Ma nekontam brate u čemu je stvarpinki je napisao/la:Odgovor je zato!Amerigo je napisao/la:Najviše volim ove postove kada neko u sred iznošenja svog nekog stava i mišljenja napiše
Grk neide na kupres
I onda slijede stranice i stranice postova " zašto "
..........
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može i Halvadžićmanijak_do_kraja je napisao/la:Ako dodje taj Bevab onda smo fino popunjeni na lijevoj strani, dok bi mozda trebali, ako Stana ode, dovesti mozda desno krilo kao zamjena Miroslavu, jer na desnoj strani imamo Sinisu, Memiju i Miru. Neko moje misljenje. Ne znam sad da li Lazic moze igrati na desnoj strani. Mada ima i Zeric njega zaboravih, mozda nam onda i ne treba desno krilo.
Sad će o Husiću, jer ga ne vide na slicipinki je napisao/la:eto za Grka odgovor, hoćemo li sad petnaestak stranica o tome kakve administrativne stvari, a zašto, a kako, ko je kriv, treba Alihodžića otjerati itd?
Znaci nema Dade..Hurmasica je napisao/la:FOTO: Željezničar otputovao na pripreme na Kupres
http://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznica ... res/20899/" target="_blank
On i jeste desno krilo vise nego lijevo...pinki je napisao/la:Može i Halvadžićmanijak_do_kraja je napisao/la:Ako dodje taj Bevab onda smo fino popunjeni na lijevoj strani, dok bi mozda trebali, ako Stana ode, dovesti mozda desno krilo kao zamjena Miroslavu, jer na desnoj strani imamo Sinisu, Memiju i Miru. Neko moje misljenje. Ne znam sad da li Lazic moze igrati na desnoj strani. Mada ima i Zeric njega zaboravih, mozda nam onda i ne treba desno krilo.
Uglavnom ocekivan spisak a ako sam dobro prebrojao, od 25 igraca koji su otisli 10 je mladih iz naseg OP!Hurmasica je napisao/la:FOTO: Željezničar otputovao na pripreme na Kupres
To je to izgleda, po 2 igraca na svakoj poziciji i udri. Nadam se da Dado ide na posudbu. I naravno, sretno plavi.Hadzijalagic je napisao/la:Znaci nema Dade..Hurmasica je napisao/la:FOTO: Željezničar otputovao na pripreme na Kupres
Lendric, Pozder, Mujagic, Beganovic.. Ako se Pozder pokaze kao kvalitetno rjesenje onda nam ne treba vise napadaca.. Prije nam treba jos jedan stoper al da valja..mkulaglic je napisao/la:Gledajući ovaj spisak po meni fali jos jedan napadač
Sent from my C5303 using Tapatalk
Begana su stavili u vezni red, ako budemo igrali sa dva špica nama na klupi treba neko ko ce zamjeniti napadače, sumnjam da Mujaga može, obzirom da je neiskusan, unijeti neki preokret ako nedaj Bože budemo ganjali rezultat. Mada si upravu za Beganovica on je i i juniorima igrao napadačaHadzijalagic je napisao/la:Lendric, Pozder, Mujagic, Beganovic.. Ako se Pozder pokaze kao kvalitetno rjesenje onda nam ne treba vise napadaca.. Prije nam treba jos jedan stoper al da valja..mkulaglic je napisao/la:Gledajući ovaj spisak po meni fali jos jedan napadač
Djenis vise nema nikakvu potrebu da bude u veznom redu vec na svojoj prirodnoj poziciji.. Bio je u veznom redu u nedostatku veznjaka.. Sad ih imamo za izvoza.. Po meni je tako logicno..mkulaglic je napisao/la:Begana su stavili u vezni red, ako budemo igrali sa dva špica nama na klupi treba neko ko ce zamjeniti napadače, sumnjam da Mujaga može, obzirom da je neiskusan, unijeti neki preokret ako nedaj Bože budemo ganjali rezultat. Mada si upravu za Beganovica on je i i juniorima igrao napadačaHadzijalagic je napisao/la:Lendric, Pozder, Mujagic, Beganovic.. Ako se Pozder pokaze kao kvalitetno rjesenje onda nam ne treba vise napadaca.. Prije nam treba jos jedan stoper al da valja..mkulaglic je napisao/la:Gledajući ovaj spisak po meni fali jos jedan napadač