Jezik pregrizo !SWRA_1921 je napisao/la:Mozda cemo Lendrica prodati za milion pa trazimo napadaca?
Sto se mene tice mogu i dolari, ali i 700 milja eura, a i dolara, samo daj love, i da se Dzeko nogira iz RomeAjzea je napisao/la:Jezik pregrizo !SWRA_1921 je napisao/la:Mozda cemo Lendrica prodati za milion pa trazimo napadaca?![]()
Eventualno milion eura, u tom slucaju bih nekako i presao preko toga.
Obratio pažnju, samo šta znači ide u Željezničar ?LARS1921 je napisao/la:https://instagram.fbeg2-1.fna.fbcdn.net ... Mg%3D%3D.2
opis: #sexa #pive #lendrica #ive
http://www.mozzartsport.com/vesti/potpi ... oru/138841" target="_blank
obratite posebno na dio na kraju
Ajdee SubaaU odnosu na prolećni deo sezone Ivan Tomić ne računa na Veljka Birmančevića (pozajmica u Teleoptik), Aleksandra Subića (ide u Željezničar iz Sarajeva) i Ivana Petrovića, dok će sa oporavljenim štoperom Milošem Ostojićem ugovor biti verovatno sporazumno raskinut.
Lakse cemo ga tako prodati,nasi dokumenti puno vrijede !!Hurmasica je napisao/la:A ne bismo mu naše dokumente vadili da ga imamo namjeru prodati
ja bih ipak jednog ss-aHurmasica je napisao/la:nemoj mi Ješine politike molim te, neka napada al' neka i odbrane..super1 je napisao/la:mi ne zelimo da se branimo nego da napadamoHurmasica je napisao/la:Ne znam što, ali ako Italijan dođe ja nekako imam osjećaj da će biti pun pogodak, njima je odbrana u krvi, ne može da ne valja
još je Bokačov rođak, to mu je veliki plus![]()
zato jos jedan ST
BravoIzlija je napisao/la:korisnik DZM13 je odstranjen sa foruma na 7 dana
Agueroarelinho je napisao/la:Nizak,brz i sa odlicnim sutem?pinki je napisao/la:ja bih ipak jednog ss-aHurmasica je napisao/la:
nemoj mi Ješine politike molim te, neka napada al' neka i odbrane..Je li na takvog mislis?
Nacistapinki je napisao/la:ja bih ipak jednog ss-aHurmasica je napisao/la:nemoj mi Ješine politike molim te, neka napada al' neka i odbrane..super1 je napisao/la: mi ne zelimo da se branimo nego da napadamo![]()
zato jos jedan ST
Nije se on ni naigrao u U17 i U19. Ocekujem da ce on biti jedan u nizu nasih mladi igraca s kojim ce se potpisati ugovor i ostati na tom. Mozda neka posudba. Osmankovic na drugu stranu je bio starter i zamjenik kapitena u U17 i U 19. A kako katastrofalno stojimo sa stoperima u U21, ako mu Kostic da priliku i on se pokaze, Lord Darko ga mora pozvati u mladu reprezentaciju!boja mora je napisao/la:Duraković je bio standardni reprezentativac u mlađim karegorijama i drago mi je što smo sa njim produžili ugovor. Takođe je standardan bio i Hiroš i mislim da ga ne trebamo olako otpisivati.
Ima u u21 ovaj jovičić, mogao bi se on dovest.sajo10 je napisao/la:Nije se on ni naigrao u U17 i U19. Ocekujem da ce on biti jedan u nizu nasih mladi igraca s kojim ce se potpisati ugovor i ostati na tom. Mozda neka posudba. Osmankovic na drugu stranu je bio starter i zamjenik kapitena u U17 i U 19. A kako katastrofalno stojimo sa stoperima u U21, ako mu Kostic da priliku i on se pokaze, Lord Darko ga mora pozvati u mladu reprezentaciju!boja mora je napisao/la:Duraković je bio standardni reprezentativac u mlađim karegorijama i drago mi je što smo sa njim produžili ugovor. Takođe je standardan bio i Hiroš i mislim da ga ne trebamo olako otpisivati.
ugledni mozzart sportLARS1921 je napisao/la:Ima u u21 ovaj jovičić, mogao bi se on dovest.sajo10 je napisao/la:Nije se on ni naigrao u U17 i U19. Ocekujem da ce on biti jedan u nizu nasih mladi igraca s kojim ce se potpisati ugovor i ostati na tom. Mozda neka posudba. Osmankovic na drugu stranu je bio starter i zamjenik kapitena u U17 i U 19. A kako katastrofalno stojimo sa stoperima u U21, ako mu Kostic da priliku i on se pokaze, Lord Darko ga mora pozvati u mladu reprezentaciju!boja mora je napisao/la:Duraković je bio standardni reprezentativac u mlađim karegorijama i drago mi je što smo sa njim produžili ugovor. Takođe je standardan bio i Hiroš i mislim da ga ne trebamo olako otpisivati.
http://sportavaz.ba/clanak/17503/srbija ... -fudbalera" target="_blank
HAVAZ nas prati![]()
Bice placa kad ode vani u neki bolji klubLARS1921 je napisao/la:Ima u u21 ovaj jovičić, mogao bi se on dovest.sajo10 je napisao/la:Nije se on ni naigrao u U17 i U19. Ocekujem da ce on biti jedan u nizu nasih mladi igraca s kojim ce se potpisati ugovor i ostati na tom. Mozda neka posudba. Osmankovic na drugu stranu je bio starter i zamjenik kapitena u U17 i U 19. A kako katastrofalno stojimo sa stoperima u U21, ako mu Kostic da priliku i on se pokaze, Lord Darko ga mora pozvati u mladu reprezentaciju!boja mora je napisao/la:Duraković je bio standardni reprezentativac u mlađim karegorijama i drago mi je što smo sa njim produžili ugovor. Takođe je standardan bio i Hiroš i mislim da ga ne trebamo olako otpisivati.
http://sportavaz.ba/clanak/17503/srbija ... -fudbalera" target="_blank
HAVAZ nas prati![]()