Ovako sam ja sinoc izgledalaŠpekac1921 je napisao/la:Tiagova profilna.
Hahahaha, uvijek bilo.pinki je napisao/la:Ma ako dobijemo pitare biće Edis Čolo, galaktikosi, grupne faze, šampioni svemira pustili smo Slobodu, prodano i sl...
Ako izgubimo, raspad sistema, sve otjerati, staviti Dženisa da bude nosioc, vratiti Odu isl...
Jbg mi smo takvi jbo ti nas...
E sad ako bude neriješeno, neki će biti zadovoljni neki neće i tako...
Standardica
A koje to kao nezadovoljan statusom?Neandertalac je napisao/la:Trenutno imamo zategnutu situaciju na relaciji uprava_trener, sto je i ocekivano, kao sto je i logicno da su danas svi jos uvijek pod utiskom.
Ono sto je bitno da su igraci preko kapitena dali Mulalicu podrsku i obecali dati sve od sebe na derbiju. To je relacija koja mora funkcionisati uprkos trzavicama sa pojedinim igracima, ili njihovim nrzadovoljstvom trenutnim statusom.
Sve to moze sacekati, nije vise niko bitan, bitan je klub, bitna je buducnost, bar bliza koju ce uveliko krojiti naredni derbi prvenstveno te ostatak utakmica.
Ne treba sada ni razmisljati naglas nego dati podrsku bezrezervnu do kraja i probati izboriti evropu.
Na kraju sumirati rezultate i analizirati pojedinacni ucinak pa na osnovu toga donositi odluke.
Sto se mene tice, podrska Mulalicu do kraja sezone jer sve je moguce, hiljade raspleta u opticaju.
Ma napit cemo se svakako, sad da li od tuge, da li od sreca.Plava Porodica je napisao/la:Ni piva nije piva kad Željo gubi.Bojim se ne daj Bože da ću izgubit apetit za alkoholom ako ga popušimo za vikend..
Charlie Sheen je napisao/la:isti peterkaMinjore je napisao/la:@delinjo ti si na postedi zbog povrede.
Nego jel neko vidio Tiagovu profilnu sliku na facebooku
Hahahahahahahahhahahahahahahah ahahhahahahahahahhahaha cuj ko Peterka ahhahahahahahahahahahhahahahah aTryg je napisao/la:Charlie Sheen je napisao/la:isti peterkaMinjore je napisao/la:@delinjo ti si na postedi zbog povrede.
HAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAAHAAHA!!!
A sto oplaka ne mogu da vjerujem !![]()
Zategnuta situacija? Zar mu nisi dali podrsku do kraja sezone kako god da zavrsi?! Ko je to nezadovoljan statusom, da nije Zola mozda ili Mailson?!Neandertalac je napisao/la:Trenutno imamo zategnutu situaciju na relaciji uprava_trener, sto je i ocekivano, kao sto je i logicno da su danas svi jos uvijek pod utiskom.
Ono sto je bitno da su igraci preko kapitena dali Mulalicu podrsku i obecali dati sve od sebe na derbiju. To je relacija koja mora funkcionisati uprkos trzavicama sa pojedinim igracima, ili njihovim nrzadovoljstvom trenutnim statusom.
Sve to moze sacekati, nije vise niko bitan, bitan je klub, bitna je buducnost, bar bliza koju ce uveliko krojiti naredni derbi prvenstveno te ostatak utakmica.
Ne treba sada ni razmisljati naglas nego dati podrsku bezrezervnu do kraja i probati izboriti evropu.
Na kraju sumirati rezultate i analizirati pojedinacni ucinak pa na osnovu toga donositi odluke.
Sto se mene tice, podrska Mulalicu do kraja sezone jer sve je moguce, hiljade raspleta u opticaju.
Hahahahhahahahahahhahahah kakav jr ovo komad budaleTryg je napisao/la:Charlie Sheen je napisao/la:isti peterkaMinjore je napisao/la:@delinjo ti si na postedi zbog povrede.
HAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAAHAAHA!!!
A sto oplaka ne mogu da vjerujem !![]()
zaboravio si - zašto ne igraju željina djeca...pinki je napisao/la:Ma ako dobijemo pitare biće Edis Čolo, galaktikosi, grupne faze, šampioni svemira pustili smo Slobodu, prodano i sl...
Ako izgubimo, raspad sistema, sve otjerati, staviti Dženisa da bude nosioc, vratiti Odu isl...
Jbg mi smo takvi jbo ti nas...
E sad ako bude neriješeno, neki će biti zadovoljni neki neće i tako...
Standardica