Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cala
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 21, 2016 2:04 pm

Vala komotno moze Djermanovic biti taj 5. napadac ako vec inzistiramo na njemu. Nece ti niko ozbiljan pristati tek tako da grije klupu a mislim da su Pozder i Lendric vec prva postava. Mozda bi se moglo probati sa Pozdom kao CF a da Lendric igra SS.

nookey
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:06 pm

cala je napisao/la:Vala komotno moze Djermanovic biti taj 5. napadac ako vec inzistiramo na njemu. Nece ti niko ozbiljan pristati tek tako da grije klupu a mislim da su Pozder i Lendric vec prva postava. Mozda bi se moglo probati sa Pozdom kao CF a da Lendric igra SS.
Šta ćemo sa Halvadžićem, hoće li on biti taj rezervni ss ili će biti rezervno krilo ili možda prvo?

Simply Blue
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:06 pm

LARS1921 je napisao/la: Ima u u21 ovaj jovičić, mogao bi se on dovest. :ganja:

http://sportavaz.ba/clanak/17503/srbija ... -fudbalera" target="_blank

HAVAZ nas prati :rofl: :rofl:
Nakon zaboljisport i malog Miće, dobili smo novu tačku fiksacije a to je Jovičić :ganja:
Nije fer da se samo Ajzaku želje ispunjavaju, šta je s nama ostalim, valjda smo i mi neki **** na ovom forumu :DD: :DD:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:07 pm

Model1964 je napisao/la: Bice placa kad ode vani u neki bolji klub ;)
Znao sam :rofl: Ozbiljno ti govorim, ako se vec misli dovoditi štoper može i on, taman nije stranac. Mada ne vjerujem da su naši razmišljali uopšte oko njega, jedino što priča krene preko foruma

Mirek11
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:08 pm

Ajzea je napisao/la:U formaciji 4-4-2, pored mladih igraca, moras imati i nekog napadaca koji je u stanju okrenuti utakmicu u nasu korist..
Daj Stevu Nikolica.. Uostalom, gdje god ode, taj klub osvoji titulu. :mrgreen:
:palacgore:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Model1964

uto jun 21, 2016 2:10 pm

LARS1921 je napisao/la:
Znao sam :rofl: Ozbiljno ti govorim, ako se vec misli dovoditi štoper može i on, taman nije stranac. Mada ne vjerujem da su naši razmišljali uopšte oko njega, jedino što priča krene preko foruma
Znam da si znao i da si namjerno napisao :)
Žao mi je da se nije razmišljalo o njemu. Treba Cenanu šapnuti da se prihvati posla :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cala
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:11 pm

pinki je napisao/la:
cala je napisao/la:Vala komotno moze Djermanovic biti taj 5. napadac ako vec inzistiramo na njemu. Nece ti niko ozbiljan pristati tek tako da grije klupu a mislim da su Pozder i Lendric vec prva postava. Mozda bi se moglo probati sa Pozdom kao CF a da Lendric igra SS.
Šta ćemo sa Halvadžićem, hoće li on biti taj rezervni ss ili će biti rezervno krilo ili možda prvo?
Ima i ta varijanta. Kako god, mislim da je dovodjenje jos jednog napadaca bacanje para. Naravno, ako nije izletila neka top prilika kao za Lendrica ili Stevanovica pa da se ugrabi. Al opet, ima ljudi koji znaju bolje od mene.

Plavo - Bijeli

uto jun 21, 2016 2:12 pm

Leon_Professional je napisao/la:
U odnosu na prolećni deo sezone Ivan Tomić ne računa na Veljka Birmančevića (pozajmica u Teleoptik), Aleksandra Subića (ide u Željezničar iz Sarajeva) i Ivana Petrovića, dok će sa oporavljenim štoperom Milošem Ostojićem ugovor biti verovatno sporazumno raskinut.
Ajdee Subaa :karanje: :karanje:
Ne bih nacionaliste u nasu ekipu al nikako. Veliki minus ekipe ako ga dovede. Teski velikosrbin taj Subic
BOG BOSNA I BOSNJACI

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 21, 2016 2:12 pm

Pa mozda ni Đerma ne zeli da bude zamjena...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Whisperer

uto jun 21, 2016 2:17 pm

LARS1921 je napisao/la:
Sebastijane Larrsone ti si me napado na forumu i vecina vas kad sam reko da nasi su kontatirali subica ? :rofl:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

uto jun 21, 2016 2:18 pm

Don Juan je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Sebastijane Larrsone ti si me napado na forumu i vecina vas kad sam reko da nasi su kontatirali subica ? :rofl:
Mirso crni Mirso
citaj sa razumjevanjem :lol:

LARSSON
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:18 pm

Don Juan je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Objasnio ti je neko na forumu da li je tada bio kontaktiran subic ili ne tako da dzaba me citiras mirsone

baxuz87
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:20 pm

A mirso bratte reko si da ce subicc potpisat 19. sta je biloo
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

nookey
Kontakt:

baxuz87 je napisao/la:A mirso bratte reko si da ce subicc potpisat 19. sta je biloo
on i Yoshida će dobiti papire 34.13.

Omar500
Moderator
Kontakt:

Plavo - Bijeli je napisao/la:
U odnosu na prolećni deo sezone Ivan Tomić ne računa na Veljka Birmančevića (pozajmica u Teleoptik), Aleksandra Subića (ide u Željezničar iz Sarajeva) i Ivana Petrovića, dok će sa oporavljenim štoperom Milošem Ostojićem ugovor biti verovatno sporazumno raskinut.
Ne bih nacionaliste u nasu ekipu al nikako. Veliki minus ekipe ako ga dovede. Teski velikosrbin taj Subic
Posalji mi dokaz da je Subic nacionalista u privatnu poruku. Sto ne mogu vise ove price. Rodjen je u BL, takve su prilike u drzavi, ne znam sta se ocekuje. Da je imao neke ispade, nije, tj nigdje nisam nasao informaciju da je imao. Sasvim normalan momak, i dobar igrac sto bi jedino trebalo biti bitno. Sta su za Vukomanovica govorili....Ovo je sport ljudi i to treba ostaviti sa strane. Znaci znam da svako ima svoje misljenje, ali mrzim kad se neko napada bez ikakvih dokaza.
Pa i hajka na Slavka Petrovica, a one izjave dao Ljupko Petrovic :rofl: :rofl:
I ne bih ja puno ocekivao od dolaska Subica, nazalost. Tesko da ce doci kod nas, vjerujem da mu nije mala plata.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cala
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:22 pm

pinki je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:A mirso bratte reko si da ce subicc potpisat 19. sta je biloo
2016. Hidzretske

Grbavica
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:22 pm

pinki je napisao/la:
sad mi Miro reko papiri za Yoshidu i Subića stižu 31. februara sljedeće godine.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

dell21
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:23 pm

Jel ono on ima onog cetnika istetoviranog, ako je to istina ne treba nam to govno.

Model1964

uto jun 21, 2016 2:24 pm

Omar500 je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:
Posalji mi dokaz da je Subic nacionalista u privatnu poruku. Sto ne mogu vise ove price. Rodjen je u BL, takve su prilike u drzavi, ne znam sta se ocekuje. Da je imao neke ispade, nije, tj nigdje nisam nasao informaciju da je imao. Sasvim normalan momak, i dobar igrac sto bi jedino trebalo biti bitno. Sta su za Vukomanovica govorili....Ovo je sport ljudi i to treba ostaviti sa strane. Znaci znam da svako ima svoje misljenje, ali mrzim kad se neko napada bez ikakvih dokaza.
Pa i hajka na Slavka Petrovica, a one izjave dao Ljupko Petrovic :rofl: :rofl:
I ne bih ja puno ocekivao od dolaska Subica, nazalost. Tesko da ce doci kod nas, vjerujem da mu nije mala plata.
Opet ista prica oko Subića :r
Ovo sam napisao kolegi forumašu u PP prije par dana kada je bila prica oko Subica:

Čudno je to sve
Ja sam se borio u ratu od prvog dana i još prije :)
Sada je na žalost ta vojska i taj entiten legalna stvar. Djeca su tako odgajana i nije mudro još više zaoštravati. Svako misli svoje i gleda vlastitu korist. Otac Koste Savića je poginuo kao vojnik te vojske a on igra za našu i njegovu repku, i to pošteno.
Mudrost kaže
Od neprijatelja napravi poluprijatelja a od poluprijatelja napravi prijatelja.
Hvala za info

Ajzea
Kontakt:

uto jun 21, 2016 2:25 pm

Nije tetovaza u pitanju, vec nesto drugo.
Ponajvise sam ga prizivao, uz @Virtual naravno. Istina je, takodjer, da bi bio najvece pojacanje prelaznog roka, ali on po meni nije pozeljan zbog nekih drugih stvari.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava