Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hrasno1921'
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 21, 2016 2:22 pm

ChWilla je napisao/la:pa brate napiši ili nemoj napisati **** ga...
Bas ocm, isto ko i jucer, baci se koska i razglabanje po temi sta, ko, kako !?
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 21, 2016 2:22 pm

Ajzea je napisao/la:Dinu na zadnjeg veznog na derbiju, to bi najbolji mogući potez bio !!!
Reci bar ti da se zajebavas... pa Dino je takav igrac da je upitno hoce li ikada imati ozbiljniju minutazu u Zelji.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:27 pm

pile87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Dinu na zadnjeg veznog na derbiju, to bi najbolji mogući potez bio !!!
Reci bar ti da se zajebavas... pa Dino je takav igrac da je upitno hoce li ikada imati ozbiljniju minutazu u Zelji.
Iz onoga što smo do današnjeg dana imali priliku vidjeti, Dino tuče, trči, baca, hvata u polugu, ide direktno u kost.. On je sve to radio još na prijateljskim utakmicama, gdje su pojedini igrači našeg tima od njega trazili da se malo smiri te povuče ručnu. Eh, baš takav nama treba za derbi, ako Zaha neće uraditi sve ono što očekujemo od njega. Mi smo pomislili da bi Zaha mogao i naprijed uraditi štošta, međutim, on ne radi ni ono što bi trebao. Najiskrenije se nadam da će se malo preispitati..

1921.ba
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:28 pm

Dino ako ovako nastavi može biti jedino stand-up komičar.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Ajzea
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:29 pm

fedeltafrotta je napisao/la:Dino ako ovako nastavi može biti jedino stand-up komičar.
Kao takav bi bio korisniji od Zahe, bar u ovom trenutku. Dobro, i nije baš da je tezak zadatak pred njim, ali helem nejse..

sajo10
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:30 pm

pile87 je napisao/la:
Izvini pile, mozemo razglabati od Dini koliko god hocemo i ne zelim da pravimo Makelelea od njega, ali postoji nekoliko igraca vec sad u prvoj postavi koji su nam gledajuci startne postave jedni od najvaznijih igraca koji kao i Dino onda apsolutno ne zasluzuju neku ozbiljnu minutazu. Mi se pravimo da imamo 11 igraca koji su beton a kao ovi na klupi su go supak. Hmm. Pa neznam bas. Doduse, imamo nekoliko igraca koji ne zasluzuju mjesto ni na klupi, ali otom potom.

pile87
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:33 pm

Onda mu je mjera da pocne trenirati neke borilacke vjestine ako ga to ispunjava.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Tryg
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:40 pm

Kakvo reziranje, Jakupovic i Bjelica.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

sajo10
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:41 pm

Jos Mojatv prenosi. Pa gdje to ima?! Dokle vise... :twisted: :twisted: :twisted:

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:42 pm

Ajzea je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:Dino ako ovako nastavi može biti jedino stand-up komičar.
Kao takav bi bio korisniji od Zahe, bar u ovom trenutku. Dobro, i nije baš da je tezak zadatak pred njim, ali helem nejse..
Zaha uopce nije los, one partije na pocetku su pokazale da je klasa za nasu ligu. Protiv Slobode ga nije bilo jer je takva taktika bila da su nas pojeli takticki ljudi. Vidjet cete Zahu aBd vec na sljedecoj tekmi ;)

ChWilla
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:43 pm

Tryg je napisao/la:Kakvo reziranje, Jakupovic i Bjelica.
ako naši igrači nastave statirati u kukuruzima režija im i ne treba...
gradi željo boli te *****

nookey
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:50 pm

Može li se tražiti promjena sudije?
Eto molim vas da ga skinemo ako je ikako moguće, molim vas! Jbm li mu pleme pitarsko!

rios
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:50 pm

Visestruko vazan derbi pred nama.
Prvo,jer je to - derbi.Igrat ce se za prestiz,za navijace,za prevlast u gradu,ma za sve ono sto jedan gradski derbi nosi sa sobom.Drugo,Evropa.I nama i njima je jedino to ostalo,trofeji su izgubljeni za ovu sezonu ( ne pikam te teoretske sanse ) i sad je izlazak u Evropu posljednji voz da se sezona,koliko - toliko, spasi.Istina,oni tu imaju teret vise jer su od pocetka tu negdje u nekim kombinacijama za trofeje,za Evropu,dok smo mi vec na polusezoni dosta toga prezalili.No,treba biti posten i reci da i mi jos uvijek racunamo na ovaj cilj.Pobjednik iz ovog meca zauzima pole position u odnosu na onog drugog pred sam rasplet a to nije mala stvar.I trece,u nasem slucaju se pojavio jedan dodatni teren nakon sto nas je Sloboda pregazila u polufinalu kupa a to je popravak utiska.Nasi momci imaju odlicnu sansu da dobrom predstavom,naglasavam ovo dobrom predstavom,poprave utisak koji je uhvatio sve nas odavno a to je da nas ekipa i ne igra najbolje i da djelujemo sve vise kao tim koji se prvi put sreo na terenu.Ne smijem ni zamisliti kako ce razocarenje zavladati medju rajom ako zijanimo taj derbi,posebno ako to bude u nekoj blijedoj i bezidejnoj igri.Volio bih da grijesim i da se to ne desi,ali daj Boze..
Sto se tice samih timova,po meni,odavno nije bio izjednaceniji derbi.Gotovo iste vrline i gotovo iste mane.I oni se uglavnom oslanjaju na krilo ( Duljevic ) i napadaca ( Benko ) kao i mi ( Miroslav i Lendric )..U posljednje vrijeme veoma bitna karika kod njih je postao i Amer Bekic,nekako iz drugog plana postize bitne golove i o tome se mora viditi racuna.I njihova zadnja linija je klimava,od 7 utkmica u PL golove su primali na cak 5,plus 2 utakmice u kupu u kojima su takodjer primali golove.Dakle od 9 utakmica zvanicnih primali su golove u 7,sto znaci da mi do gola na Kosevu mozemo ako je suditi po tome.
Njihov Duljevic ide na Sinisu koji je bolji dio naseg bekovskog para i mislim da se Sinisa moze solidno nositi s njim,dok Miroslav ide na Kramara i tu bih prednost dao Miroslavu.Centarfori su podjednaki,i jedan i drugi u dobroj formi idu na nesigurne odbrane.Po meni vise lopte gurati Lendricu u prostor jer mi ne djeluju bas okretni ni Barbaric ni ostali stoperi,dok su u skoku vrlo snazni.
Bitka ce se,naravno,dobiti na sredini terena.Mi tu imamo Bekrica,Zahirovica,Zolotica i Blagojevica a oni Radovca,Simeunovica,Harbu,Rustemovica,Emersona..Po meni jaci smo na defanzivnim veznim,ovo ostalo izjednaceno.Golmani i treneri takodjer tu negdje,mozda Edis u prednosti jer ima vec jedan derbi iza sebe i vazi za dobrog motivatora sto je bitno u derbijima.
Veoma vazno ce biti otvaranje utakmice,nekako imam osjecaj da ce oni kopirati pristup Slobode od sinoc i da ce igrati jak presing na nasoj polovini jer mi imamo problema sa prenosenjem lopte.To ce Edis morati nekako rijesiti.
Nasu sansu vidim u hrabroj i muskoj igri,maksimalnoj koncentraciji od prve do zadnje minute jer puno grijesimo zaista i primamo jeftine golove.Ako to ispostujemo sve je moguce,kvaliteta i dobrih pojedinaca imamo svakako.
Sve u svemu izjednacen derbi,sanse negdje 50-50.Ko bude manje grijesio taj ce vjerovatno na kraju i slaviti. :zeljeznicar1:
Izvinjavam se na duzem postu :palacgore:
Zadnja izmjena: rios, dana/u čet apr 21, 2016 2:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:52 pm

Minjore je napisao/la:Dok vi spavate ja pravim ekipu koju cu suprostaviti za derbi.. Na golu je ovaj momak iskljucivo zbog toga sto mu zena sve brani. Pile na beka jer voli Kramarica. ChWilla na stopera zbog visine. PP na desnog beka jer mu je s te pozicije najbliza kafana. Ajzea zadnji vezni zbog uzora a i mentaliteta. Igru kreiraju FKZ1921 i boccaccio jer su pametni, znaju podvalit dobar tekst. Krila su ova dvojica jer su brzi. Jaozinho za zenama trci pa je u formi, a tm8782 samo kuca-poso-poso-kuca. Asharak u napadu jer je mlad. Trener je Grbavica. Za streamove utakmica zaduzen je Larsson a za montazu Ipe. Ostali su na klupi i na posudbama :DD:
Ne zamjerite mi, moram se necim baviti da brze noc prodje :ganja:
slika
Ja ću ti glumiti Karića, pa ću ti biti pomoćnik. Eh ovako, pošto imamo širok roster evo moji prijedlozi za izmjene na derbiju, a neki bi mogli upasti u prvih 11 protiv Zrinjskog i ostalih. Zamjena za storma je @Tryg, iz istih razloga zbog kojih si storma stavio na golmana. Kada Plava Porodica ne mogne vise od alkohola, ti ulijeces na njegovo mjesto iz istih razloga, ChWilla ide na lijevog halfa, a @ Kapiten na desnog halfa, jer zna se gdje je Aci Kosoriću mjesto. Umjesto boccaccia ili FKZ ulazi @sergejevic iz istih razloga. Umjesto AsharaKa ulazi @shzna iz istih razloga. Kad Jaozinho nađe kakvu ženu, ispast će iz forme, jer neće smjeti ganjati ostale, pa umjesto njega ide @vrbanjusa, jer je navikao biti brz kada dođe jalija s Vratnika. Ako nas Grbavica ne bude vodio kako treba, trener je ko drugi nego @EdisMulalic. Larssona i Ipeta ne može niko zamijeniti. A Virtual je u upravi krade pare od transfera.
Malo da opustimo atmosferu :lol:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

black64
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:52 pm

storm_raider je napisao/la:Ne bi nikoga trebala iznenaditi fizicka sprema igraca Slobode, ako znamo ko im je kondicioni trener.
zivim za dan kad ce on bit' kod nas

Elegant
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:54 pm

Ma yebes Jakupovica ako igraci budu na nivou ne moze nam svirati ne postojece stvari, 15.000 na tribinama, 30.000 ispred TV ekrana, svi sportski mediji, uefa posmatraju ovu utakmicu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

diego1921
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:54 pm

Najzalosnije sto se moj haver pitar zali na Jakupovic,fo on njih zakidao gdje god je stigao,da nije smjesno bilo bi zalosno !!
Ja mislim da su njega poslali da nas osakati pred Zrinjski,Stevanovicu,Bogicevicu i Zahirovicu po karton i svi sretni !!

dell21
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:55 pm

pinki je napisao/la:Može li se tražiti promjena sudije?
Eto molim vas da ga skinemo ako je ikako moguće, molim vas! Jbm li mu pleme pitarsko!
Mislim da se može tražiti moramo tražiti zamjenu.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:56 pm

da mi dobro igramo ja bih vas razumio, ali realno nam je jakupović briga tek poslije naših igrača...
gradi željo boli te *****

dell21
Kontakt:

čet apr 21, 2016 2:57 pm

ChWilla je napisao/la:da mi dobro igramo ja bih vas razumio, ali realno nam je jakupović briga tek poslije naših igrača...
Nisu ni pitari sjajni nista bolji od nas, kao i svaki derbi sitnice će odlučiti a prošli na koševu baš ta sitnica ne sviranje penala ako se moze nazvati sitnicom nas je koštala 3 boda i titule na kraju.
Traziti promjenu ako je ikako moguce.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava