nookey je napisao/la: ↑pet maj 11, 2018 11:45 am
Plava Porodica je napisao/la: ↑pet maj 11, 2018 11:33 am
Adžeme ovo ti je druga sezona u seniorskom fudbalu.
Dalje, istina je da je najlakše trenera otjerati, ali kada je trener kriv.
Vidiš li ti ovde većeg krivca od sebe?
Ja ne.
kriv je definitivno, ali ne 100%
kriv je i Zakarić što bira tekme kad će odigrati kako Bog zapovijeda, kriv je Ubiparip jer je u odsutnim trenucima znao fuliti nemoguće, kriv je Zec jer je glumio mangupa, kriv je Saša jer im nije svima je.bo mater, kriv je Veca jer je primio deset pacerskih golova, kriv je Crnov jer nas je izradio ko levate, kriv je Kajkut jer ne može pogoditi bazen, kriv je Bogi jer je par puta ispao smiješan, kriv je mehremić jer nije normalan, kriv je Hadžić jer se prepao, kriv je siniša jer se povrijedio, kao i Sinan, krivi smo mi jer smo stvorili neizdrživ pritisak, kriv je tuborg, bordo kar.ine, Beus, nesreća, vremenske nepogode i šta sve ne, al jbg, on jeste ipak najveći krivac...
ma sve stoji brate.. ali zar nije ljepše i bolje radi kluba kojeg voli da izađe i kaže, krivac sam, griješio sam, vodim ekipu u još ove dvije utakmice i onda će uprava odlučivati o mojoj sudbini, moralno sam postupio i ponudio ostavku.
Ovako može u isti koš sa svim onim barabama samo što gledaju svoju guzicu.
exbabilon je napisao/la:
Ubiparipa mi nije toliko zao. Graovac i Blagojevic su druga prica, tesko cemo ih nadoknaditi.
Opet ljeto, opet remont.
Opet u europu krećemo bez ijednog normalnog štopera, da se razumijemo Bogi to odavno nije za te okvire, bez normalnog lijevog beka i sa jednim desnim ko normalnim.. uz to i golman ide najvjerovatnije..
Blagojevića nikakav bum nadoknaditi ne može.
Shvatit ćemo šta smo imali tek u budućem periodu.
Od svih ovih veznjaka, kapitalaca, hajmo reći, jedini je podjednako dobar i naprijed i nazad. Jedini zna poslati rizičan pas, jedini ima odličan pregled igre i jedini zna povući loptu i povaljati kamaru igrača.