Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 21, 2016 4:17 pm

Nasi od sutra na Kupresu, nadam se da cemo imati izvjestaja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jun 21, 2016 4:17 pm

:titula:
slika
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

FKZ1921
Kontakt:

uto jun 21, 2016 4:19 pm

Polako mozemo sumirati igracki kadar s kojim ce se uci u narednu sezonu...Kako nas,tako i glavnih konkurenata za vrh tabele.
Prelazni rok traje jos dugo,ali,obzirom da prvenstvo pocinje za mjesec dana,obzirom da su pripreme poodmakle kod svih,nije realno ocekivati ni kod koga velike promjene.
Najmanje su mijenjali Zrinjski i Siroki. Obzirom da su predhodnu sezonu bili konkurentni sa ovim sastavima,to je za njih poprilicna startna prednost.
Sarajevo je,prema prvim dojmovima,pametno dovodio. Ciljano,poprilicno tiho,ali cini se i kvalitetno. Ne racunam tu Huseinovica koji je vjerovatno marketinski potez i potez za primiriti navijace. Ostali igraci koje su dovodili su kvalitetni.
Sloboda je takodje dobro trgovala...Nakon jednog perioda u kojem je izgledalo da stvari izmicu kontroli,konsolidovali su se i u konacnici su im otisli trojica igraca iz prve postave ali su doveli pet jednako dobrih ili boljih.
Radnik ne vidim kao ozbiljnog konkurenta za visok plasman.
Nije nebitna cinjenica da niko od njih nije mijenjao trenera,da polako prave neki kontinuitet.
Mi...
Opet smo puno mijenjali. Ukljucujuci i strucni stab. Iz prve postave prosle sezone,starteri ce vjerovatno biti samo Veca,Aco(mozda),Blagojevic(mozda),M.Stevanovic i Lendric. Puno je novih igraca. Puno je igraca cije kvalitete ne znamo. Mozda ce se mijenjati i sistem igre...
Previse nepoznanica da bi mogli reci sta realno mozemo u narednoj sezoni.
Kad saberemo sve navedeno,ne vidim da smo bolji od ostalih iz vrha. Prije bih rekao da smo tu negdje,da su svi ostali u blagoj prednosti u odnosu na nas iz razloga koje sam naprijed naveo.
Osim razloga koje sam vec naveo,svi su pod manjim pritiskom od nas. Imali su uspjesniju predhodnu sezonu od nas.
Mi bi trebali biti konkurentni za vrh,ali ni po cemu nismo najozbiljniji kandidat za titulu.
Zbog svega navedenog,trebamo biti realni,oprezni i ne razbacivati se izjavama i najavama.

Hadzijalagic
Kontakt:

4-4-2 mi mozemo igrati i bez klasicnog lijevog krila a sa tri vezna igraca.. U tom slucaju bi Husic pokrivao citavu stranu.. Tesko da cemo igrati sa samo dva centralna vezna u sredini.. Niko vise tako ne igra.. 4-3-3 bi bilo idealno kada bi nam doslo dobro lijevo krilo..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u uto jun 21, 2016 4:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Virtu4L

Još jedna pohvala našoj upravi zato što su slušali glas navijača i glasali za model takmičenja koji je na kraju i izabran.

Željo, Široki, Krupa, Vitez :klanjase2:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

LARSSON
Kontakt:

uto jun 21, 2016 4:20 pm

Nek nam srede stream sa Mladosti bice odma 20 hiljada ljudi :ganja:

Elegant
Kontakt:

uto jun 21, 2016 4:27 pm

LARS1921 je napisao/la:Nek nam srede stream sa Mladosti bice odma 20 hiljada ljudi :ganja:
Treba dobra oprema za to, prije svega dobar internet na Kupresu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

KeepTheBlueFlag je napisao/la:uuuh :titula: :titula: :titula: :titula: :titula: :titula: :ugeek:
Haj, nisi odavno ublehu bacio :palacgore:

ChWilla
Kontakt:

Virtu4L je napisao/la:Još jedna pohvala našoj upravi zato što su slušali glas navijača i glasali za model takmičenja koji je na kraju i izabran.

Željo, Široki, Krupa, Vitez :klanjase2:
u suštini zdrav razum, a ne glas navijača kao takav...
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

uto jun 21, 2016 4:29 pm

Minjore je napisao/la:
KeepTheBlueFlag je napisao/la:uuuh :titula: :titula: :titula: :titula: :titula: :titula: :ugeek:
Haj, nisi odavno ublehu bacio :palacgore:
:lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

exdomorocki
Kontakt:

uto jun 21, 2016 4:33 pm

Hadzijalagic je napisao/la:4-4-2 mi mozemo igrati i bez klasicnog lijevog krila a sa tri vezna igraca.. U tom slucaju bi Husic pokrivao citavu stranu.. Tesko da cemo igrati sa samo dva centralna vezna u sredini.. Niko vise tako ne igra.. 4-3-3 bi bilo idealno kada bi nam doslo dobro lijevo krilo..

Igrat ćemo mi,to je već izvjesno.Bila bi perfekcija sa vrhunskim lijevim krilom,po meni.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

kvalitet
Kontakt:

uto jun 21, 2016 4:52 pm

boja mora je napisao/la:
crnamamba96 je napisao/la:slika Kući

slika U gostima :zeljeznicar1:
što se tiče ove prve postave, ja stvarno neznam ko danas igra sa dva špica, pa pogledajte samo evropsko prvenstvo. To mi je skroz nerealno. Druga je ok samo bi ja prije stavio Memiju na beka nego S Stevanovića a i Bekrić mi nije za krilo tu imamo jedino Lazića e sad kakv je...
Igrao Leicester pa osvojio Premiership, igrao Atletico Madrid pa došao do finala Lige prvaka... U napadu si efikasniji, odbrana neće ispaštati ako budemo poštovali neke evropske "principe" - prvi odbrambeni igrač je napadač. A mislim da imamo igrače za 4 4 2. Ako je Pozder klasični napadač, a Lendrić igra malo iza njega. Za Dženisa npr. je idealna ta pozicija drugog napadača. U sredini imamo trkače tipa Blagojević, Šećer i Uglješa, imamo i majstore kao što su Bekrić i Hervas. Imaš vanjske vezne koji nisu klasična krila (M. Stevanović) i koji mogu puno pomoći u sredini... Ma, milion kombinacija, ali mislim da možemo tako igrati.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

IvanOsim
Kontakt:

uto jun 21, 2016 5:26 pm

Nas najvazniji zadatak sada je produziti ugovore Lendricu i Miroslavu, jer cemo se u decembru hvatati za glave kako nam najbolji igraci besplatno potpisuju ugovore sa drugim ekipama (po uefinim pravilima koliko me pamcenje sluzi igrac kad udje u zadnjih pola godine ugovora moze potpisati za drugi klub).. ako nece, bolje ga sad prodati za 150 milja evri, dovesti Memisevica platiti 200 milja KM, i nekog slobodnog napadaca... isto vazi i za Miroslava..

Savez me pozitivno iznenadio, sve pohvale za ligu za prvaka i ligu za opstanak.

Zao mi je ako Dado ide, bas mi je zao, naravno ne zbog Dade, nego zbog Zelje.

Ne znam sta bi reko za ove italijane i grke, ne moze mi niko reci da su bolji od Bogdanovica, a bgm ni da su jeftiniji.

fk1921

uto jun 21, 2016 5:31 pm

IvanOsim je napisao/la:Nas najvazniji zadatak sada je produziti ugovore Lendricu i Miroslavu, jer cemo se u decembru hvatati za glave kako nam najbolji igraci besplatno potpisuju ugovore sa drugim ekipama (po uefinim pravilima koliko me pamcenje sluzi igrac kad udje u zadnjih pola godine ugovora moze potpisati za drugi klub).. ako nece, bolje ga sad prodati za 150 milja evri, dovesti Memisevica platiti 200 milja KM, i nekog slobodnog napadaca... isto vazi i za Miroslava..

Ne znam sta bi reko za ove italijane i grke, ne moze mi niko reci da su bolji od Bogdanovica, a bgm ni da su jeftiniji.
Bogdanovica vidjeh u subotu jede na zadnjem spratu SCC-a krade Bogu dane, zajebo se sto nije nastavio kod nas da igra
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Kapiten
Kontakt:

uto jun 21, 2016 5:34 pm

Bice to dobro s 4-4-2 :zeljeznicar1:
Samo da Subica potpisemo. Ne mora ni biti on ali neka bude neko toliko kvalitetan da napravi određenu prevagu u odnosu na konkurente s kojima smo, kao sto @FKZ rece, u 5 deka, ako nisu i u nesto boljem polozaju oni...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 21, 2016 5:35 pm

Sutra u pola 10 idemo na pripreme. Kosticu slomij ih, da se ne mogu do kreveta dovuci :ganja:
Drago mi je sto smo skupili taj kostur ekipe kako danas rekose, i da svi oni idu skupa na ovaj dio priprema koji je mnogo bitan.
Sretno momcima, teska ih sezona ceka, a bgm i nas isto. :zeljeznicar1:

IvanOsim
Kontakt:

uto jun 21, 2016 5:36 pm

:rofl1: i
fk1921 je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Nas najvazniji zadatak sada je produziti ugovore Lendricu i Miroslavu, jer cemo se u decembru hvatati za glave kako nam najbolji igraci besplatno potpisuju ugovore sa drugim ekipama (po uefinim pravilima koliko me pamcenje sluzi igrac kad udje u zadnjih pola godine ugovora moze potpisati za drugi klub).. ako nece, bolje ga sad prodati za 150 milja evri, dovesti Memisevica platiti 200 milja KM, i nekog slobodnog napadaca... isto vazi i za Miroslava..

Bogdanovica vidjeh u subotu jede na zadnjem spratu SCC-a krade Bogu dane, zajebo se sto nije nastavio kod nas da igra
Mislim da smo se mi vise zajebali, naci ce on klub, vratiti se u formu, zivi sportski zivot, nema nargila, povucen i fin momak, a mi cemo da trpimo grke i talijane, a uvrijedili se sto Bogdanovic nije htio produziti ugovor, kao da to nije normalno u danasnjem svijetu nogometa.

Ne znam, ja da se pitam vratio bi ga, ponudio mu tih valjda famoznih 15 milja KM za operaciju koljena i dao uslove kakve je i do sad imao, ili kakve bi italijan imao.

Jedino moze biti pozitivno, ako Kemo bude igrao.

CARSONIO
Kontakt:

uto jun 21, 2016 5:36 pm

FKZ1921 je napisao/la:Polako mozemo sumirati igracki kadar s kojim ce se uci u narednu sezonu...Kako nas,tako i glavnih konkurenata za vrh tabele.
Prelazni rok traje jos dugo,ali,obzirom da prvenstvo pocinje za mjesec dana,obzirom da su pripreme poodmakle kod svih,nije realno ocekivati ni kod koga velike promjene.
Najmanje su mijenjali Zrinjski i Siroki. Obzirom da su predhodnu sezonu bili konkurentni sa ovim sastavima,to je za njih poprilicna startna prednost.
Sarajevo je,prema prvim dojmovima,pametno dovodio. Ciljano,poprilicno tiho,ali cini se i kvalitetno. Ne racunam tu Huseinovica koji je vjerovatno marketinski potez i potez za primiriti navijace. Ostali igraci koje su dovodili su kvalitetni.
Sloboda je takodje dobro trgovala...Nakon jednog perioda u kojem je izgledalo da stvari izmicu kontroli,konsolidovali su se i u konacnici su im otisli trojica igraca iz prve postave ali su doveli pet jednako dobrih ili boljih.
Radnik ne vidim kao ozbiljnog konkurenta za visok plasman.
Nije nebitna cinjenica da niko od njih nije mijenjao trenera,da polako prave neki kontinuitet.
Mi...
Opet smo puno mijenjali. Ukljucujuci i strucni stab. Iz prve postave prosle sezone,starteri ce vjerovatno biti samo Veca,Aco(mozda),Blagojevic(mozda),M.Stevanovic i Lendric. Puno je novih igraca. Puno je igraca cije kvalitete ne znamo. Mozda ce se mijenjati i sistem igre...
Previse nepoznanica da bi mogli reci sta realno mozemo u narednoj sezoni.
Kad saberemo sve navedeno,ne vidim da smo bolji od ostalih iz vrha. Prije bih rekao da smo tu negdje,da su svi ostali u blagoj prednosti u odnosu na nas iz razloga koje sam naprijed naveo.
Osim razloga koje sam vec naveo,svi su pod manjim pritiskom od nas. Imali su uspjesniju predhodnu sezonu od nas.
Mi bi trebali biti konkurentni za vrh,ali ni po cemu nismo najozbiljniji kandidat za titulu.
Zbog svega navedenog,trebamo biti realni,oprezni i ne razbacivati se izjavama i najavama.
Opet ti spustas loptu i tako treba ai je cinjenica da je strucni stab napravio gresku i rekao da idemo na TITULU i da je sve ostalo neuspjeh po meni je malo to neozbiljno ja licno cu biti zadovoljan ako vidim da je Kostic rjesenje na duze staze i da izborimo Evropu.
Ove sezone cemo imati jako dobre ekipe Sloboda,Sarajevo,Široki,Zrinjski tako da ce i sreca biti veliki faktor nema vise malih ekipa na kojima ces se moci vaditi

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 21, 2016 5:43 pm

Sve se nema a u Kinu se ide... :mrgreen: :palacgore: :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava