Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sajo10
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 22, 2016 1:14 am

Ja sam Bevaba prizeljkivao od prije nekoliko godina. Cak i posle teske povrede vratio je se u prvi tim, doduse dosta slabog, Zagreba. Cak sam i desnog beka Edina Sehica prizeljkivao. Bevab je nekada bas pravo obecavao. Dosta me je podsjeco na Jordi Albu. Brz, prodoran lijevi bek sa dobrom tehnikom i sa dobrim pregledom igre. Nesto slabiji u odbrani. Ali igrac od potencijala. Ako ima istine da se povezuje s nama onda ja nebi imao nista protiv da dodje vec sada na ljeto. Pa cak i kad bi to znacilo da Kramaric odlazi. Radije Dino nego Kramar.

diego1921
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:15 am

Godison samo bez Bekrica ili Hervasa bilo bi po meni idealno,Ugljesu staviti ili Dadu ako ne ode na posudbu,imao bi ekipu koja moze igrati u oba pravca ! Po meni je s ovim sto imamo inajbolje 3-5-2,al ima Milos nek on misli na to ! :zeljeznicar1:

Djulaga_
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:20 am

Kakav Talijan?
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

diego1921
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:22 am

Djulaga_ je napisao/la:Kakav Talijan?
Dolazi iz Krke stoper,inace od Boccacca rodjak.Novi talovi u nasoj ekipi ! :rofl:

GoodisonPark
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:22 am

diego1921 je napisao/la:Godison samo bez Bekrica ili Hervasa bilo bi po meni idealno,Ugljesu staviti ili Dadu ako ne ode na posudbu,imao bi ekipu koja moze igrati u oba pravca ! Po meni je s ovim sto imamo inajbolje 3-5-2,al ima Milos nek on misli na to ! :zeljeznicar1:
Vjerovatno će to ovisiti od utakmice do utakmice. Da li dva defanzivna ili igrati malo ofanzivnije, kako Kostić odluči. Moguće je da u jačim tekmama vidimo i Uglješu sa Šećerom, možda ćemo na strani i igrati tako ali na Grbavici je moguće izaći u onoj formaciji, neće ni Javi ni Bekrić hodati vjeruj mi, bit će tu trke ili si na hlađenju...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

GoodisonPark
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:29 am

diego1921 je napisao/la:
Djulaga_ je napisao/la:Kakav Talijan?
Dolazi iz Krke stoper,inace od Boccacca rodjak.Novi talovi u nasoj ekipi ! :rofl:
:mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

diego1921
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:38 am

GoodisonPark je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Godison samo bez Bekrica ili Hervasa bilo bi po meni idealno,Ugljesu staviti ili Dadu ako ne ode na posudbu,imao bi ekipu koja moze igrati u oba pravca ! Po meni je s ovim sto imamo inajbolje 3-5-2,al ima Milos nek on misli na to ! :zeljeznicar1:
Vjerovatno će to ovisiti od utakmice do utakmice. Da li dva defanzivna ili igrati malo ofanzivnije, kako Kostić odluči. Moguće je da u jačim tekmama vidimo i Uglješu sa Šećerom, možda ćemo na strani i igrati tako ali na Grbavici je moguće izaći u onoj formaciji, neće ni Javi ni Bekrić hodati vjeruj mi, bit će tu trke ili si na hlađenju...
Ma nece sigurno hodati,al i s Ugljesom ili Dadom imas jako kreativan vezni red i sigurno vise trke ! Uglavnom Milos ce odrediti,on ce imati nasu podrsku,nadam se da cemo slaviti na kraju sezone ! :zeljeznicar1:

brile
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:39 am

GoodisonPark je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:samo gdje Miroslava staviti to je problem ? :zeljeznicar1:
GoodisonPark je napisao/la:slika
Еvo ovdje :mrgreen:

Znači Osmanković, Grk ili Talijan ;)
Dobra ova. I ja sam za to da igramo sa 4 klasicna veznjaka ( nesto ko Atletiko :D ), a ne sa 2 veznjaka i 2 krila.

Samo ne znam je li bas pametno trositi Stevanovica na ovoj poziciji ali kad skontam, gdje god igrao, on je nas najbolji igrac.

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:51 am

Don Juan je napisao/la:
deto1921 je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:Subic je nerealna opcija,ja sam nacuo da se nudio onaj Tomic sto slobodu izradi i Bevab ali mu problem Zagreb pravio oko papira
Bevab je bio na jugu protiv olimpica sa zolom

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bewab je nas igrac i sutra ujutru potpisuje ko nevjeruje neka mi bane u pp imam dokaz bgm :palacgore:
Bevab ili Burekovic bi bila dobra opcija na lijevom beku a onda naprijed Husic na krilu

LARSSON
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:53 am

Don Juan je napisao/la:
deto1921 je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:Subic je nerealna opcija,ja sam nacuo da se nudio onaj Tomic sto slobodu izradi i Bevab ali mu problem Zagreb pravio oko papira

Bewab je nas igrac i sutra ujutru potpisuje ko nevjeruje neka mi bane u pp imam dokaz bgm :palacgore:
haj mirso salji bratu u pm, pa da ti mijenjamo nick ne u don juan nego kazanova

Whisperer

sri jun 22, 2016 1:56 am

LARS1921 je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
deto1921 je napisao/la:

haj mirso salji bratu u pm, pa da ti mijenjamo nick ne u don juan nego kazanova
os mi zavrsit nikkkkkkkk :P
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:57 am

Samo casanova dolazi u obzir :D

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 22, 2016 1:58 am

Mirso bacio rukavicu insajderima u lice.. :palacgore: Sutra cemo sve vidjeti, tj. danas :karanje: :karanje:

dell21
Kontakt:

sri jun 22, 2016 2:00 am

ili će ubosti sa informacijom ili slijedi ban hehe

Whisperer

sri jun 22, 2016 2:00 am

LARS1921 je napisao/la:Samo casanova dolazi u obzir :D
mozeeeeeeee ajde baci ppp :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Tm Olovo-Ljubljana
Kontakt:

sri jun 22, 2016 2:01 am

KeepTheBlueFlag je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
deto1921 je napisao/la:

Bevab ili Burekovic bi bila dobra opcija na lijevom beku a onda naprijed Husic na krilu

Bas sam pricao skoro sa igracem koji je igrao sa Burekovicem,on govori da ima odlicnu motoriku i da vecina njegovih prolaza je trzaj na lijevu stranu i kada ga procitaju to je to,kaze da ne zna krenuti u sredinu,i sve ide na njegovu brzinu,kaze da je skroz tanak sa mozgom :)

Masinovodja
Kontakt:

sri jun 22, 2016 2:11 am

Tm Olovo-Ljubljana je napisao/la:
KeepTheBlueFlag je napisao/la:
Don Juan je napisao/la: Bewab je nas igrac i sutra ujutru potpisuje ko nevjeruje neka mi bane u pp imam dokaz bgm :palacgore:

Bas sam pricao skoro sa igracem koji je igrao sa Burekovicem,on govori da ima odlicnu motoriku i da vecina njegovih prolaza je trzaj na lijevu stranu i kada ga procitaju to je to,kaze da ne zna krenuti u sredinu,i sve ide na njegovu brzinu,kaze da je skroz tanak sa mozgom :)
Gledao sam vecinu Celikovih tekmi i mogu ti reci da on veze s fudbalom nema!

hardwell
Kontakt:

sri jun 22, 2016 2:29 am

Ivan's on fire, your defence is terrified

[video]https://www.youtube.com/watch?v=eOpGCGtCVsE[/video]
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Whisperer

sri jun 22, 2016 2:31 am

Leon_Professional je napisao/la:Mirso bacio rukavicu insajderima u lice.. :palacgore: Sutra cemo sve vidjeti, tj. danas :karanje: :karanje:
brateee .. en vidio si da sam ti send ono nemam logike da lazem :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 22, 2016 2:36 am

Don Juan je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Mirso bacio rukavicu insajderima u lice.. :palacgore: Sutra cemo sve vidjeti, tj. danas :karanje: :karanje:
brateee .. en vidio si da sam ti send ono nemam logike da lazem :zeljeznicar1:
Da razjasnimo, Mirso ne laze, ja sam se uvjerio. Jedino izvor moze lagati, ali jak je izvor tako da su greske minimalne. Sutra ujutro ce se dog. oko ugovora i onda momak mora otici u Hrvatsku po papire i da raskine ugovor.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava