1921.ba je napisao/la:oh ivan lendric, you are the love of my life, oh ivan lendric, i'll let you shag my wife...

1921.ba je napisao/la:oh ivan lendric, you are the love of my life, oh ivan lendric, i'll let you shag my wife...
Auto i ženu nikome1921.ba je napisao/la:oh ivan lendric, you are the love of my life, oh ivan lendric, i'll let you shag my wife...
ženu i nekako ali autoIzlija je napisao/la:Auto i ženu nikome1921.ba je napisao/la:oh ivan lendric, you are the love of my life, oh ivan lendric, i'll let you shag my wife...
bocaciev rodjo ST LB I JOS JEDAN MISTERIOZNI HEHEHKrajPrice je napisao/la:Ma ovaj Talijano potpisuje!
ocekuje se jos maximalno 3-4 igraca.
Izlija je napisao/la:Auto i ženu nikome1921.ba je napisao/la:oh ivan lendric, you are the love of my life, oh ivan lendric, i'll let you shag my wife...
mozda zato sto je majstorLeon_Professional je napisao/la:1921.ba je napisao/la:oh ivan lendric, you are the love of my life, oh ivan lendric, i'll let you shag my wife...![]()
![]()
Zbog cega toliki izlivi emocija prema doticnom majstoru?!
Ma bjezi, nije samo zbog tog1921.ba je napisao/la:mozda zato sto je majstorLeon_Professional je napisao/la:1921.ba je napisao/la:oh ivan lendric, you are the love of my life, oh ivan lendric, i'll let you shag my wife...![]()
![]()
Zbog cega toliki izlivi emocija prema doticnom majstoru?!
![]()
mi ne zelimo da se branimo nego da napadamoHurmasica je napisao/la:Ne znam što, ali ako Italijan dođe ja nekako imam osjećaj da će biti pun pogodak, njima je odbrana u krvi, ne može da ne valja
još je Bokačov rođak, to mu je veliki plus
nemoj mi Ješine politike molim te, neka napada al' neka i odbrane..super1 je napisao/la:mi ne zelimo da se branimo nego da napadamoHurmasica je napisao/la:Ne znam što, ali ako Italijan dođe ja nekako imam osjećaj da će biti pun pogodak, njima je odbrana u krvi, ne može da ne valja
još je Bokačov rođak, to mu je veliki plus![]()
zato jos jedan ST
ima kod turkovica na instagramu sa lendricemfk1921 je napisao/la:Uslikaj brate pa nam objavi sliku.irfo je napisao/la:eno i pozdera na nargili, kontas sve nece ovi sa strane sto su dosli, oni svi za dan u argeliniju ko da nam je sponzor pa ih tjera neko tamo