Nemoj da i on bude kao ahmetovic, dodje u sarajevo na šoping pa ostadepile87 je napisao/la:http://mondo.ba/a665637/Sport/Fudbal/MO ... raela.html
Sta imaaaaaaa, dize sebi cijenu, sad zasad tvoj vrh je upravo premier liga BIH, a tekst maximalno glup,kao da ga sport avaz pisao, trener ne racuna na njega, al u nastavku teksta stoji da ima ugovor na 3 god...pile87 je napisao/la:http://mondo.ba/a665637/Sport/Fudbal/MO ... raela.html
Nema labavo, Tiagovu 25 zaduzio, veliko breme i obaveza na njegovim ledjimaLARS1921 je napisao/la:@ajzea vidi ga
Ja sam jedan od tih koji lazu sto ce biti zadovoljni ako se izbori evropa. Tako osjecam iz sadasnje perspektive. Mozes reci i da sam maliciozan ali to je tako. Dici ljestvicu na titulu i/ili kup je ono sto ocekujem i sto je OK. Ali da cu se zadovoljiti evropom, hocu. Ponavljam, tako osjecam sada.Plava Porodica je napisao/la:@Ž’21 je u pravu što se tiče titule.Apsolutno me ne interesuje kako,ali jedan trofej mora na Grbavici biti.
Tri godine su nam vitrine identične.Cilj nam je titula,i očekujem sve da je osvojimo.
Ovi što govore bili bi zadovoljni Evropom,lažu,klasična laž.Nismo olimpik,nego smo Željo.
Uprava sve fino,divno radi van terena,ja im odajem veliku počast,veliki klub kao Željo treba da ima takvu Upravu,ali sportski segment je kaskao.E pa sad smo povukli neke poteze,i mora se i taj dio drastično popraviti.
Ja kao navijač ne želim da skupljamo prašinu umjesto trofeja.
Ima ti ta mjesta, cak se i slazem sa tobom. Ja sam recimo sjetimo se bio zagovornik dovodjenja Ordagica a ubjedjivali su me da Diata ima bolju statistiku, te da je ovaj skup, jos svasta, pa je sada mozda i najskuplji eksponat u Slobodi a Diata podize i spusta roletne dole a Stupu.cikazubo je napisao/la:Ja imam neki osjecaj da cemo se mi brzo razici sa Hervasom, djeluje mi da takvi igraci koji su do skoro bili na pragu velike evropske karijere a danas igraju u BiH nemaju ni trunku motiva za nekim pretjeranim trcanjem i dokazivanjem i da je kod takvih volja 0 bodova. Uvijek bih radije potrosio novac za npr jednog Besirevica, Memisevica i slicne umjesto za spanca i grka, ali.. Nadam se naravno da ce me Hervas demantovati svojim igrama.Neandertalac je napisao/la:Po meni, jedini koji ce se pokazati i dokazati od novih su Husic i Hervas.
Imaju te neke predispozicije, odredjeni kvalitet koji bi mogao donijeti `prevagu`i od njih ocekujem najvise.
Ostali onako, uz opasku da bi ako izbori sansu Ugljesa mogao napredovati.
Naravno, ovo je carala barala prognoza, moze biti da ne bude ni blizu tako.
Raji dosadno pa lupeta...cisto da se nesto napise.Hurmasica je napisao/la:Samo da je meni znati na osnovu čega mi zaključujemo da li imamo goru ekipu nego prošle sezone ili bolju ekipu? Na osnovu 7 dana treninga, kontrolne utakmice protiv Olimpica? Niti je transfer rok završen, niti je ova ekipa počela sa glavnim dijelom priprema, ali mi smo već sve analizirali. Ovakvih stručnjaka niđe na svijetu nema...
arelinho je napisao/la:Da smo doveli Barica vec bi slavili titulu.![]()