Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Špekac1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 21, 2016 3:36 pm

Tiagova profilna. :mrgreen:
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

likusa
Kontakt:

čet apr 21, 2016 3:44 pm

Špekac1921 je napisao/la:Tiagova profilna. :mrgreen:
Ovako sam ja sinoc izgledala :djavo:
Željeznicar za život cijeli !

sergejevic

čet apr 21, 2016 3:46 pm

Ma kakva sad promjena trenera, nema nista od toga. Bezveze se potegla ta prica pred derbi, bas sad nam treba mir u kuci, da zbijemo redove jer jos uvijek je sve u nasim rukama. Pitare mozemo pobjediti, nema tu neke velike pameti, nista bolje ne igraju od nas, cak su i gore prosli protiv Slobode, patnja u svim utakmicama. Nazalost, moze se povuci prica ko je gori pred ovaj derbi jer ove godine u ligi imamo nekoliko odlicnih trenera van dva sarajevska kluba koji su ucinili da se sve nase mane jasno vide. Kako nama, tako i komsijama. Plasi me jedna stvar, a to je pokusaj nekog vadjenja. Nadam se da Edis nece pogubiti konce i pokusati nesto ispravljati na derbiju. Tu mislim na pristup i postavku na terenu. Ovo je nesto drugo, iz kupa smo nazalost ispali, ali ovo je liga i nema veze s drugim takmicenjem. Izaci pametno na teren, s jasnim planom da se sacuva gol, prijetiti iz kontri i prekida kao i do sada sto smo igrali. Ne moze se tek tako pretumbati pola ekipe i pokusavati neke nove stvari u vaznoj utakmici. Zajebali se jesmo, lose igramo, nemamo plan kako napasti, ali je kasno da se sve to iz temelja ispravlja, proslo je vrijeme za to. Ovako izgurati do kraja sezone, skupiti sto vise bodova, nadati se da ce biti dovoljno za Evropu i onda se baviti drugim stvarima. Podrska ekipi i treneru ne smije izostati, ma sta da se desi, trenutno ne mozemo mijenjati jedni drugi, imamo to sto imamo i izvuci najbolje iz ovoga.

Konacno imamo dobru upravu i ne trebamo se brinuti oko tih stvari, kada se dobro organizujes i imas plan sve bude dosta lakse. Cak iako ostanemo bez Evrope nije kraj, zapravo je samo novi pocetak, situaciju smo zakomplikovali u prvom djelu sezone, mijenjali trenere, igrace predsjednike i evo gdje nas je to dovelo. Barem je jasno koliki ce podvig biti ako uhvatimo Evropu jer je prije dva mjeseca bila naucna fantastika.

nookey
Kontakt:

čet apr 21, 2016 3:56 pm

Ma ako dobijemo pitare biće Edis Čolo, galaktikosi, grupne faze, šampioni svemira pustili smo Slobodu, prodano i sl...
Ako izgubimo, raspad sistema, sve otjerati, staviti Dženisa da bude nosioc, vratiti Odu isl...
Jbg mi smo takvi jbo ti nas...
E sad ako bude neriješeno, neki će biti zadovoljni neki neće i tako...
Standardica :ganja:

Neandertalac

čet apr 21, 2016 4:07 pm

Trenutno imamo zategnutu situaciju na relaciji uprava_trener, sto je i ocekivano, kao sto je i logicno da su danas svi jos uvijek pod utiskom.
Ono sto je bitno da su igraci preko kapitena dali Mulalicu podrsku i obecali dati sve od sebe na derbiju. To je relacija koja mora funkcionisati uprkos trzavicama sa pojedinim igracima, ili njihovim nrzadovoljstvom trenutnim statusom.

Sve to moze sacekati, nije vise niko bitan, bitan je klub, bitna je buducnost, bar bliza koju ce uveliko krojiti naredni derbi prvenstveno te ostatak utakmica.
Ne treba sada ni razmisljati naglas nego dati podrsku bezrezervnu do kraja i probati izboriti evropu.
Na kraju sumirati rezultate i analizirati pojedinacni ucinak pa na osnovu toga donositi odluke.
Sto se mene tice, podrska Mulalicu do kraja sezone jer sve je moguce, hiljade raspleta u opticaju.
Željeznicar za život cijeli!

manijak_do_kraja
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:07 pm

pinki je napisao/la:Ma ako dobijemo pitare biće Edis Čolo, galaktikosi, grupne faze, šampioni svemira pustili smo Slobodu, prodano i sl...
Ako izgubimo, raspad sistema, sve otjerati, staviti Dženisa da bude nosioc, vratiti Odu isl...
Hahahaha, uvijek bilo.
Mi smo Željini, Željo je naš!

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:09 pm

Ni piva nije piva kad Željo gubi.Bojim se ne daj Bože da ću izgubit apetit za alkoholom ako ga popušimo za vikend.. :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

manijak_do_kraja
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:10 pm

Neandertalac je napisao/la:Trenutno imamo zategnutu situaciju na relaciji uprava_trener, sto je i ocekivano, kao sto je i logicno da su danas svi jos uvijek pod utiskom.
Ono sto je bitno da su igraci preko kapitena dali Mulalicu podrsku i obecali dati sve od sebe na derbiju. To je relacija koja mora funkcionisati uprkos trzavicama sa pojedinim igracima, ili njihovim nrzadovoljstvom trenutnim statusom.

Sve to moze sacekati, nije vise niko bitan, bitan je klub, bitna je buducnost, bar bliza koju ce uveliko krojiti naredni derbi prvenstveno te ostatak utakmica.
Ne treba sada ni razmisljati naglas nego dati podrsku bezrezervnu do kraja i probati izboriti evropu.
Na kraju sumirati rezultate i analizirati pojedinacni ucinak pa na osnovu toga donositi odluke.
Sto se mene tice, podrska Mulalicu do kraja sezone jer sve je moguce, hiljade raspleta u opticaju.
A koje to kao nezadovoljan statusom?

manijak_do_kraja
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:11 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ni piva nije piva kad Željo gubi.Bojim se ne daj Bože da ću izgubit apetit za alkoholom ako ga popušimo za vikend.. :mrgreen:
Ma napit cemo se svakako, sad da li od tuge, da li od sreca. :rofl: :rofl:

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:13 pm

phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:15 pm

Nije mi jasno ko ovog bilmeza iz Bihaca gura da nam sudi pola utakmica..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Tryg
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:19 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Minjore je napisao/la:@delinjo ti si na postedi zbog povrede.
Nego jel neko vidio Tiagovu profilnu sliku na facebooku :rofl1:
isti peterka

HAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAAHAAHA!!!

A sto oplaka ne mogu da vjerujem ! :rofl1: :rofl1:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:21 pm

Tryg je napisao/la:
isti peterka

Hahahahahahahahhahahahahahahah ahahhahahahahahahhahaha cuj ko Peterka ahhahahahahahahahahahhahahahah a
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:22 pm

Neandertalac je napisao/la:Trenutno imamo zategnutu situaciju na relaciji uprava_trener, sto je i ocekivano, kao sto je i logicno da su danas svi jos uvijek pod utiskom.

Zategnuta situacija? Zar mu nisi dali podrsku do kraja sezone kako god da zavrsi?! Ko je to nezadovoljan statusom, da nije Zola mozda ili Mailson?!

Elegant
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:27 pm

Edis ostaje do kraja sezone ako izbori europu mozda i duze !

Sad nema nikakvih smjena niti tjeranja, ali Edis fakat mora da dadne priliku svim igracima, ne non-stop istih 11 + 3.

Naravno da ce biti nezadovoljstvo, Mailson nas sve odusevio u Skenderiji nije odigrao 20 minuta u ligi, kao i šveđanin i Đermanovic.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:36 pm

slika

Kokot, Diata, Livaja i kompanija na Dinamo, Partizan, Zvezdu, ... :ganja:

Tryg
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:37 pm

Suze me zalise me mogu da rucam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:41 pm

Tryg je napisao/la:
isti peterka

Hahahahhahahahahahhahahah kakav jr ovo komad budale

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 4:54 pm

Ja te volim volim Željoooo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

čet apr 21, 2016 5:07 pm

pinki je napisao/la:Ma ako dobijemo pitare biće Edis Čolo, galaktikosi, grupne faze, šampioni svemira pustili smo Slobodu, prodano i sl...
zaboravio si - zašto ne igraju željina djeca... :ganja:
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava