Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 22, 2016 12:43 pm

@ ž'21 đe ti nađe još ta 2, kod mene 606 :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ž'21
Kontakt:

sri jun 22, 2016 12:46 pm

Hurmasica je napisao/la:@ ž'21 đe ti nađe još ta 2, kod mene 606 :mrgreen:
Evo sad dva puta računao i opet 608 :mrgreen: Ne garantujem da je ispravno, al možda si ti nekog podmladio :D

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 22, 2016 12:47 pm

ž'21 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:@ ž'21 đe ti nađe još ta 2, kod mene 606 :mrgreen:
Evo sad dva puta računao i opet 608 :mrgreen: Ne garantujem da je ispravno, al možda si ti nekog podmladio :D
ma hajde gore dole dva broja, isti klinac :mrgreen:

EDIT: Do mene, stavih Kemi i Durakoviću 18 godina, a 19 imaju :palacgore:
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u sri jun 22, 2016 12:50 pm, ukupno mijenjano 1 put.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jun 22, 2016 12:49 pm

Tek se sad vidi kakvu omladinu imamo. Jos i Bevab mlad, odlicna kombinacija iskustva i mladosti u timu. Bravo upravo!
Željezničar ante portas !

FKZ1921
Kontakt:

sri jun 22, 2016 12:50 pm

Igračima na koje stručni štab ne računa a imaju ugovor s klubom,ponuđen je sporazumni raskid.
Vjerovatno će se sa svakim pojedinačno dogovarati uslovi raskida.
Po pitanju Dade su napisane stranice i stranice...Svako ima svoje mišljenje. Ali bi sad najbolje bilo apsolvirati tu temu. Neka o ispravnosti ove odluke sudi vrijeme i ono što će se događati u karijeri ovog igrača.

Grbavica
Kontakt:

sri jun 22, 2016 12:54 pm

Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
I onda mu ponuditi sporazumni raskid, luta se pravo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sri jun 22, 2016 12:56 pm

Ajzea je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Po mom misljenju OGROMNA financijska greska je pustanje D.Sadikovica
Takodjer.. Evo zasto ne treba svaki trener, sem Amara, imati potpunu autonomiju. Nadam se da ce se u ovom slucaju upravljacka struktura umijesati, te da ce se, ako nista, Dado na sestomjesecnu posudbu poslati.
On je jedina greska.. Ostali, zasluzeno su nogirani i hvala Bogu neka su. Svima im zelim sve najbolje u nastavku karijere.
trener i treba imati potpunu autonomiju da kaže da ne računa na dadu. ali nije do njega kako će biti pušten...eto nek' ne računa nikako na njega, opet ne vidim što je to razlog da se ne proba sa posudbom ne bi li vratio formu i onda bio prodan bar za siću.
gradi željo boli te *****

teatrale36
Kontakt:

sri jun 22, 2016 12:59 pm

Grbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
Previse se luta i mjenja igraca za 6 mjeseci tako da je tesko ocekivati titulu, mada opet kad pogledas druge ekipe nista ni oni nisu specijalno, zato mi je i krivo sto mi opet sve ispočetka kao zimus nova ekipa, novo uigravanje,umjesto da smo vec uigrali ekipu za ligu 12 sa jos dodatnih par igraca ali...bice bolje nadam se.

Elegant
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:01 pm

Ima jos vremena do prvenstva da se kockice posloze ne treba ova negativna energija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

Pa da je Edis rotirao malo više možda bismo imali sada jasniju sliku o ekipi. Forsiraš jedne te iste igrače dok ti oni na klupi propadnu ko žeton jer nemaju takmičarskih utakmica, pa makar i prijateljske. Nije bilo nikakvog balansa, imao si 11 igrača + 3 izmjene koji igraju svaku utakmicu da bi na kraju i njih stigao umor, i imaš igrače na klupi koji su ispali iz forme upravo zbog manjka rotacije.

Mirek11
Kontakt:

Grbavica je napisao/la:Povesti Hasanovića, Durakovića, Ćutahiju na pripreme i staviti ih ispred Damira je smiješno. Sva trojica nemaju zajedno dvije utakmice po minutaži za prvi tim.
Stoji to ali se mora gledati i koju poziciju ko igra, Dado sigurno ne bi bio u prvih 11.
Kao sto rekose treba Dadu apsolvirati i okrenuti se nasem TIMU, podrsci istom a rezultati ce pokazati da li su neke odluke bile ispravne.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:02 pm

ja ne bi sumnjao u sposobnost ove uprave kada je matematika u pitanju. znaju oni racunicu i sigurno ce izabrati najmanje losu opciju za nas.
siguran sam u slucaju Dade Sadikovica postoji jos dosta toga sto mi ne znamo a oni znaju....pa odatle i dolaze potezi koje vuku...

