Dolazi iz Krke stoper,inace od Boccacca rodjak.Novi talovi u nasoj ekipi !Djulaga_ je napisao/la:Kakav Talijan?
Vjerovatno će to ovisiti od utakmice do utakmice. Da li dva defanzivna ili igrati malo ofanzivnije, kako Kostić odluči. Moguće je da u jačim tekmama vidimo i Uglješu sa Šećerom, možda ćemo na strani i igrati tako ali na Grbavici je moguće izaći u onoj formaciji, neće ni Javi ni Bekrić hodati vjeruj mi, bit će tu trke ili si na hlađenju...diego1921 je napisao/la:Godison samo bez Bekrica ili Hervasa bilo bi po meni idealno,Ugljesu staviti ili Dadu ako ne ode na posudbu,imao bi ekipu koja moze igrati u oba pravca ! Po meni je s ovim sto imamo inajbolje 3-5-2,al ima Milos nek on misli na to !
diego1921 je napisao/la:Dolazi iz Krke stoper,inace od Boccacca rodjak.Novi talovi u nasoj ekipi !Djulaga_ je napisao/la:Kakav Talijan?
Ma nece sigurno hodati,al i s Ugljesom ili Dadom imas jako kreativan vezni red i sigurno vise trke ! Uglavnom Milos ce odrediti,on ce imati nasu podrsku,nadam se da cemo slaviti na kraju sezone !GoodisonPark je napisao/la:Vjerovatno će to ovisiti od utakmice do utakmice. Da li dva defanzivna ili igrati malo ofanzivnije, kako Kostić odluči. Moguće je da u jačim tekmama vidimo i Uglješu sa Šećerom, možda ćemo na strani i igrati tako ali na Grbavici je moguće izaći u onoj formaciji, neće ni Javi ni Bekrić hodati vjeruj mi, bit će tu trke ili si na hlađenju...diego1921 je napisao/la:Godison samo bez Bekrica ili Hervasa bilo bi po meni idealno,Ugljesu staviti ili Dadu ako ne ode na posudbu,imao bi ekipu koja moze igrati u oba pravca ! Po meni je s ovim sto imamo inajbolje 3-5-2,al ima Milos nek on misli na to !
Dobra ova. I ja sam za to da igramo sa 4 klasicna veznjaka ( nesto ko AtletikoGoodisonPark je napisao/la:diego1921 je napisao/la:samo gdje Miroslava staviti to je problem ?Еvo ovdjeGoodisonPark je napisao/la:![]()
Znači Osmanković, Grk ili Talijan
Bevab ili Burekovic bi bila dobra opcija na lijevom beku a onda naprijed Husic na kriluDon Juan je napisao/la:Bewab je nas igrac i sutra ujutru potpisuje ko nevjeruje neka mi bane u pp imam dokaz bgmdeto1921 je napisao/la:Bevab je bio na jugu protiv olimpica sa zolomCharlie Sheen je napisao/la:Subic je nerealna opcija,ja sam nacuo da se nudio onaj Tomic sto slobodu izradi i Bevab ali mu problem Zagreb pravio oko papira
Sent from my iPhone using Tapatalk
haj mirso salji bratu u pm, pa da ti mijenjamo nick ne u don juan nego kazanovaDon Juan je napisao/la:Bewab je nas igrac i sutra ujutru potpisuje ko nevjeruje neka mi bane u pp imam dokaz bgmdeto1921 je napisao/la:Bevab je bio na jugu protiv olimpica sa zolomCharlie Sheen je napisao/la:Subic je nerealna opcija,ja sam nacuo da se nudio onaj Tomic sto slobodu izradi i Bevab ali mu problem Zagreb pravio oko papira
os mi zavrsit nikkkkkkkkLARS1921 je napisao/la:haj mirso salji bratu u pm, pa da ti mijenjamo nick ne u don juan nego kazanovaDon Juan je napisao/la:Bewab je nas igrac i sutra ujutru potpisuje ko nevjeruje neka mi bane u pp imam dokaz bgmdeto1921 je napisao/la:
Bevab je bio na jugu protiv olimpica sa zolom
mozeeeeeeee ajde baci pppLARS1921 je napisao/la:Samo casanova dolazi u obzir
KeepTheBlueFlag je napisao/la:Bevab ili Burekovic bi bila dobra opcija na lijevom beku a onda naprijed Husic na kriluDon Juan je napisao/la:Bewab je nas igrac i sutra ujutru potpisuje ko nevjeruje neka mi bane u pp imam dokaz bgmdeto1921 je napisao/la:
Bevab je bio na jugu protiv olimpica sa zolom
Gledao sam vecinu Celikovih tekmi i mogu ti reci da on veze s fudbalom nema!Tm Olovo-Ljubljana je napisao/la:KeepTheBlueFlag je napisao/la:Bevab ili Burekovic bi bila dobra opcija na lijevom beku a onda naprijed Husic na kriluDon Juan je napisao/la: Bewab je nas igrac i sutra ujutru potpisuje ko nevjeruje neka mi bane u pp imam dokaz bgm
Bas sam pricao skoro sa igracem koji je igrao sa Burekovicem,on govori da ima odlicnu motoriku i da vecina njegovih prolaza je trzaj na lijevu stranu i kada ga procitaju to je to,kaze da ne zna krenuti u sredinu,i sve ide na njegovu brzinu,kaze da je skroz tanak sa mozgom
brateee .. en vidio si da sam ti send ono nemam logike da lazemLeon_Professional je napisao/la:Mirso bacio rukavicu insajderima u lice..Sutra cemo sve vidjeti, tj. danas
![]()
Da razjasnimo, Mirso ne laze, ja sam se uvjerio. Jedino izvor moze lagati, ali jak je izvor tako da su greske minimalne. Sutra ujutro ce se dog. oko ugovora i onda momak mora otici u Hrvatsku po papire i da raskine ugovor.Don Juan je napisao/la:brateee .. en vidio si da sam ti send ono nemam logike da lazemLeon_Professional je napisao/la:Mirso bacio rukavicu insajderima u lice..Sutra cemo sve vidjeti, tj. danas
![]()