Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 21, 2016 9:06 pm

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSON
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:07 pm

Nemoj da i on bude kao ahmetovic, dodje u sarajevo na šoping pa ostade :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:09 pm

Silva ko Stevanović..identična lopta ko na Kirin kupu :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fanaticZeljin
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:24 pm

Sta imaaaaaaa, dize sebi cijenu, sad zasad tvoj vrh je upravo premier liga BIH, a tekst maximalno glup,kao da ga sport avaz pisao, trener ne racuna na njega, al u nastavku teksta stoji da ima ugovor na 3 god...
Srcu draga, boja PLAVA !

Almir
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:30 pm

https://www.facebook.com/SPORTbible/vid ... 584502497/" target="_blank

"Gradi Željo, boli te viJolina..nanananana" and let the party begin :karanje:

LARSSON
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:32 pm

@ajzea vidi ga

slika

:ganja:

fanaticZeljin
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:40 pm

LARS1921 je napisao/la:@ajzea vidi ga

slika

:ganja:
Nema labavo, Tiagovu 25 zaduzio, veliko breme i obaveza na njegovim ledjima :mrgreen:
Srcu draga, boja PLAVA !

LARSSON
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:44 pm

Jel realno da ovi novinari avaza čitaju naš forum, evo danas dva puta link stavili za subica, za 10 minuta kod njih vijest izlazi. :ganja:

ChWilla
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:46 pm

napisao sam to već više puta na različite načine - boli me neka stvar ko će individualno zasijati. mi tima i timske igre nemamo od drugog poluvremena u mariboru. kao što sad nisu bili dovoljni individualni napori lendrića i stevanovića (na nivou daleko iznad naše lige) da izborimo evropu, neće biti dovoljni ni u ligi 12 za nešto više. nama će presuditi ono što će napraviti (ili neće) kostić, lešnik i seferović, a ne nijedan igrač individualno.

da ne govorim o nekoj utakmici ili momentu iz utakmice - to samo površno može nekad izgledati da je presudilo.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 21, 2016 9:54 pm

@Ž’21 je u pravu što se tiče titule.Apsolutno me ne interesuje kako,ali jedan trofej mora na Grbavici biti.
Tri godine su nam vitrine identične.Cilj nam je titula,i očekujem sve da je osvojimo.
Ovi što govore bili bi zadovoljni Evropom,lažu,klasična laž.Nismo olimpik,nego smo Željo.
Uprava sve fino,divno radi van terena,ja im odajem veliku počast,veliki klub kao Željo treba da ima takvu Upravu,ali sportski segment je kaskao.E pa sad smo povukli neke poteze,i mora se i taj dio drastično popraviti.
Ja kao navijač ne želim da skupljamo prašinu umjesto trofeja.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

boja mora
Kontakt:

uto jun 21, 2016 10:03 pm

sve u svemu da zaključimo ovaj prelazni rok što se tiče igračkog kadra nas dobro vrača unazad. Očito da nas je koštalo ne igranje u europi i greška sa izborom Mulalića za trenera.

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto jun 21, 2016 10:05 pm

Nije puno kostalo :oops: ...min. 500-600 milja eura :roll:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jun 21, 2016 10:21 pm

Plava Porodica je napisao/la:@Ž’21 je u pravu što se tiče titule.Apsolutno me ne interesuje kako,ali jedan trofej mora na Grbavici biti.
Tri godine su nam vitrine identične.Cilj nam je titula,i očekujem sve da je osvojimo.
Ovi što govore bili bi zadovoljni Evropom,lažu,klasična laž.Nismo olimpik,nego smo Željo.
Uprava sve fino,divno radi van terena,ja im odajem veliku počast,veliki klub kao Željo treba da ima takvu Upravu,ali sportski segment je kaskao.E pa sad smo povukli neke poteze,i mora se i taj dio drastično popraviti.
Ja kao navijač ne želim da skupljamo prašinu umjesto trofeja.
Ja sam jedan od tih koji lazu sto ce biti zadovoljni ako se izbori evropa. Tako osjecam iz sadasnje perspektive. Mozes reci i da sam maliciozan ali to je tako. Dici ljestvicu na titulu i/ili kup je ono sto ocekujem i sto je OK. Ali da cu se zadovoljiti evropom, hocu. Ponavljam, tako osjecam sada.
Klub se fokusirao na mnoge meni bitne stvari osim samog sportskog dijela. Ja to cijenim i necu reci boli me neka stvar, hocu titulu, nista me vise ne interesuje. Jednog takvog imam u kuci, 12 mu je godina pa me opet iznervira kad kaze hocu nesto, ne interesuje me nista drugo
5. - 7. Okt 1992.

Neandertalac

uto jun 21, 2016 10:38 pm

cikazubo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Po meni, jedini koji ce se pokazati i dokazati od novih su Husic i Hervas.
Imaju te neke predispozicije, odredjeni kvalitet koji bi mogao donijeti `prevagu`i od njih ocekujem najvise.
Ostali onako, uz opasku da bi ako izbori sansu Ugljesa mogao napredovati.

Naravno, ovo je carala barala prognoza, moze biti da ne bude ni blizu tako.
Ja imam neki osjecaj da cemo se mi brzo razici sa Hervasom, djeluje mi da takvi igraci koji su do skoro bili na pragu velike evropske karijere a danas igraju u BiH nemaju ni trunku motiva za nekim pretjeranim trcanjem i dokazivanjem i da je kod takvih volja 0 bodova. Uvijek bih radije potrosio novac za npr jednog Besirevica, Memisevica i slicne umjesto za spanca i grka, ali.. Nadam se naravno da ce me Hervas demantovati svojim igrama.
Ima ti ta mjesta, cak se i slazem sa tobom. Ja sam recimo sjetimo se bio zagovornik dovodjenja Ordagica a ubjedjivali su me da Diata ima bolju statistiku, te da je ovaj skup, jos svasta, pa je sada mozda i najskuplji eksponat u Slobodi a Diata podize i spusta roletne dole a Stupu.

Koliko se god slagali u vezi Hervasa, kao sto sam i obkasnjavao ranije, njemu je dovoljno da de digne samo malo, ne mora biti top, i opet ce dominirati ligom. Bilo je slucajeva povratnika koji su se jako dobro pokazali, nije bas da svi potonu. Veci je problem njegova adaptacija.
Željeznicar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 21, 2016 10:48 pm

Samo da je meni znati na osnovu čega mi zaključujemo da li imamo goru ekipu nego prošle sezone ili bolju ekipu? Na osnovu 7 dana treninga, kontrolne utakmice protiv Olimpica? Niti je transfer rok završen, niti je ova ekipa počela sa glavnim dijelom priprema, ali mi smo već sve analizirali. Ovakvih stručnjaka niđe na svijetu nema...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 21, 2016 10:50 pm

Igrati pod Željinim grbom prijatelju znači nositi najveću odgovornost i pritisak na igrača.Pritisak koji je normalan,sa kojim se igrač mora izboriti,inače ne bi igrao za Želju.Kao takav,igrač,komplet tim,stručni štab,uprava znaju s čim će se susresti.Primjer navodim..Kaže ja sam spreman na sav taj pritisak i odgovornost,znam koji je cilj kluba,i želim biti trener Želje.
Klub kao najveći u državi,ne jednu godinu,ne dvije godine,ne deceniju,već od nastanka,klub koji je najtrofejniji u titulama u kupovima,tim koji je ostvario najveći plasman u Evropi,klub koji je izbacio najveće llegende BH fudbala,klub koji stalno izbacuje reprezentativce naše domovine očekuje samo jedno kada postaneš dio kluba.A to je titula.Tri godine smo bez iste.Tri godine smo čekali i davali aplauz na kraju sezone ma koji god završili.Zašto? Zato jer je taj isti klub bio pred ponorom.Sada smo se hvala Bogu digli iz takve situacije,i vrijeme je da se vratimo na kolosijek.
Sve će ove sezone imati,podršku kakva će se godinama poslije pričati,najbolje igrače,Upravu koja im ispunjava sve moguće želje i potrebe,i nema razloga da oni to ne vrate na terenu.
Ja još jednu godinu bez trofeja ne bi prebolovao,ko može svaka mu čast,ali smo onda spustili ljestvicu,a to nije odlika navijača najvećeg kluba.

@11plavih92 ovo sam se tebi nadovezao prijatelju..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Tm Olovo-Ljubljana
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:04 pm

Moje licno misljenje je da ce nam se jos Subic prikljuciti na Kupresu i to je to od dolazaka

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 21, 2016 11:04 pm

Hurmasica je napisao/la:Samo da je meni znati na osnovu čega mi zaključujemo da li imamo goru ekipu nego prošle sezone ili bolju ekipu? Na osnovu 7 dana treninga, kontrolne utakmice protiv Olimpica? Niti je transfer rok završen, niti je ova ekipa počela sa glavnim dijelom priprema, ali mi smo već sve analizirali. Ovakvih stručnjaka niđe na svijetu nema...
Raji dosadno pa lupeta...cisto da se nesto napise.
Vec se donose analize prelaznog roka, proglasen neuspjesnim...
Oprasta se od titule iako lopta nije ni blizu centra...
Valja docekat pocetak prvenstva :(

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Zvaka72
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:11 pm

arelinho je napisao/la:Da smo doveli Barica vec bi slavili titulu. :shisha: :shisha:
:rofl: :rofl1: :rofl: :rofl1: :klanjase2:
Plava porodica me ubi u pojam.

Kapiten
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:20 pm

[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava