Evo sad dva puta računao i opet 608Hurmasica je napisao/la:@ ž'21 đe ti nađe još ta 2, kod mene 606
ma hajde gore dole dva broja, isti klinacž'21 je napisao/la:Evo sad dva puta računao i opet 608Hurmasica je napisao/la:@ ž'21 đe ti nađe još ta 2, kod mene 606Ne garantujem da je ispravno, al možda si ti nekog podmladio
trener i treba imati potpunu autonomiju da kaže da ne računa na dadu. ali nije do njega kako će biti pušten...eto nek' ne računa nikako na njega, opet ne vidim što je to razlog da se ne proba sa posudbom ne bi li vratio formu i onda bio prodan bar za siću.Ajzea je napisao/la:Takodjer.. Evo zasto ne treba svaki trener, sem Amara, imati potpunu autonomiju. Nadam se da ce se u ovom slucaju upravljacka struktura umijesati, te da ce se, ako nista, Dado na sestomjesecnu posudbu poslati.SWRA_1921 je napisao/la:Po mom misljenju OGROMNA financijska greska je pustanje D.Sadikovica
On je jedina greska.. Ostali, zasluzeno su nogirani i hvala Bogu neka su. Svima im zelim sve najbolje u nastavku karijere.
Previse se luta i mjenja igraca za 6 mjeseci tako da je tesko ocekivati titulu, mada opet kad pogledas druge ekipe nista ni oni nisu specijalno, zato mi je i krivo sto mi opet sve ispočetka kao zimus nova ekipa, novo uigravanje,umjesto da smo vec uigrali ekipu za ligu 12 sa jos dodatnih par igraca ali...bice bolje nadam se.Grbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
I onda mu ponuditi sporazumni raskid, luta se pravo.
Stoji to ali se mora gledati i koju poziciju ko igra, Dado sigurno ne bi bio u prvih 11.Grbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
ja ne bi sumnjao u sposobnost ove uprave kada je matematika u pitanju. znaju oni racunicu i sigurno ce izabrati najmanje losu opciju za nas.Grbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
znaju matematiku, ne znaju fudbal...za_zivot_cijeli je napisao/la:ja ne bi sumnjao u sposobnost ove uprave kada je matematika u pitanju. znaju oni racunicu i sigurno ce izabrati najmanje losu opciju za nas.Grbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
siguran sam u slucaju Dade Sadikovica postoji jos dosta toga sto mi ne znamo a oni znaju....pa odatle i dolaze potezi koje vuku...
mnogi su zalili za Mulalicem i okrivljivali upravu, a u pozadini je bilo nesto sto niko osim njih nije znao.... tako je i u slucaju Dade.
malo vise povjerenja.....
E upravo je ovo i uradio Edis, sve dobro je on pokvario sa svojim strahom od promjena i tvrdoglavoscu, dovedes 13 igraca i jedni te isti igraju ostali sjede na klupi ili tribinama. A svi su oni u pet deka osim par izuzetaka tipa Lendrić, Stevanović, Blagojević.Hurmasica je napisao/la:Pa da je Edis rotirao malo više možda bismo imali sada jasniju sliku o ekipi. Forsiraš jedne te iste igrače dok ti oni na klupi propadnu ko žeton jer nemaju takmičarskih utakmica, pa makar i prijateljske. Nije bilo nikakvog balansa, imao si 11 igrača + 3 izmjene koji igraju svaku utakmicu da bi na kraju i njih stigao umor, i imaš igrače na klupi koji su ispali iz forme upravo zbog manjka rotacije.
I imaš situaciju da ti npr. lupam sad, Dženis i ono malo forme što je uhvatio propadne. Što? Pa jednu utakmicu na klupi, jednu uđe u 88. minuti, 2 završi na tribinama i tako u krug. Nije možda bilo ovako, ali približno da. Igrači su se morali malo više rotirati čisto iz razloga da vidimo šta mogu, da ne izgube tu takmičarsku formu, a i da prvotimci barem malo više odmora imaju. Što to nije rađeno samo vrapci na grani znaju. Zato bih volio da ovaj stručni štab uvede ponovo i prijateljske utakmice tokom reprezentativne pauze, ili kada god je to mogućeteatrale36 je napisao/la:E upravo je ovo i uradio Edis, sve dobro je on pokvario sa svojim strahom od promjena i tvrdoglavoscu, dovedes 13 igraca i jedni te isti igraju ostali sjede na klupi ili tribinama. A svi su oni u pet deka osim par izuzetaka tipa Lendrić, Stevanović, Blagojević.Hurmasica je napisao/la:Pa da je Edis rotirao malo više možda bismo imali sada jasniju sliku o ekipi. Forsiraš jedne te iste igrače dok ti oni na klupi propadnu ko žeton jer nemaju takmičarskih utakmica, pa makar i prijateljske. Nije bilo nikakvog balansa, imao si 11 igrača + 3 izmjene koji igraju svaku utakmicu da bi na kraju i njih stigao umor, i imaš igrače na klupi koji su ispali iz forme upravo zbog manjka rotacije.
Svi su novi igraci potpisali na minimalno dvije godine.fcz je napisao/la:Na koliko su potpisali Ugljesa i Toskas??