Nema u trećoj garnituri. Samo krila. A grb se uvijek nosi na grudima.
Vidi stvarno. Nisam vidio da je na tom sorcu drugacije.
Ma brate ako ne možeš dovesti neko ime onda nemoj mjenjati da bi samo mijenjao. Nek ostane onda Ado al nek se pojaca strucni stab. Pa covjek je ko Musa u zadnjih 6-7 godina promijenio hejbet klubova. Zar to ne govori nestoamar92 je napisao/la:@mirzoni1921
Po tim kriterijima ko bi nam mogao biti trener? Meho koji nije mogao izboriti plasman u prvu ligu Svicarske, Mesa koji nije mogao izboriti ni baraz za Svjetsko, ili Amar koji godinama nikog ne vodi, a zadnji put se borio za opstanak u tamo nekom Qataru? Ostaje Zidane, iako je on takticki truba...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imali smo bolju patrick garnituru u plavoj bijeloj i ljubicastoj boji. Nije se znalo koja je ljepsa.CURVA je napisao/la:Ali bukvalnoPlava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 31, 2018 10:12 pmznači tri godine umbro piša po sirotinji.
bolji dres nikada u pl nije postojao..
Naravno da govori, ali mislim da on nije dobio otkaz ni u jednom klubu nego je svojom voljom napustio. Znaci nisu klubovi bili nezadovoljni, nego on. Stavljao je Lars u svojoj kampanji video zasto je napustao, i bio covjek upravu. Nek struka procijeni da li ima bolja opcija, gledajuci fudbalske segmente. Bolji od Adzema je sigurno, i to dosta bolji. Samo kazem da nema smisla da se odbacuje bilo ko zato sto je nekad rekao da mu je u mladosti Seselj bio najdrazi politicar. Kojem srbinu nije bio u mladosti? Nema smisla tako gledati na trenere.mirzoni1921 je napisao/la:Ma brate ako ne možeš dovesti neko ime onda nemoj mjenjati da bi samo mijenjao. Nek ostane onda Ado al nek se pojaca strucni stab. Pa covjek je ko Musa u zadnjih 6-7 godina promijenio hejbet klubova. Zar to ne govori nestoamar92 je napisao/la:@mirzoni1921
Po tim kriterijima ko bi nam mogao biti trener? Meho koji nije mogao izboriti plasman u prvu ligu Svicarske, Mesa koji nije mogao izboriti ni baraz za Svjetsko, ili Amar koji godinama nikog ne vodi, a zadnji put se borio za opstanak u tamo nekom Qataru? Ostaje Zidane, iako je on takticki truba...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Ma ne govorim ja o tome ko je koga volio ili voli, jel se sliko sa nekim ili nije. Eto ako bi mogao birati ja bi izabrao onog sto je vodio Travnik, Zrinjski i pitare a onda ke negdje radio u africi, mislim da se Jovic preziva.amar92 je napisao/la:Naravno da govori, ali mislim da on nije dobio otkaz ni u jednom klubu nego je svojom voljom napustio. Znaci nisu klubovi bili nezadovoljni, nego on. Stavljao je Lars u svojoj kampanji video zasto je napustao, i bio covjek upravu. Nek struka procijeni da li ima bolja opcija, gledajuci fudbalske segmente. Bolji od Adzema je sigurno, i to dosta bolji. Samo kazem da nema smisla da se odbacuje bilo ko zato sto je nekad rekao da mu je u mladosti Seselj bio najdrazi politicar. Kojem srbinu nije bio u mladosti? Nema smisla tako gledati na trenere.mirzoni1921 je napisao/la:Ma brate ako ne možeš dovesti neko ime onda nemoj mjenjati da bi samo mijenjao. Nek ostane onda Ado al nek se pojaca strucni stab. Pa covjek je ko Musa u zadnjih 6-7 godina promijenio hejbet klubova. Zar to ne govori nestoamar92 je napisao/la:@mirzoni1921
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk