Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eric Cantona
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 03, 2018 1:05 pm

ellaxaz je napisao/la:
ned jun 03, 2018 12:31 pm
Za tih 20% ja bih sad doveo:
dva stopera, dva golmana, lijevog beka, napadaca vratio sa posudbe,
sefa struke, dva trenera, trenera golmana.
Neke zato sto je to sad esencijalno, a neke u slucaju eventualnih odlazaka (oprastanja) sad ili u toku sezone.
Jesi to došao do nekih para?

Vortex
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:06 pm

Gledam ovu prognozau pa skoro da je svaki dan kisurina. Hajde nije to tako ni loše, možemo odmaj u hodu isprobavati drenažu kako fercera. He he

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:07 pm

U kom kontekstu nista dobro, u utakmicama protiv nas nasi napadaci nisu meda mogli, pogotovo u utakmici kada su nas dobili u Kaknju, a siguran sam da je jeftiniji nego neki polovnjaci iz ex YU
Alea iacta est!

LeBlue
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:08 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned jun 03, 2018 1:02 pm
LARS1921 je napisao/la:
ned jun 03, 2018 12:52 pm
storm_raider je napisao/la:
ned jun 03, 2018 12:48 pm
Larson nacionalista :kafa:
:kafa:

Njemu bi najbolje bilo da ostane kod nas i produži ugovor, a i nama. Nećemo uzeti neke silne pare za njega, a u našoj ligi uvijek može trpati
Onaj Zrinjski evo Bilbiju prodaje dvije godine a najbolji im igrac. Da je kako nama izmajmunirati da Zakaric ostane, ali sumnjam.

A sto ChWilla rece, nema od njeg neke pretjerane koristi na vecem nivou a on kad postane sporedan popuno grohne i vjerovatno ce on biti za 2 godine opet igrac BhPL :D
Upravo to, za nas bi najbolje rijesenje bilo da Zakaric ostane, jer je najbolji igrac lige. I takav nam treba, plus sto ne bi onda ni puno igraca mijenjali. Ali to izgleda da nije nikako moguce. Zrinjski nema ni igraca u reprezetnaciji zato sto nemaju kvalitet. Meni bi Peco bio dobra alternativa za Zakarica, ali ima nazalost ugovor. Bas je dobro odigrao zadnju u21 protiv Albanije. Ne bi mozda bilo lose ni stranca imati, neko je ranije spominjao nekog igraca iz Francuske druge lige. Ako ima brzinu mozda bi dobro bilo.

LARSSON
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:09 pm

Druže budi ozbiljan, kakav raspali Isaković

ChWilla
Kontakt:

ali stvarno, ja nikad nisam bio za priču "sve naša djeca", to je nerealno, a ekstra je forsirano iz kuhinja koje žele dobro samo sebi...međutim ne vidim šta to dacić i eldar šehić mogu usrati u ovoj ligi. to što ne treniraju s prvim timom - ne znači da je to pravilno i opravdano...
gradi željo boli te *****

svraka
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:10 pm

LARS1921 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
ned jun 03, 2018 12:48 pm
Larson nacionalista :kafa:

Njemu bi najbolje bilo da ostane kod nas i produži ugovor, a i nama. Nećemo uzeti neke silne pare za njega, a u našoj ligi uvijek može trpati
Onaj Zrinjski evo Bilbiju prodaje dvije godine a najbolji im igrac. Da je kako nama izmajmunirati da Zakaric ostane, ali sumnjam.

A sto ChWilla rece, nema od njeg neke pretjerane koristi na vecem nivou a on kad postane sporedan popuno grohne i vjerovatno ce on biti za 2 godine opet igrac BhPL :D
Bilbija ima nekih problema sa srcem, mislim da je šum u pitanju. To mu stvara problem na ljekarskim pregledima, a vani su po tom pitanju strogi pravo.
Forza 1921!

Oda majstore!

cikazubo
Kontakt:

ellaxaz je napisao/la:
ned jun 03, 2018 12:31 pm
cikazubo je napisao/la:
ned jun 03, 2018 12:17 pm
Nije moglo gore za PLBiH, vratio se Celik a usla Sloga, odma nagone za povracanje imam. Kad krenu igre i igrice u drugoj polusezoni, Mladost DK, Celik, Sloga, Zrinjski, Krupa, dobro je Misimovic rekao da 20% jaci moramo biti da bi uzeli titulu..
Za tih 20% ja bih sad doveo:
dva stopera, dva golmana, lijevog beka, napadaca vratio sa posudbe,
sefa struke, dva trenera, trenera golmana.
Neke zato sto je to sad esencijalno, a neke u slucaju eventualnih odlazaka (oprastanja) sad ili u toku sezone.
Po meni je dovoljan jedan stoper u slucaju da se dogovorimo sa Danijelom. Stoperski par Graovac-Osmankovic i jedan dobar iskusniji stoper kao izmjena, takodje svoje minute ocekuju Velic i Dzindo.
Sto se golmana tice, ako Vedran ostaje nema potrebe za prejeranim trosenjem novca na toj poziciji, dovesti solidnog rezervnog golmana ako je Fejzic zavrsio i to je to, moze npr onaj drugi Fejzic iz Krupe popuniti to mjesto.
Lijevi bek je najpotrebniji trenutno, mi tu nemamo ozbiljnog igraca za prvih 11, s jednim od trenutne dvojice raskinuti saradnju, koga odabrati Mehremica ili Projica to neka novi sef i sd odluce, po meni je Projic bolji igrac ali je skuplji, stariji i zauzima mjesto stranca, takodje tu je i Besirevic kojem istice ugovor ja mislim.
Sto se napadaca tice mislim da ako uspijemo zadrzati Voju da je to top za ovu ligu, Vojo i Krpic tesko da moze bolje, prikljuciti malog Ahmeda prvom timu, Mujagicu probati srediti posudbu u PL, GOSK npr jer njima odlazi Nardin, nije kalibar Voje i Krpe, a nije dobro ni za njega ni za nas da sjedi.
Pored lijevog beka koji je hitno potreban, treba nam i desno krilo, odlaskom Zakarica ostajemo samo na Zericu na toj poziciji.

Da podvucem, ako uspijemo dogovoriti i nastaviti saradnju sa Kjosevskim, Graovcem, Ubiparipom, krucijalno je dovodjenje kapitalca na pozicijama lijevog beka i desnog krila, i jednog solidnog igraca na stoperu.
Bilo bi stvarno odlicno da pomenuti trojac ostane i da se prikljuce jos ta 2 3 nova igraca, mislim da bi s tim kosturom i 2 nadogradjene pozicije bili apsolutni favorit u nastavku sezone jer bi bili jedna od rijetkih ekipa koja nije izgubila niti jednog bitnog igraca iz prethodne sezone izuzev Zakarica, sto je rijetkost za nasu ligu, evo Zrinjski se vjerovatno rasipa kao i prosle godine, jos ako Baka ode definitivno cemo namirisati krv.

shzna
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:13 pm

Kakav je ovo hajp oko Sloge, bokte, ko da su prva ekipa u historiji covjecanstva koja se plasirala u visi rang. Joj eto kamiondzije starog prevaranta sa zaradom od 20 milja po danu. :lol:

Kad se opanak popapuci.
1987

Eric Cantona
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
ali stvarno, ja nikad nisam bio za priču "sve naša djeca", to je nerealno, a ekstra je forsirano iz kuhinja koje žele dobro samo sebi...međutim ne vidim šta to dacić i eldar šehić mogu usrati u ovoj ligi. to što ne treniraju s prvim timom - ne znači da je to pravilno i opravdano...
Ako Željo kupuje golmane, centarhalfove i bekove, onda to nije Željo kakvog ja godinama znam. Vezni igrač se rodi, centarfor se rodi, ali centarhalf, golman i bekovi, to moramo svake godine crpiti iz našeg omladinskog pogona.

LARSSON
Kontakt:

@cikazubo

Fejzic ode u Slogu. Ako Kjosevski ostane onda i ne treba golman. Što kažeš ako bi se produžilo sa Graovcem,Ubiparipom i Blagojevićem, onda samo lijevi bek, krilo i možda 1 stoper

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:16 pm

mamba21 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

Bilbija ima nekih problema sa srcem, mislim da je šum u pitanju. To mu stvara problem na ljekarskim pregledima, a vani su po tom pitanju strogi pravo.
To nisam znao, pa mi je cudno bilo kako ga vazda zadrze, kolko mu to ponude pa da ostane. Ili kako se njemu ne ide kao sto se ide nasim najboljim igracima.

Hvala na informaciji.
Al fino bi bilo ostaviti ekipu na okupu od prosle godine a ove sto im ugovor istice zamjeniti sa boljim igracima a trenera sa boljim trenerom. :D
Ovako kako @cikazubo rece.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned jun 03, 2018 1:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:17 pm

cipiripi je napisao/la:
ned jun 03, 2018 1:07 pm
U kom kontekstu nista dobro, u utakmicama protiv nas nasi napadaci nisu meda mogli, pogotovo u utakmici kada su nas dobili u Kaknju, a siguran sam da je jeftiniji nego neki polovnjaci iz ex YU
Ma on i jeste za takvih ekipa, lose radne navike, los u svlacionici. Gori od Bogicevica...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:25 pm

LARS1921 je napisao/la:
@cikazubo

Fejzic ode u Slogu. Ako Kjosevski ostane onda i ne treba golman. Što kažeš ako bi se produžilo sa Graovcem,Ubiparipom i Blagojevićem, onda samo lijevi bek, krilo i možda 1 stoper
Nisam znao za Nervesa, mozda cak i sa Cemanom produziti ako ce Vedran ostati, a treci golman neka bude jedan od dvojice iz OP Karavdic/Dujmovic.
Iskreno se nadam da ce se ostvariti sradnja s tom gore pomenutom trojkom. Ako to uspijemo onda trebamo skrhati lovu za 2 dobra igraca na lijevom beku i desnom krilu, znam da zvucim kao pravi bosnjo, ali realno ako se ostvari produzenje s ovim mislim da mozemo sebi priustit 2 kapitalca u pravom smislu te rijeci s kojim cemo biti 90% sigurni da ce biti upgrade.
S takvom ekipom mislim da i Dzafic moze biti sef :D

ChWilla
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:27 pm

šef je najvažniji. pojedinačno mi jesmo imali bolju ekipu i ove i prošle godine...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:27 pm

cikazubo je napisao/la:
ned jun 03, 2018 1:25 pm
LARS1921 je napisao/la:
@cikazubo

Nisam znao za Nervesa, mozda cak i sa Cemanom produziti ako ce Vedran ostati, a treci golman neka bude jedan od dvojice iz OP Karavdic/Dujmovic.
Iskreno se nadam da ce se ostvariti sradnja s tom gore pomenutom trojkom. Ako to uspijemo onda trebamo skrhati lovu za 2 dobra igraca na lijevom beku i desnom krilu, znam da zvucim kao pravi bosnjo, ali realno ako se ostvari produzenje s ovim mislim da mozemo sebi priustit 2 kapitalca u pravom smislu te rijeci s kojim cemo biti 90% sigurni da ce biti upgrade.
S takvom ekipom mislim da i Dzafic moze biti sef :D
Da, ali ako produže ja ih onda računam kao kapitalce. Jer valjda će i uslovi biti bolji. :D

Usput naletite na temu, prelazni počinje večeras u 12 :D

viewtopic.php?f=51&t=696

igla
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:29 pm

Ja ne vidim golmana za nas u našoj ligi.

Eric Cantona
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:29 pm

Sportski segment je margina, koju ne možemo pokriti 100% nikada. Ne može niti jedan trener garantovati bilo kakav trofej u bilo koje vrijeme.
''Senad Misimović''

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:30 pm

ramcee
Kontakt:

ned jun 03, 2018 1:31 pm

PITANJE UKOLIKO EDIN VIŠČA PROMJENI KLUB ,DALI ŽELJI PRIPADA IŠTA FALA FORCA ŽELJO .

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.

Prijava