mnogi su zalili za Mulalicem i okrivljivali upravu, a u pozadini je bilo nesto sto niko osim njih nije znao.... tako je i u slucaju Dade.

malo vise povjerenja.....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Grbavica
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:05 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
ja ne bi sumnjao u sposobnost ove uprave kada je matematika u pitanju. znaju oni racunicu i sigurno ce izabrati najmanje losu opciju za nas.
siguran sam u slucaju Dade Sadikovica postoji jos dosta toga sto mi ne znamo a oni znaju....pa odatle i dolaze potezi koje vuku...

mnogi su zalili za Mulalicem i okrivljivali upravu, a u pozadini je bilo nesto sto niko osim njih nije znao.... tako je i u slucaju Dade.

malo vise povjerenja.....
znaju matematiku, ne znaju fudbal...
kapiten mlade reprezentacije je mogo otići makar za plaćene pripreme, a on ode džabe, odlična matematika.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

teatrale36
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:06 pm

Hurmasica je napisao/la:Pa da je Edis rotirao malo više možda bismo imali sada jasniju sliku o ekipi. Forsiraš jedne te iste igrače dok ti oni na klupi propadnu ko žeton jer nemaju takmičarskih utakmica, pa makar i prijateljske. Nije bilo nikakvog balansa, imao si 11 igrača + 3 izmjene koji igraju svaku utakmicu da bi na kraju i njih stigao umor, i imaš igrače na klupi koji su ispali iz forme upravo zbog manjka rotacije.
E upravo je ovo i uradio Edis, sve dobro je on pokvario sa svojim strahom od promjena i tvrdoglavoscu, dovedes 13 igraca i jedni te isti igraju ostali sjede na klupi ili tribinama. A svi su oni u pet deka osim par izuzetaka tipa Lendrić, Stevanović, Blagojević.

fcz
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:08 pm

Na koliko su potpisali Ugljesa i Toskas??
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

nookey
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:08 pm

Sad sam se tek sjetio da nam ne igra Blagoje prva tri kola... Znači veza Hervas Uglješa ili Šećerović ili Bekrić?

LAPAZ
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:10 pm

Citam u vezi Dade i nista mi nije jasno, ustvari jasno mi je da neki govore da ima mjesta, a drugi ne. Pa jel se raskinulo ugovor ili nije....jer ne vidim logiku da se raspravlja ako se ne zna još?

Hurmasica
Kontakt:

teatrale36 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Pa da je Edis rotirao malo više možda bismo imali sada jasniju sliku o ekipi. Forsiraš jedne te iste igrače dok ti oni na klupi propadnu ko žeton jer nemaju takmičarskih utakmica, pa makar i prijateljske. Nije bilo nikakvog balansa, imao si 11 igrača + 3 izmjene koji igraju svaku utakmicu da bi na kraju i njih stigao umor, i imaš igrače na klupi koji su ispali iz forme upravo zbog manjka rotacije.
E upravo je ovo i uradio Edis, sve dobro je on pokvario sa svojim strahom od promjena i tvrdoglavoscu, dovedes 13 igraca i jedni te isti igraju ostali sjede na klupi ili tribinama. A svi su oni u pet deka osim par izuzetaka tipa Lendrić, Stevanović, Blagojević.
I imaš situaciju da ti npr. lupam sad, Dženis i ono malo forme što je uhvatio propadne. Što? Pa jednu utakmicu na klupi, jednu uđe u 88. minuti, 2 završi na tribinama i tako u krug. Nije možda bilo ovako, ali približno da. Igrači su se morali malo više rotirati čisto iz razloga da vidimo šta mogu, da ne izgube tu takmičarsku formu, a i da prvotimci barem malo više odmora imaju. Što to nije rađeno samo vrapci na grani znaju. Zato bih volio da ovaj stručni štab uvede ponovo i prijateljske utakmice tokom reprezentativne pauze, ili kada god je to moguće ;)
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u sri jun 22, 2016 1:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.

mirzza
Kontakt:

Sta kazu, otici ce, pa ostat ce, pa posudba i sad sporazumni raskid. Puca mi neka stvar za Dadom, ali mi smo finansijski na gubitku, za decka su se mogle uzeti fine pare. Nadam se da ce ova odluka pokazati ispravnom u buducnosti u suportnom neko ce morati odgovarati za ovakvu katastrofalnu procjenu i odluku.

Elegant
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:13 pm

fcz je napisao/la:Na koliko su potpisali Ugljesa i Toskas??
Svi su novi igraci potpisali na minimalno dvije godine.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava