Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 22, 2016 8:31 pm

Dulja zvani Gatacki Rolando viri mu kajmak iz oka
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hrasno1921'

pet apr 22, 2016 8:32 pm

Ajzea je napisao/la:slika
:palacgore:

Od prve minute ocm tako i ja se ne brinem, teren na Kosevu je veci i siri, mogu misliti kada Steva i Tiago krenu probijati po bokovima u sprintu, samo se bojim da ovaj drugi loptu ne zaboravi :mrgreen:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:33 pm

ChWilla je napisao/la:ja ne znam da je m. stevanović ikad igdje u karijeri igrao u sredini...ali opet, ne čini mi se van pameti. onako na prvu mi se sviđa. naročito obzirom koliko se (više od bekrića) vraća i pomaže nazad...
Ma definitivno treba neki luđački potez, koji i nije toliko "luđački" ali ubjeđen sam da bi profitirali..
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Grbavica
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:34 pm

Brkoo je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Pokvarit mu frizuricu u tunelu i zakasniće on na početak utakmice dok ponovo zalijepi ono na glavi...
:rofl1:
Još ba levat nos uradio ko da je starleta neka o jjebem ti ženo majku dokle je to došlo :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:34 pm

Okolele je napisao/la:Duljević :rofl:

slika
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:42 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:Ne volim pisati često, više sam posmatrač. I na starom forumu je tako bilo. Prije svega da pozdravim sve iskrene navijače. Mislim da manje-više ovdje svi volimo Želju iskreno i jako. Neki više, neki manje razumiju fudbal, neki su imali priliku i izaći na veliki teren i vidjeti kako to izgleda.
Helem, da ne duljim hoću da kažem da možemo svi komentarisati i bez pritiska biti „Edis Mulalić“ i lahko je...
Edis zapravo ima jedini "pravu" šansu i čast da vodi najveći klub u državi i klub koji mu je urezan u srcu, i daje sve od sebe. Ne bi' se puno osvrtao na predhodne utakmice, rekao bih samo da ne vidim da je on glavni odgovorni za poraze i greške koje su se pravile. Ja mu vjerujem da vježbaju da se smanje nedostaci. Nekada nije dovoljno, nekada sreća okrene leđa. Nije ni to bitno, prošlo je. Bitno je gledati naprijed i kad je teško, mi još uvijek kolektivno trebamo „rasti“ od uprave, preko igrača do navijača. SVI ZAJEDNO, KAO JEDAN!
Molim sve da budemo uz njih bez obzira kako se odvijala utakmica u nedelju, ja sam optimista, vjerujem da možemo.

Poigraću se managera malo, bit ću malo Edis Mulalić..
........................Kjosevski..............
..S.Stevanović....Aco....Bogi....Kramarić..
..................Jovan.........Zaha(Zola).............
..Memija...............................Stanić......
...................M.Stevanović.............
......................Lendrić..................

Da se ja pitam počeo bih ovako, vidjeli smo da Bekrić ne može pratiti ritam Lendrića kada se pritisak vrši i po meni je veliki problem protiv Slobode to bio, jednostavno su nam stvarali višak na svojih 30 metara i tu se gubi cjelokupna postavka.
Pored toga ako se okrenemo taktici gdje cemo igrati čvrstu odbranu sa kontranapadima onda opet ne vidim veliku ulogu Bekrića. Volim ga kao igrača ali žrtvovao bih ga u ovom trenutku.
M.Stevanović je klasa, vjerujem da će mnogi da osude njegovu promjenu pozicije, ali smatram da on svojom brzinom i kondicijom može napraviti mnoge probleme konama kod kontranapada. A ni kone neće smjeti jednostavno napasti i izaći na svojih 30ak metara kada znaju da ovakve munje imamo u navali. Uz to može pratiti ritam Lendrića i vršiti pritisak, a vidjeli smo prošli derbi šta se desi kada je Tiago pritiskao odbranu.
Memija bi se vratio na svoju 'stranu' radio svoj posao naprijed, i pomagao nazad odličnom Siniši koji će da bude bitan igrač na derbiju i treba nam dobra partija. S druge strane Kramarić koji nije izuzetno brz ali ima vijugu i može odigrati solidno, uz to će imati Stanića kao pomoć.
Ključna stvar-sredina Jovan će svoje da odradi uz pomoć ostalih zatvorit će prilaze golu, dok će pored sebe imati nešto defanzivnije Zolu ili Zahirovića za koga se već Edis odluči.
Vremenom kada padne tempo uvesti Bekrića da svojim potezima učini nešto, a učinit će. Nisam siguran kakva je situacija sa Tiagom, dobro bi došao ako može bar 30 min. jer on može pobjeći svakome. Treća izmjena neka bude Mujagić umjesto Lendrića. Da Ivana dostojno ispratimo aplauzom nakon dva gola konama.

Sretno nam, svi smo Željo. Lijep pozdrav! :zeljeznicar1:
Pisi cesce druze, najvise volim ovakve postove citati. :palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pile87
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:43 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ja ne znam da je m. stevanović ikad igdje u karijeri igrao u sredini...ali opet, ne čini mi se van pameti. onako na prvu mi se sviđa. naročito obzirom koliko se (više od bekrića) vraća i pomaže nazad...
Ma definitivno treba neki luđački potez, koji i nije toliko "luđački" ali ubjeđen sam da bi profitirali..
Nisam pobornik ludjackih poteza u ovakvim utakmicama mislim da su suvisni jedino sta bi mozda napravio je stavio Zahirovica na stopera umjesto Bogija.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ellaxaz
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:51 pm

Kad pomislim da ce Zeljini navijaci u nedjelju donijeti cca 100.000 KM prihoda od ulaznica onom Dini (sto se ne predaje), na onom stadionu koji je sam od sebe antipropaganda fudbala, ne bude mi dobro.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

avlami97
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:53 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Koja ckapi od covjeka ne mogu da vjerujem :rofl1:

slika

slika

slika
Usro se, ko god mu se javio, svaka mu cast, sa nekim ljudima ne mozes kroz diskusiju rijesit, batina je zakon :psujem:
Smrad ba obicni, danas na poslu malo gledao pres konferenciju i poslije kontam ono sto je bilo bilo je na pres konferenciji kad drug koji je kamerman i koji je bio na presu prica kako je i prije samog pocetka konferencije podjebavao i provocirao.

Ovo je njegov licni obracun sa Zeljom jer je ova garnitura ljudi u klubu zatvorila vrata njemu i trecim licima, sada je samo novinar i nista vise, dobija informacije kao i svi ostali, nema vise privilegija nema vise eksluzive, garant mu je povrijedjen ego, ipak je on PR. Dzeki i Teletovicu ...
Ligata je foler. Ako je frajer što ne napiše slijedeće:

Odigrano je 25 prvenstvenih kola.
1. Odović vodio ekipu 7 kola i od mogućih 21 osvojio 8 bodova.
2. Čapljić vodio ekipu 3 kola i od mogućih 9 osvojio 6 bodova
3. Sablja vodio ekipu 15 kola i od mogućih 45 osvojio 35 bodova

Sablja je sa ekipom, koju su vodili Odović i Čapljić u prvom dijelu, iz 8 utakmica osvojio 14 od moguća 24 boda. Oda i Čapljić su vodili ekipu 10 kola i od mogućih 30 osvojili 14 bodova.

Ove cifre nedvosmisleno govore da je Sablja svoj dio posla uradio dobro, dok nam je učinak sa Odom bio katastrofalan i samo zahvaljujući tome smo sada tamo gdje jesmo, ali Ligati smeta Sablja...ili nešto treće...Odu kao trenera i čovjeka izuzetno cijenim, ali se ne može zbog njegovih neosvojenih bodova kriviti Edis za eventualni neizlazak u Evropu.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pet apr 22, 2016 9:48 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Elegant
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:58 pm

Samo polako da prođe derbi pozitivno za nas jer nas opet ceka Zrinski, kasnije sam siguran da ce gostovanje Celiku biti lakse.

Da se ne spustamo na nivo pitara.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pet apr 22, 2016 8:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:58 pm

Oj Halvadzicu bem li ti Norkoping.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Virtu4L

pet apr 22, 2016 8:59 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Smrad ba obicni, danas na poslu malo gledao pres konferenciju i poslije kontam ono sto je bilo bilo je na pres konferenciji kad drug koji je kamerman i koji je bio na presu prica kako je i prije samog pocetka konferencije podjebavao i provocirao.

Ovo je njegov licni obracun sa Zeljom jer je ova garnitura ljudi u klubu zatvorila vrata njemu i trecim licima, sada je samo novinar i nista vise, dobija informacije kao i svi ostali, nema vise privilegija nema vise eksluzive, garant mu je povrijedjen ego, ipak je on PR. Dzeki i Teletovicu ...
Dobro si sročio ovaj drugi pasus. :kafa:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

fk1921

pet apr 22, 2016 9:04 pm

Okolele je napisao/la:Oj Halvadzicu bem li ti Norkoping.. :rofl:
sto? :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Okolele
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:05 pm

fk1921 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Oj Halvadzicu bem li ti Norkoping.. :rofl:
sto? :D
Izgubise levati sa igracem vise.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

GoodisonPark
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:06 pm

Najbolje je kad ohladi glava onda se može nešto normalno i napisati. Igrači koji su u lošoj formi po meni ne bi smjeli ući u derbi, svojom lošom igrom utiču i na ostale i nema potrebe izmišljati toplu vodu sa Zahom na stoperu kad imamo Hodžu a sudeći prema formi mislim da je on trenutno naš najbolji stoper. S'obzirom da su direktni krivci Memija i Bogičević (za sva tri gola u tuzli) mjesta za Kramarića mora biti jer je to naš najškolovaniji lijevi bočni, Hodža - Bogi, Mirko - Memija. Na lijevo krilo može Stanić ali se prilika mora dati i Tiagu da odigra bar pola sata. Još za sastav u tuzli ja sam postavljao da Mirko i Hodža moraju igrati umjesto ovog dvojca koji je ruku na srce u najlošijoj formi od svih.

Gdje su oni stručnjaci što me ubjeđuju da jedino Bekrić može na krilo, a Zola kao ne može :lol: Pa kako se igralo mogla je i baba neka biti tamo isti qurac bi bio. Još sam pisao da je loš potez staviti Bekrića lijevo jer se onda mjenja uloga i Zoli i Jovanu, previše je to bilo rotacija.

Edisu i ekipi puna podrška do kraja, a na kraju ćemo sumirati gdje smo i šta smo. Evropa je još uvijek tu i sami odlučujemo o njoj!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 22, 2016 9:08 pm

GoodisonPark je napisao/la:Najbolje je kad ohladi glava onda se može nešto normalno i napisati. Igrači koji su u lošoj formi po meni ne bi smjeli ući u derbi, svojom lošom igrom utiču i na ostale i nema potrebe izmišljati toplu vodu sa Zahom na stoperu kad imamo Hodžu a sudeći prema formi mislim da je on trenutno naš najbolji stoper. S'obzirom da su direktni krivci Memija i Bogičević (za sva tri gola u tuzli) mjesta za Kramarića mora biti jer je to naš najškolovaniji lijevi bočni, Hodža - Bogi, Mirko - Memija. Na lijevo krilo može Stanić ali se prilika mora dati i Tiagu da odigra bar pola sata. Još za sastav u tuzli ja sam postavljao da Mirko i Hodža moraju igrati umjesto ovog dvojca koji je ruku na srce u najlošijoj formi od svih.

Gdje su oni stručnjaci što me ubjeđuju da jedino Bekrić može na krilo, a Zola kao ne može slikaPa kako se igralo mogla je i baba neka biti tamo isti qurac bi bio. Još sam pisao da je loš potez staviti Bekrića lijevo jer se onda mjenja uloga i Zoli i Jovanu, previše je to bilo rotacija.

Edisu i ekipi puna podrška do kraja, a na kraju ćemo sumirati gdje smo i šta smo. Evropa je još uvijek tu i sami odlučujemo o njoj!
Tu sam i dalje tvrdim da Zola ne moze na krilu igrati :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Okolele
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:10 pm

Jedno Enis univerzalac moze sve pozicije igrati.. :kafa:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:12 pm

Okolele je napisao/la:Jedno Enis univerzalac moze sve pozicije igrati.. :kafa:
stanic :rofl1: jedino jos nije igrao golmana...
100/94/37/34 - i to je to!

Okolele
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:15 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Jedno Enis univerzalac moze sve pozicije igrati.. :kafa:
stanic :rofl1: jedino jos nije igrao golmana...
Njih dvojica ko John O'Shea svojevremeno u Manchesteru haha :rofl: ..Polahko ima vremena bice i na golu..

reks1
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:22 pm

storm_raider je napisao/la:Sl. sedmice ide treca rata za stolice. Sta god bilo na derbiju, obecanje je obecanje!
Ovo je bar meni najvaznije pitanje, i Zeljin usud ako to mogu tako nazvati.Nakon silne postratne agonije ,titula ,igranja evropskih tekmi na tudjim stadionima pojavi se ekipa sa jajima i ulozi svoju lovu.Nafura se i staro i mlado da se nasa kuca napokon sredi i onda dodjes u situaciju da imas problem na sportskom polju.Zarad silne euforije i srece koju su mi u ovoj otuznoj zemlji dali ti ljudi iz uprave nadam se da ce Zeljo napokon proigrati.Trebaju nam ti bodovi da se ova prica nastavi.Kruna silnih napora i te uprave i armije navijaca KOJA JE ODVOJILA od ove bosanske neimastine bi po svoj planetarnoj i svakoj drugoj pravdi trebala biti ta utakmica evropskog takmicenja na Grbavici
Jos jedna stvar je bitna kako cemo reagovati nakion poraza u kupu.Ne mislim ja tu samo na predstojecu utakmicu nego i na naredno prvenstvo u kojem i mi moramo biti spremni na drugacije rezultate ,jer ce i konkurencija i sve ostalo biti mnogo ostrije,I tu mi se stvar ponovo vraca na struku koja nazalost ili na srecu treba ili mora znati rijesitin ovo sto nas ceka.
Zadnja izmjena: reks1, dana/u pet apr 22, 2016 9:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava