Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 21, 2016 5:49 pm

Hurmasica je napisao/la:
Sve se nema a u Kinu se ide... :mrgreen: :palacgore: :palacgore:
Idu u Rajlovac kod kineza...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jun 21, 2016 5:52 pm

kvalitet je napisao/la: Igrao Leicester pa osvojio Premiership, igrao Atletico Madrid pa došao do finala Lige prvaka... U napadu si efikasniji, odbrana neće ispaštati ako budemo poštovali neke evropske "principe" - prvi odbrambeni igrač je napadač. A mislim da imamo igrače za 4 4 2. Ako je Pozder klasični napadač, a Lendrić igra malo iza njega. Za Dženisa npr. je idealna ta pozicija drugog napadača. U sredini imamo trkače tipa Blagojević, Šećer i Uglješa, imamo i majstore kao što su Bekrić i Hervas. Imaš vanjske vezne koji nisu klasična krila (M. Stevanović) i koji mogu puno pomoći u sredini... Ma, milion kombinacija, ali mislim da možemo tako igrati.
:palacgore: Nadam se da će Dženis proraditi ove sezone
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto jun 21, 2016 5:53 pm

Koliko se @Ajzea zalagao za Ugljesu toliko se @IvanOsim zalaze za igrace Radnika :lol:

IvanOsim
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:01 pm

Minjore je napisao/la:Koliko se @Ajzea zalagao za Ugljesu toliko se @IvanOsim zalaze za igrace Radnika :lol:
Samo iznosim svoje misljenje koje mislim da bi najvise odgovaralo nasem Zelji... i nisam se zalago za Secerovic, Lazica.. nego samo za igrace za koje mislim da su kvalitet i da mozemo na njima zaraditi, Memisevic i Besirevic...
A ajzea brat bratu ima jedno 10 puta vise postova nego ja.

I za Bogdanovica se zalazem, al dzabe..

Alipasino
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:01 pm

1921 cestitam na komentaru.Sve si reko cujemo se nakon par Kola.

diego1921
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:03 pm

Minjore je napisao/la:Koliko se @Ajzea zalagao za Ugljesu toliko se @IvanOsim zalaze za igrace Radnika :lol:
Brate mozda su ovo novi menadzeri sto ih je Miske spominjao ! :ganja: Valjda se nece naljutiti :kafa:

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:04 pm

Prvenstvo u BH Telekom Premijer ligi počinje 23. 07. 2016, a jesenji dio takmičenja završava 04. 02. 2016.godine. Početak drugog dijela takmičenja je 25. 02. 2016., a posljednje kolo je predviđeno za 27. 05. 2016. godine. Finalne utakmice Kupa BiH biće odigrane 10. 05. i 17. 05. 2016. godine,

Žrijeb parova BH Telecom Premijer lige BiH za sezonu 2016/17. biće održan u petak 24. 6. 2016. u 11.00 sati u hotelu „Park“ u Vogošći.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

avlami97
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:05 pm

Zakasnih sa postom za izvlačenje :DD:

Kada će Urbanistička, ybm li im, neću da psujem.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u uto jun 21, 2016 6:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:06 pm

Koliko ste se raspisali od jutros,a u suštini ništa niste napisali :roll:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

IvanOsim
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:12 pm

• i
diego1921 je napisao/la:
Brate mozda su ovo novi menadzeri sto ih je Miske spominjao ! :ganja: Valjda se nece naljutiti :kafa:
Nisam menadzer nazalost, volio bi da jesam, pogotovo Memisevica heheheh

Nema ljutnje... Zivio

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:13 pm

Hurmasica je napisao/la:Prvenstvo u BH Telekom Premijer ligi počinje 23. 07. 2016, a jesenji dio takmičenja završava 04. 02. 2016.godine?????????. Početak drugog dijela takmičenja je 25. 02. 2016., a posljednje kolo je predviđeno za 27. 05. 2016. godine. Finalne utakmice Kupa BiH biće odigrane 10. 05. i 17. 05. 2016. godine,

Žrijeb parova BH Telecom Premijer lige BiH za sezonu 2016/17. biće održan u petak 24. 6. 2016. u 11.00 sati u hotelu „Park“ u Vogošći.
イビチャ・オシム

diego1921
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:15 pm

IvanOsim je napisao/la:
  • i
diego1921 je napisao/la:
Nisam menadzer nazalost, volio bi da jesam, pogotovo Memisevica heheheh

Nema ljutnje... Zivio
Ili Besirevica, njega vise gotivis..Na Memisevicu bi vise zaradio !! :ganja: Zivio Ivane ! :kafa:

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:17 pm

Izlija je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Prvenstvo u BH Telekom Premijer ligi počinje 23. 07. 2016, a jesenji dio takmičenja završava 04. 02. 2016.godine?????????. Početak drugog dijela takmičenja je 25. 02. 2016., a posljednje kolo je predviđeno za 27. 05. 2016. godine. Finalne utakmice Kupa BiH biće odigrane 10. 05. i 17. 05. 2016. godine,

Ni meni to nije jasno, vjerovatno greška :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ž'21
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:19 pm

Izlija je napisao/la:

Ma tad će završiti ovaj regularni dio od 22 kola. Biće ova pauza samo kada, to ćemo saznati u petak kada bude žrijeb. Možda poslije 11 kola odnosno prve polusezone, a možda i poslije 16/17 kola kada bude polovina lige. Uglavnom, ako uzmemo da je prošla sezona počela u posljednjoj sedmici marta, to znači da će ova početi mnogo ranije i neće više biti onih ogromnih pauza.

LARSSON
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:19 pm

U BH Telecom Premijer ligi BiH u sezoni 2016/2017. takmičit će se sljedećih 12 klubova, a to su:

NK „Čelik“ Zenica, FK „Krupa“ Krupa na Vrbasu, NK „Metalleghe-BSI“ Jajce, FK „Mladost“ Doboj-Kakanj, FK „Olimpic“ Sarajevo, FK „Radnik“ Bijeljina, FK „Sarajevo“ Sarajevo, FK „Sloboda“ Tuzla, NK „Široki Brijeg“ Široki Brijeg, NK „Vitez“ Vitez, HŠK „Zrinjski“ Mostar i FK „Željezničar“ Sarajevo.

Na zvaničnoj saveza piše da se prvi dio završava 4 februara 2016 pa svi novirani prepisali niko ocito ne čita

Mirek11
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:25 pm

Hurmasica je napisao/la:
Izlija je napisao/la:

Ni meni to nije jasno, vjerovatno greška :mrgreen:
Vjerovatno je to 04.12.2016..

Predlozeni sastavi i formacije su mi ok, samo mislim da kod kostica nece igrati zajedno bekric i hervas, ako cemo igrati brze i sa puno trke, barem prema najavama. Takoder memiju bi radije vidio na desnom beku. Vjerovatno ce biti i dosta rotiranja igraca
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:26 pm

Ako se budu igrala sva kola iz prvog dijela šampionata (22) završetak bi mogao biti 17-18.12.2016. Poznavajući kvalitet naših terena i meteorološke predispozicije čisto sumljam da bi mogli igrati sva kola prvog dijela šampionata.
イビチャ・オシム

reks1
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:30 pm

CARSONIO je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Polako mozemo sumirati igracki kadar s kojim ce se uci u narednu sezonu...Kako nas,tako i glavnih konkurenata za vrh tabele.
Prelazni rok traje jos dugo,ali,obzirom da prvenstvo pocinje za mjesec dana,obzirom da su pripreme poodmakle kod svih,nije realno ocekivati ni kod koga velike promjene.
Najmanje su mijenjali Zrinjski i Siroki. Obzirom da su predhodnu sezonu bili konkurentni sa ovim sastavima,to je za njih poprilicna startna prednost.
Sarajevo je,prema prvim dojmovima,pametno dovodio. Ciljano,poprilicno tiho,ali cini se i kvalitetno. Ne racunam tu Huseinovica koji je vjerovatno marketinski potez i potez za primiriti navijace. Ostali igraci koje su dovodili su kvalitetni.
Sloboda je takodje dobro trgovala...Nakon jednog perioda u kojem je izgledalo da stvari izmicu kontroli,konsolidovali su se i u konacnici su im otisli trojica igraca iz prve postave ali su doveli pet jednako dobrih ili boljih.
Radnik ne vidim kao ozbiljnog konkurenta za visok plasman.
Nije nebitna cinjenica da niko od njih nije mijenjao trenera,da polako prave neki kontinuitet.
Mi...
Opet smo puno mijenjali. Ukljucujuci i strucni stab. Iz prve postave prosle sezone,starteri ce vjerovatno biti samo Veca,Aco(mozda),Blagojevic(mozda),M.Stevanovic i Lendric. Puno je novih igraca. Puno je igraca cije kvalitete ne znamo. Mozda ce se mijenjati i sistem igre...
Previse nepoznanica da bi mogli reci sta realno mozemo u narednoj sezoni.
Kad saberemo sve navedeno,ne vidim da smo bolji od ostalih iz vrha. Prije bih rekao da smo tu negdje,da su svi ostali u blagoj prednosti u odnosu na nas iz razloga koje sam naprijed naveo.
Osim razloga koje sam vec naveo,svi su pod manjim pritiskom od nas. Imali su uspjesniju predhodnu sezonu od nas.
Mi bi trebali biti konkurentni za vrh,ali ni po cemu nismo najozbiljniji kandidat za titulu.
Zbog svega navedenog,trebamo biti realni,oprezni i ne razbacivati se izjavama i najavama.
Opet ti spustas loptu i tako treba ai je cinjenica da je strucni stab napravio gresku i rekao da idemo na TITULU i da je sve ostalo neuspjeh po meni je malo to neozbiljno ja licno cu biti zadovoljan ako vidim da je Kostic rjesenje na duze staze i da izborimo Evropu.
Ove sezone cemo imati jako dobre ekipe Sloboda,Sarajevo,Široki,Zrinjski tako da ce i sreca biti veliki faktor nema vise malih ekipa na kojima ces se moci vaditi
Kao i uvjek opservacije na mjestu forumasa fkz1921.Ni dodati ni oduzeti.Tacno je da je najavljena titula ali ja bih to nazvao markentiskim potezom.Ono sto bih dodao da nam naredno prvenstvo nosi jedan novi sistem takmicenja,sistem koji je novi za sve i sistem u kojem cemo se svi uciti kako tempirati formu u pravo vrijeme,Ne potrositi ser u ovom prvom dijelu a onda biti najjaci u finalnoj ligi za prvaka .E to ce biti mudrost

Charlie Sheen
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:36 pm

Znaci Zrinjski bolji od nas Siroki,Sarajevo i Sloboda opet bez evrope ostajemo :pljesak: kod nas kad dodje hrpa igraca uigravaju se citavu polusezonu a kod njih ce se odma sve sloziti,FKZ pretjerujes,kod ovih ce sigurno biti jos odlazaka poslije evrope,mi cemo zadrzati kostur Memija,Kosoric,Blagojevic,Lendric,Veca i stevanovic.Rano je da se jos sumira treba jos sacekati a ja neku pretjernu euforiju kod nas ne vidim da bi se spustala lopta.Sarajevo se jeste pojacalo najbolje od svih,prvenstveno sto su im dosli igraci koji su igrali znacajne uloge u ligama koje su jace on nasih ali tu je Hurtic da jebe sefa i stanicu tako da ocekujem ono njhovo standardno plus odnos navijaci uprava dje se ceka najmanji kiks,Sloboda bez Ahmeta,Sarica,Ivetica vjerovatno Pirica nije ista ekipa,Siroki je napustio glavni igrac i ocekujem jos odlazkaa isto ko kod Zrinjskog,rano je da se sudi po mom misljenju...
Maloprije pored Grbavice kad na pomocnom kod dvorane Dado,Bogi,STana Djermanovic ne znam dal je jos neko bio igraju lopte.

ž'21
Kontakt:

uto jun 21, 2016 6:44 pm

Charlie Sheen je napisao/la:Znaci Zrinjski bolji od nas Siroki,Sarajevo i Sloboda opet bez evrope ostajemo :pljesak: kod nas kad dodje hrpa igraca uigravaju se citavu polusezonu a kod njih ce se odma sve sloziti,FKZ pretjerujes,kod ovih ce sigurno biti jos odlazaka poslije evrope,mi cemo zadrzati kostur Memija,Kosoric,Blagojevic,Lendric,Veca i stevanovic.Rano je da se jos sumira treba jos sacekati a ja neku pretjernu euforiju kod nas ne vidim da bi se spustala lopta.Sarajevo se jeste pojacalo najbolje od svih,prvenstveno sto su im dosli igraci koji su igrali znacajne uloge u ligama koje su jace on nasih ali tu je Hurtic da jebe sefa i stanicu tako da ocekujem ono njhovo standardno plus odnos navijaci uprava dje se ceka najmanji kiks,Sloboda bez Ahmeta,Sarica,Ivetica vjerovatno Pirica nije ista ekipa,Siroki je napustio glavni igrac i ocekujem jos odlazkaa isto ko kod Zrinjskog,rano je da se sudi po mom misljenju...
Maloprije pored Grbavice kad na pomocnom kod dvorane Dado,Bogi,STana Djermanovic ne znam dal je jos neko bio igraju lopte.
Pa u pravu je. Zrinjski je ostao bez Blaića i Zakarića, vjerovatno i Karačića iz prvih jedanaest, ali su doveli solidne zamjene u liku Mario Barića, Kozića i moraju naći još zamjenu za Zakarića. Široki je ostao bez Kožulja i Ajayija, ali su tu Plazonić i Barić Stefan koji bi trebali biti dobre zamjene za njih, a plus su i treneri ostali na svojim mjestima kao i Slobodi i Sarajevu koji su mijenjali više od nas, ali opet imaju dobre i kvalitetne ekipe. Sloboda i Sarajevo se moraju uigrati dok smo mi valjda tu fazu uigravanja prošli pod vodstvom Edisa Mulalića i nadam se da bi sada stvari trebale biti znatno bolje i povoljnije po nas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava