Šta ćemo sa Halvadžićem, hoće li on biti taj rezervni ss ili će biti rezervno krilo ili možda prvo?cala je napisao/la:Vala komotno moze Djermanovic biti taj 5. napadac ako vec inzistiramo na njemu. Nece ti niko ozbiljan pristati tek tako da grije klupu a mislim da su Pozder i Lendric vec prva postava. Mozda bi se moglo probati sa Pozdom kao CF a da Lendric igra SS.
Nakon zaboljisport i malog Miće, dobili smo novu tačku fiksacije a to je JovičićLARS1921 je napisao/la: Ima u u21 ovaj jovičić, mogao bi se on dovest.
http://sportavaz.ba/clanak/17503/srbija ... -fudbalera" target="_blank
HAVAZ nas prati![]()
Znao samModel1964 je napisao/la: Bice placa kad ode vani u neki bolji klub
Ajzea je napisao/la:U formaciji 4-4-2, pored mladih igraca, moras imati i nekog napadaca koji je u stanju okrenuti utakmicu u nasu korist..
Daj Stevu Nikolica.. Uostalom, gdje god ode, taj klub osvoji titulu.
Znam da si znao i da si namjerno napisaoLARS1921 je napisao/la:Znao samModel1964 je napisao/la: Bice placa kad ode vani u neki bolji klubOzbiljno ti govorim, ako se vec misli dovoditi štoper može i on, taman nije stranac. Mada ne vjerujem da su naši razmišljali uopšte oko njega, jedino što priča krene preko foruma
Ima i ta varijanta. Kako god, mislim da je dovodjenje jos jednog napadaca bacanje para. Naravno, ako nije izletila neka top prilika kao za Lendrica ili Stevanovica pa da se ugrabi. Al opet, ima ljudi koji znaju bolje od mene.pinki je napisao/la:Šta ćemo sa Halvadžićem, hoće li on biti taj rezervni ss ili će biti rezervno krilo ili možda prvo?cala je napisao/la:Vala komotno moze Djermanovic biti taj 5. napadac ako vec inzistiramo na njemu. Nece ti niko ozbiljan pristati tek tako da grije klupu a mislim da su Pozder i Lendric vec prva postava. Mozda bi se moglo probati sa Pozdom kao CF a da Lendric igra SS.
Ne bih nacionaliste u nasu ekipu al nikako. Veliki minus ekipe ako ga dovede. Teski velikosrbin taj SubicLeon_Professional je napisao/la:Ajdee SubaaU odnosu na prolećni deo sezone Ivan Tomić ne računa na Veljka Birmančevića (pozajmica u Teleoptik), Aleksandra Subića (ide u Željezničar iz Sarajeva) i Ivana Petrovića, dok će sa oporavljenim štoperom Milošem Ostojićem ugovor biti verovatno sporazumno raskinut.![]()
Pa mozda ni Đerma ne zeli da bude zamjena...cala je napisao/la:Vala komotno moze Djermanovic biti taj 5. napadac ako vec inzistiramo na njemu. Nece ti niko ozbiljan pristati tek tako da grije klupu a mislim da su Pozder i Lendric vec prva postava. Mozda bi se moglo probati sa Pozdom kao CF a da Lendric igra SS.
Sebastijane Larrsone ti si me napado na forumu i vecina vas kad sam reko da nasi su kontatirali subica ?LARS1921 je napisao/la:Znao samModel1964 je napisao/la: Bice placa kad ode vani u neki bolji klubOzbiljno ti govorim, ako se vec misli dovoditi štoper može i on, taman nije stranac. Mada ne vjerujem da su naši razmišljali uopšte oko njega, jedino što priča krene preko foruma
Mirso crni MirsoDon Juan je napisao/la:Sebastijane Larrsone ti si me napado na forumu i vecina vas kad sam reko da nasi su kontatirali subica ?LARS1921 je napisao/la:Znao samModel1964 je napisao/la: Bice placa kad ode vani u neki bolji klubOzbiljno ti govorim, ako se vec misli dovoditi štoper može i on, taman nije stranac. Mada ne vjerujem da su naši razmišljali uopšte oko njega, jedino što priča krene preko foruma
Objasnio ti je neko na forumu da li je tada bio kontaktiran subic ili ne tako da dzaba me citiras mirsoneDon Juan je napisao/la:Sebastijane Larrsone ti si me napado na forumu i vecina vas kad sam reko da nasi su kontatirali subica ?LARS1921 je napisao/la:Znao samModel1964 je napisao/la: Bice placa kad ode vani u neki bolji klubOzbiljno ti govorim, ako se vec misli dovoditi štoper može i on, taman nije stranac. Mada ne vjerujem da su naši razmišljali uopšte oko njega, jedino što priča krene preko foruma
on i Yoshida će dobiti papire 34.13.baxuz87 je napisao/la:A mirso bratte reko si da ce subicc potpisat 19. sta je biloo
Posalji mi dokaz da je Subic nacionalista u privatnu poruku. Sto ne mogu vise ove price. Rodjen je u BL, takve su prilike u drzavi, ne znam sta se ocekuje. Da je imao neke ispade, nije, tj nigdje nisam nasao informaciju da je imao. Sasvim normalan momak, i dobar igrac sto bi jedino trebalo biti bitno. Sta su za Vukomanovica govorili....Ovo je sport ljudi i to treba ostaviti sa strane. Znaci znam da svako ima svoje misljenje, ali mrzim kad se neko napada bez ikakvih dokaza.Plavo - Bijeli je napisao/la:Ne bih nacionaliste u nasu ekipu al nikako. Veliki minus ekipe ako ga dovede. Teski velikosrbin taj SubicLeon_Professional je napisao/la:Ajdee SubaaU odnosu na prolećni deo sezone Ivan Tomić ne računa na Veljka Birmančevića (pozajmica u Teleoptik), Aleksandra Subića (ide u Željezničar iz Sarajeva) i Ivana Petrovića, dok će sa oporavljenim štoperom Milošem Ostojićem ugovor biti verovatno sporazumno raskinut.![]()
2016. Hidzretskepinki je napisao/la:on i Yoshida će dobiti papire 34.13.baxuz87 je napisao/la:A mirso bratte reko si da ce subicc potpisat 19. sta je biloo
sad mi Miro reko papiri za Yoshidu i Subića stižu 31. februara sljedeće godine.pinki je napisao/la:on i Yoshida će dobiti papire 34.13.baxuz87 je napisao/la:A mirso bratte reko si da ce subicc potpisat 19. sta je biloo
Opet ista prica oko SubićaOmar500 je napisao/la:Posalji mi dokaz da je Subic nacionalista u privatnu poruku. Sto ne mogu vise ove price. Rodjen je u BL, takve su prilike u drzavi, ne znam sta se ocekuje. Da je imao neke ispade, nije, tj nigdje nisam nasao informaciju da je imao. Sasvim normalan momak, i dobar igrac sto bi jedino trebalo biti bitno. Sta su za Vukomanovica govorili....Ovo je sport ljudi i to treba ostaviti sa strane. Znaci znam da svako ima svoje misljenje, ali mrzim kad se neko napada bez ikakvih dokaza.Plavo - Bijeli je napisao/la:Ne bih nacionaliste u nasu ekipu al nikako. Veliki minus ekipe ako ga dovede. Teski velikosrbin taj SubicLeon_Professional je napisao/la:
Ajdee Subaa![]()
Pa i hajka na Slavka Petrovica, a one izjave dao Ljupko Petrovic![]()
![]()
I ne bih ja puno ocekivao od dolaska Subica, nazalost. Tesko da ce doci kod nas, vjerujem da mu nije mala plata.