Ja sam se pisao, ali bukvalno
Pogotovo kad je stavio naocale i zabacio glavu, a ovaj lije suze

Ja sam se pisao, ali bukvalno
Mokri san u reprezentaciji a za nas i da se ne prica.
Ideja je odlicna, ali trofej se kosi sa svim zakonima fizikePompey je napisao/la:Nesto kontam, mogli bi i mi uvesti neku nagradu "FK Željezničar igrač mjeseca". Na kraju svakog mjeseca, navijaci na zvanicnoj stranici imaju ponudjene npr. tri opcije, i izglasaju jednog igraca.
To je praksa u, haman pa svim klubovima sirom svijeta, pa sto to ne bi bio slucaj i kod nas.
Sada posto imamo tog sponzora, nagrada bi se mogla zvati i "Ziraat Bank igrac mjeseca"
Ovako nesto recimo
Tis mi rec s cim se kosi il ne kosiBlwD je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 2:37 pmIdeja je odlicna, ali trofej se kosi sa svim zakonima fizikePompey je napisao/la:Nesto kontam, mogli bi i mi uvesti neku nagradu "FK Željezničar igrač mjeseca". Na kraju svakog mjeseca, navijaci na zvanicnoj stranici imaju ponudjene npr. tri opcije, i izglasaju jednog igraca.
To je praksa u, haman pa svim klubovima sirom svijeta, pa sto to ne bi bio slucaj i kod nas.
Sada posto imamo tog sponzora, nagrada bi se mogla zvati i "Ziraat Bank igrac mjeseca"
Ovako nesto recimo![]()
Kad se rijesimo Kajkuta, Crnova, Mehremica, Projica, Zebe itd, imali bi dovoljno novca za odlicnog trenera, i to samo da plate od tih igraca preusmjerimo u trenera i kvalitetan strucni stab..Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 2:45 pmNajgori moguci scenarij je da ostane Adzem i krene lose ili u evropi ili nakon par kola, pa onda ide smjena,negativni naboj,tmurna jesen,Zrinjski se odmakne i pusiona. Valjda su ovoga svjesni i nemaju ni u jednoj kombinaciji ostanak strucnjaka koji nikad nije kriv.
Isto tako ne znam koliko je realno baratati sa ovim imenima gdje znas da ne bi dosao ispod 10 milja eura raditi ni u ludosti. I ja bih volio Mesu ili Kodru ali ne znam da li je to moguce Ako jeste, onda niko sretniji od mene. Adzem mora otici i to sva sustina jer je izgubio kompas, samopouzdanje,podrsku, neki autoritet ako ga je ikada imao.
Projic je stranac, od naredne sezone mozemo imati 4 stranca. Stranci moraju biti kvalitetni igraci, a nikako rezerve..
Modic, Saban, Ramovic =Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 3:32 pmDaj Ado MOdica, teren idealan, da vidimo kolko moze.
Mogao bi i Vranjes jer nisu igrali prosluOmar500 je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 3:34 pmModic, Saban, Ramovic =Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 3:32 pmDaj Ado MOdica, teren idealan, da vidimo kolko moze.je nauka
Na krilima Zeko i Zera, u napadu Zajmovic. Ako Kemo ne igra zbog kartona, idealna prilika za Cubaru, s njim Graovac, na bekovima Proja i Hadzic.
A ako Kajkuta vidim u prvoj postavi, ranjavam se odmah.
Neka ode u Turđikistan sirotinja jos koju paru da uzme, da on nama placa ja ga ne bi prihvatio.