umalo da ispari sav1921.ba je napisao/la:1921 TV, UPITNIK: Dženis Beganović
http://1921.ba/1921-tv-upitnik-dzenis-beganovic-2388" target="_blank

umalo da ispari sav1921.ba je napisao/la:1921 TV, UPITNIK: Dženis Beganović
http://1921.ba/1921-tv-upitnik-dzenis-beganovic-2388" target="_blank
Pa kako mozete sad toliko zaliti o dadi, a do juce svi su pisali kako igra pic.kasto, kako je balerina, kako od njega nece nista biti. Pa valjda imaju strucniji ljudi od nas koji znaju ima li u nekom perspektive ili nema pogledajte gdje su Baja i Amir pravi talenat, a ovaj je vjecni talenat i vjecni talenat bi i ostao. Kao da u upravi ne bi bili sretni da ga sad prodaju za makar 200.000 eura ali kome ko je ta budala da to plati. Kostic odredjuje ko mu treba i ko ne ima dovoljno mladica medju ovih 25 igraca za koje se mogu uzeti pare, ima i novih kadeta s kojim su potpisani ugovori i za koje mozemo uzeti fine pare. Pustite se vise sadikovica tri dana o njemu naglabate kao da je nezz ti staJoseMourinho je napisao/la:Vidim Dado nije otputovo na Kupres i znaci price su istinite da ga se otjerali, los bas los potez, **** i spanca i secerovica ili koga vec ko mu je uzeo mjesto i radi koga je otjeran
Hajde Adnana nekako sam "proguto" ali ovo je bgm katastrofa potez koji nikako razumiti ne mogu
U tunelu, usred mraka.Leon_Professional je napisao/la:@1921.ba sta si ovo Dzenisu uradio, uveo momka u mrak, preznojio se od straha.
Da i? Nit sam to priči niti ista, momak jeate talenat momak kojem se yebabala mater usput u bio na tapeti, a upste los igrač nije sto ce se i vidjeti dalje u karijeri, momak koji je bio kapitem mlade repke, kratko i jasno greška je sto ga se tjera pa da ga moj babo tjera greška jeMrRiccoli je napisao/la:Pa kako mozete sad toliko zaliti o dadi, a do juce svi su pisali kako igra pic.kasto, kako je balerina, kako od njega nece nista biti. Pa valjda imaju strucniji ljudi od nas koji znaju ima li u nekom perspektive ili nema pogledajte gdje su Baja i Amir pravi talenat, a ovaj je vjecni talenat i vjecni talenat bi i ostao. Kao da u upravi ne bi bili sretni da ga sad prodaju za makar 200.000 eura ali kome ko je ta budala da to plati. Kostic odredjuje ko mu treba i ko ne ima dovoljno mladica medju ovih 25 igraca za koje se mogu uzeti pare, ima i novih kadeta s kojim su potpisani ugovori i za koje mozemo uzeti fine pare. Pustite se vise sadikovica tri dana o njemu naglabate kao da je nezz ti staJoseMourinho je napisao/la:Vidim Dado nije otputovo na Kupres i znaci price su istinite da ga se otjerali, los bas los potez, **** i spanca i secerovica ili koga vec ko mu je uzeo mjesto i radi koga je otjeran
Hajde Adnana nekako sam "proguto" ali ovo je bgm katastrofa potez koji nikako razumiti ne mogu
Sent from my C5303 using Tapatalk
Pricalo je 90% foruma i izvini ali ja mislim da Kostic zna bolje od tebe ko moze igrati, a ko ne moze bolje i od tebe i svih nas forumasa ovdje. Toliko naglabati oko igraca koji ima pet dobrih utakmica otkad igra dok je sve ostalo prosjek.JoseMourinho je napisao/la:Da i? Nit sam to priči niti ista, momak jeate talenat momak kojem se yebabala mater usput u bio na tapeti, a upste los igrač nije sto ce se i vidjeti dalje u karijeri, momak koji je bio kapitem mlade repke, kratko i jasno greška je sto ga se tjera pa da ga moj babo tjera greška jeMrRiccoli je napisao/la:Pa kako mozete sad toliko zaliti o dadi, a do juce svi su pisali kako igra pic.kasto, kako je balerina, kako od njega nece nista biti. Pa valjda imaju strucniji ljudi od nas koji znaju ima li u nekom perspektive ili nema pogledajte gdje su Baja i Amir pravi talenat, a ovaj je vjecni talenat i vjecni talenat bi i ostao. Kao da u upravi ne bi bili sretni da ga sad prodaju za makar 200.000 eura ali kome ko je ta budala da to plati. Kostic odredjuje ko mu treba i ko ne ima dovoljno mladica medju ovih 25 igraca za koje se mogu uzeti pare, ima i novih kadeta s kojim su potpisani ugovori i za koje mozemo uzeti fine pare. Pustite se vise sadikovica tri dana o njemu naglabate kao da je nezz ti staJoseMourinho je napisao/la:Vidim Dado nije otputovo na Kupres i znaci price su istinite da ga se otjerali, los bas los potez, **** i spanca i secerovica ili koga vec ko mu je uzeo mjesto i radi koga je otjeran
Sent from my C5303 using Tapatalk
Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 6030X koristeći Tapatalk
Načelnikov portal odnosno novine od SD-A. Ponovo izgleda krece hajka nakon sto je prosla skupstina.KeepTheBlueFlag je napisao/la:http://faktor.ba/razocaravajuca-transfe ... a-stanica/
Eldar Hasanovic-glavni urednik a Adnan Pločo-novinar.Drugovi iz mira
malo je igraca koji su sa 21 godinom u zelji odigrali skoro ili preko 100 zvanicnih utakmica... a dado nije uvijek bio najbolji na terenu, ali takav talenat ne treba pustati tek tako... enisa na drugu stranu saljite u famos ili hridSWRA_1921 je napisao/la:Dado je pravo poceo igrati kod Odovica kad smo se borili sa pitarima za titulu, pa je odigrao vrhunski evropske utakmice, pa je bio organizator igre u prvoj polusezoni u katastrofalnoj ekipi i imao fin ucinak, pa se povrijedio duze vrijeme i dobio otkaz bez prilike da ponovo pokaze sta moze. Ovdje je lud neko ako misli da se on ne moze prodati za makar 150.000 eura, trebalo mu je dati priliku u tekmama koje rijesimo, i njemu i Zericu, pa ga prodati na kraju sezone. Nije sigurno imao veliku platu, eh jedino ako ima nesto iza kulise, za sta mi ne znamo, ali i to treba reci navijacima jer se stvara pogresna slika. Momak ima 21 godinu a bruku jakih utakmica i nastupa za Želju.
Tako mrzim nas mentalitet samo losa se fura, uhvatili se sadikovica ja se stvarno divim ljudima koji nesto pokusavaju da urade jednostavne ne vrijedi nasi ljudi ne zasluzuju nista .Pa brate hajmo halaliti ako nista pored toliko dobrih poteza ako je dado los pa halali a ne **** grka,spanca,memiju,beganovica,lendrica,stevanovic,blagojevica istok ,zapad,teren,stolice ma **** sve NEMA SADIKOVICApile87 je napisao/la:Ne mora nuzno znaciti da je neko los igrac ako ga trener otpise. Mozda se ne uklapa u njegov tip igraca koji mu treba na toj poziciji. Uostalom sirom svijeta ima milion primjera igraca koji su otpisani a da su negdje drugo uspjeli. I ja bi licno volio da Dado napravi nesto u karijeri zbog njega.