Ubiparip.