Cilj za ovu sezonu je titula i ne treba bježati od toga. Mene samo titula interesuje i sve osim iste će za mene biti neuspjeh i razočarenje.Elegant je napisao/la:Cilj za ovu sezonu je izlazak u europu, kako kola budu odmicala pricat ce se o trofejima a za sada je samo to cilj.
Baric iz Viteza Kozic iz rudara ako se ne varam,Plazonic iz druge hrvatske lige mijenja Kozulja a Stefan iz Slavije i oni bi trebali biti dobre zamjene igracima koji su bili medju najboljim u tim ekipama.Ja ipak vjerujem da je sve to u par deka.ž'21 je napisao/la:Pa u pravu je. Zrinjski je ostao bez Blaića i Zakarića, vjerovatno i Karačića iz prvih jedanaest, ali su doveli solidne zamjene u liku Mario Barića, Kozića i moraju naći još zamjenu za Zakarića. Široki je ostao bez Kožulja i Ajayija, ali su tu Plazonić i Barić Stefan koji bi trebali biti dobre zamjene za njih, a plus su i treneri ostali na svojim mjestima kao i Slobodi i Sarajevu koji su mijenjali više od nas, ali opet imaju dobre i kvalitetne ekipe. Sloboda i Sarajevo se moraju uigrati dok smo mi valjda tu fazu uigravanja prošli pod vodstvom Edisa Mulalića i nadam se da bi sada stvari trebale biti znatno bolje i povoljnije po nas.Charlie Sheen je napisao/la:Znaci Zrinjski bolji od nas Siroki,Sarajevo i Sloboda opet bez evrope ostajemokod nas kad dodje hrpa igraca uigravaju se citavu polusezonu a kod njih ce se odma sve sloziti,FKZ pretjerujes,kod ovih ce sigurno biti jos odlazaka poslije evrope,mi cemo zadrzati kostur Memija,Kosoric,Blagojevic,Lendric,Veca i stevanovic.Rano je da se jos sumira treba jos sacekati a ja neku pretjernu euforiju kod nas ne vidim da bi se spustala lopta.Sarajevo se jeste pojacalo najbolje od svih,prvenstveno sto su im dosli igraci koji su igrali znacajne uloge u ligama koje su jace on nasih ali tu je Hurtic da jebe sefa i stanicu tako da ocekujem ono njhovo standardno plus odnos navijaci uprava dje se ceka najmanji kiks,Sloboda bez Ahmeta,Sarica,Ivetica vjerovatno Pirica nije ista ekipa,Siroki je napustio glavni igrac i ocekujem jos odlazkaa isto ko kod Zrinjskog,rano je da se sudi po mom misljenju...
Maloprije pored Grbavice kad na pomocnom kod dvorane Dado,Bogi,STana Djermanovic ne znam dal je jos neko bio igraju lopte.
Da li možda znate ko je menadžer dvojici famoznih burazera?Neandertalac je napisao/la:Svaka cast.super1 je napisao/la:ljudi polako niko nikog ne ucjenjuje,ipak su to dva dobra momka vjerujte mi,ta prica oko ugovora da ubacuje enisa nije korektna i nije istinita koliko ja znam a znam dosta
To sto su juce pisali je smijesno i nije fer prema jednom mladom momku koji je mnogo toga dao Zelji. I koji moze dati jos jako mnogo, igracki ili finansijski.
Kako ti rece, mozda i nece otici, ipak je vakat da se malo stane na tu `autonomiju` pa se neke odluke zajednicki preispitaju, donosose li dobro ili stete klubu.
Jest, Barić što je za Sarajevo igrao, Kozić je rezerva, tako da su oni veoma malo mijenjali, doveli ciljana pojačanja poput Širokog koji je vratio Plazonića koji je već igrao u Širokom i sad će biti zamjena za Kožulja, a Stefan je zamjena za Ajayija. Ne kažem da mi nismo dovodili ciljana pojačanja već da su Široki i Zrinjski jako malo mijenjali i po meni tu leži njihov kvalitet. Ja sam uvijek za opciju da se malo osvježi ekipa, a za neke velike, radikalne promjene nisam. Druga je stvar što smo mi bili prinuđeni na to prošle zime jer smo kiksali na ljeto.Charlie Sheen je napisao/la:Baric iz Viteza Kozic iz rudara ako se ne varam,Plazonic iz druge hrvatske lige mijenja Kozulja a Stefan iz Slavije i oni bi trebali biti dobre zamjene igracima koji su bili medju najboljim u tim ekipama.Ja ipak vjerujem da je sve to u par deka.ž'21 je napisao/la:Pa u pravu je. Zrinjski je ostao bez Blaića i Zakarića, vjerovatno i Karačića iz prvih jedanaest, ali su doveli solidne zamjene u liku Mario Barića, Kozića i moraju naći još zamjenu za Zakarića. Široki je ostao bez Kožulja i Ajayija, ali su tu Plazonić i Barić Stefan koji bi trebali biti dobre zamjene za njih, a plus su i treneri ostali na svojim mjestima kao i Slobodi i Sarajevu koji su mijenjali više od nas, ali opet imaju dobre i kvalitetne ekipe. Sloboda i Sarajevo se moraju uigrati dok smo mi valjda tu fazu uigravanja prošli pod vodstvom Edisa Mulalića i nadam se da bi sada stvari trebale biti znatno bolje i povoljnije po nas.Charlie Sheen je napisao/la:Znaci Zrinjski bolji od nas Siroki,Sarajevo i Sloboda opet bez evrope ostajemokod nas kad dodje hrpa igraca uigravaju se citavu polusezonu a kod njih ce se odma sve sloziti,FKZ pretjerujes,kod ovih ce sigurno biti jos odlazaka poslije evrope,mi cemo zadrzati kostur Memija,Kosoric,Blagojevic,Lendric,Veca i stevanovic.Rano je da se jos sumira treba jos sacekati a ja neku pretjernu euforiju kod nas ne vidim da bi se spustala lopta.Sarajevo se jeste pojacalo najbolje od svih,prvenstveno sto su im dosli igraci koji su igrali znacajne uloge u ligama koje su jace on nasih ali tu je Hurtic da jebe sefa i stanicu tako da ocekujem ono njhovo standardno plus odnos navijaci uprava dje se ceka najmanji kiks,Sloboda bez Ahmeta,Sarica,Ivetica vjerovatno Pirica nije ista ekipa,Siroki je napustio glavni igrac i ocekujem jos odlazkaa isto ko kod Zrinjskog,rano je da se sudi po mom misljenju...
Maloprije pored Grbavice kad na pomocnom kod dvorane Dado,Bogi,STana Djermanovic ne znam dal je jos neko bio igraju lopte.
Željo je najveci klub u BiH i uvijek nam titula treba i mora biti imperativ. Jesmo li prvi favoriti? Vjerovatno nismo ali titula je imperativ i opet ponavljam sve osim titule ili trofeja bi predstavljalo ogroman neuspjeh za mene a vjerujem i za sve ostale navijace naseg kluba.FKZ1921 je napisao/la:Tesko je komentarisati bez emocija...ali moramo i to raditi. Ako napisem to sto sam napisao,ne znaci da nisam optimista,ne znaci da mi ne mozemo osvojiti titulu. Ali nikako ne mozemo reci da smo prvi kandidati,da je sve osim titule neuspjeh. Po meni to nije tako.
Ne mozemo reci da smo uigravali ekipu sa Edisom. Nece to biti ta ekipa. Cetiri,pet igraca da,ali to je samo pola ekipe. A od igraca koji ce ciniti drugu polovinu,ne znamo sta ocekivati...tek cemo saznati. Ne znaci da nece biti dobro,ali ne mozemo u ovom momentu argumentovano reci da hoce. Zbog toga treba povuci rucnu kad su najave u pitanju. Ne zbog toga sto treba spustati loptu ili piliti naopako,vec zbog toga sto je to realno tako.
Ma dobro nama svakako 2 štopera trebaju. Tu su Aco, Kemo (u kojeg polažem velike nade), Grk, te Duraković (koji mi ne djeluje baš tako uvjerljivo kao Kemo). Tako da ako dođe onaj Bokačini mislim da će to biti to. Za njega nešto imam osjećaj da će biti dobar, valjda što je Italijan a njima nekako odbrana u krvi dođeNeandertalac je napisao/la:Meni ovaj Grk sumnjiv pravo, onako na prvu vodeci se njegovim ucinkom, minutama, nastupima. Nikako ne vidim zasto bas on.
Dobro, uzecemo to sa rezervom dok ga ne pogledamo, vjerovatno trener ima neki uvid u njegovu igru i sta moze pruziti, te se to vjerovatno uklapa u neku njegovu viziju.
Po meni za borbu za titulu nam treba jos jedan odlicnan igrac za nase uslove po mogucnosti na lijevoj strani i to pod uslovom da smo uboli sa Toskasom. Isto tako ne mislim da smo uigrani pod Edisom jer ce novi trener imati i drugaciju filozofiju a i postavku na terenu ali je cinjenica da se igraci donekle bolje poznaju i da bi se trebali lakse uklopiti. Isto se slazem da niko ne odskace od pretedenata za titulu i da je par ekipa ublizu. Po meni bi trener bilo koje ekipe trebao biti prevaga e pa nadam se da smo mi uboli i da cemo se radovati na kraju sezone. Osim toga ocekujem da vidim neki moderni nogomet od onog kojeg smo igrali brzi, bez gluposti sa dosta trke i smisljenih akcija za pocetak sa tim bi bas bio zadovoljan.FKZ1921 je napisao/la:Tesko je komentarisati bez emocija...ali moramo i to raditi. Ako napisem to sto sam napisao,ne znaci da nisam optimista,ne znaci da mi ne mozemo osvojiti titulu. Ali nikako ne mozemo reci da smo prvi kandidati,da je sve osim titule neuspjeh. Po meni to nije tako.
Ne mozemo reci da smo uigravali ekipu sa Edisom. Nece to biti ta ekipa. Cetiri,pet igraca da,ali to je samo pola ekipe. A od igraca koji ce ciniti drugu polovinu,ne znamo sta ocekivati...tek cemo saznati. Ne znaci da nece biti dobro,ali ne mozemo u ovom momentu argumentovano reci da hoce. Zbog toga treba povuci rucnu kad su najave u pitanju. Ne zbog toga sto treba spustati loptu ili piliti naopako,vec zbog toga sto je to realno tako.
Ama covjece, nije da te napadam, ali ne mozes staviti odmah Kemu u prvih 11, i ocekivati da ce besprijekoran biti. On haman pa nikakvog nema osjecaja seniorskog nogometa, ako se ne varam. Treba ga ubacivati ovu polusezonu pa kasnije od njega nesto ocekivati.plavi kanarinac je napisao/la:Vidim vi svi grku dajete prednost ispred Keme. Ja bih to bas obrnuto, ne sto je nase dijete nego objektivno mislim da je za te pozicije sada u mjesec uigravanja sa Acom garantujem da je bolji od grka, onda bi grk isao na klupu.
Na kolko je potpisao ? Jbg dali mu bolji ugovor !Minjore je napisao/la:Senzacionalan transfer.
Ivan Lendric presao iz Argelinija u Mahalu..