Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

FKZ1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 21, 2016 11:11 am

iggy2377 je napisao/la:
super1 je napisao/la:za Dadu jos nista nije rijeseno,mozda i ostane
Nezvanicno on ima nekakav anex u ugovoru vezano za brata, opet kazem nezvanicno zeli da brat ide na posudbu ali da ostane u zelji medzutim to nasi nezele ni da cuju, nezvanicno sada je na njemu
Ne lupaj gluposti...

Okolele
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:11 am

Cekajte ljudi da vidim..Nisam bas upratio sve ove postove ali sam vidio da se spominju taj neki Grekos i Žabar i koliko sam upratio Grk je vec kod nas na toj probi ili sta vec a o Talijanu se jos mahala..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hare79
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:16 am

Mogu razumijeti Dadu u potpunosti kad kaže da je većinom igrao u grču, jer publika na Grbavicu vrlo brzo počne zviždati igračima koji pogriješe jednom-dva put, pogotovo domaćim (tako je bilo i s Džekom), dok su se igrači sa strane (srbija, hrvatska), iako su bili puno lošiji, više tolerisali...
Valjda imamo taj neki kompleks u odnosu na susjede i komšije pa im se i na taj način dodvoravamo...
Da se Lazar Popović zvao drugačije (npr. Mujo Mehić), prvo bi ga raja ismijavala zbog imena (đe će Mujo igrat lopte, on je samo za lopate) i ne bi se zadržao u Želji duže od polusezone, u to sam 100% ubjeđen. Ovako i dan-danas imamo navijače koji se zaklinju u njega iako je čovjek fulio više zicera nego što je dao golova.. Al šta ćeš, takav nam je mentalitet...

storm_raider
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:22 am

Hare79 je napisao/la:Mogu razumijeti Dadu u potpunosti kad kaže da je većinom igrao u grču, jer publika na Grbavicu vrlo brzo počne zviždati igračima koji pogriješe jednom-dva put, pogotovo domaćim (tako je bilo i s Džekom), dok su se igrači sa strane (srbija, hrvatska), iako su bili puno lošiji, više tolerisali...
Valjda imamo taj neki kompleks u odnosu na susjede i komšije pa im se i na taj način dodvoravamo...
Da se Lazar Popović zvao drugačije (npr. Mujo Mehić), prvo bi ga raja ismijavala zbog imena (đe će Mujo igrat lopte, on je samo za lopate) i ne bi se zadržao u Želji duže od polusezone, u to sam 100% ubjeđen. Ovako i dan-danas imamo navijače koji se zaklinju u njega iako je čovjek fulio više zicera nego što je dao golova.. Al šta ćeš, takav nam je mentalitet...
Definitivno se slazem sa tobom. Bravo za post.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Charlie Sheen
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:23 am

Imamo jedno desno krilo,lijevo nemam nikako ako ce Bekric krpiti nisam zadovoljan, ako se racuna na Mirzu onda mu fali zamjena a planira se lijevi bek pored Husica,Kramarica,LAzica i napadac pored LEndre,Pozdera,Dzenisa i Mujagica nekako mi nema logike.

storm_raider
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:26 am

Lazic ce biti na krilu najvjerovatnije.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

teteac8684
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:27 am

Charlie Sheen je napisao/la:Imamo jedno desno krilo,lijevo nemam nikako ako ce Bekric krpiti nisam zadovoljan, ako se racuna na Mirzu onda mu fali zamjena a planira se lijevi bek pored Husica,Kramarica,LAzica i napadac pored LEndre,Pozdera,Dzenisa i Mujagica nekako mi nema logike.
Možda se misli na krilnog napadača...A za lijevog beka ni meni baš nije jasno...Vjerovatno se planira neko otpisati...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:32 am

Hare79 je napisao/la:Mogu razumijeti Dadu u potpunosti kad kaže da je većinom igrao u grču, jer publika na Grbavicu vrlo brzo počne zviždati igračima koji pogriješe jednom-dva put, pogotovo domaćim (tako je bilo i s Džekom), dok su se igrači sa strane (srbija, hrvatska), iako su bili puno lošiji, više tolerisali...
ne diraj lazara... on nam je donio kup 2011. dovoljno da bude neizvizdan... :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

Charlie Sheen
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:33 am

Ma LAzo je grizo teren i borio se ko da je od pjetlica bio u Zelji

Model1964

uto jun 21, 2016 11:34 am

storm_raider je napisao/la:Lazic ce biti na krilu najvjerovatnije.
Men se cini :) Da su Lazu planirali na desno krilo kao zamjenu Stevi, jer nemamo zamjenu za njega.
Cojk dešnjak koji zna i ljevom, fino ulazi u sedinu
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:36 am

Sta ce nam jos jedan napadac, dajte nam krilo :cigara:

Neandertalac

uto jun 21, 2016 11:39 am

super1 je napisao/la:ljudi polako niko nikog ne ucjenjuje,ipak su to dva dobra momka vjerujte mi,ta prica oko ugovora da ubacuje enisa nije korektna i nije istinita koliko ja znam a znam dosta
Svaka cast.
To sto su juce pisali je smijesno i nije fer prema jednom mladom momku koji je mnogo toga dao Zelji. I koji moze dati jos jako mnogo, igracki ili finansijski.
Kako ti rece, mozda i nece otici, ipak je vakat da se malo stane na tu `autonomiju` pa se neke odluke zajednicki preispitaju, donosose li dobro ili stete klubu.
:palacgore:
Željeznicar za život cijeli!

Model1964

uto jun 21, 2016 11:40 am

Dajte nam stopera(jovičića :) ) krilo (Subića :) sredinu ( Cvijanovića :) ) ..... i đaba ulaz u Dolinu :mrgreen:

Model1964

uto jun 21, 2016 11:44 am

Puno je price o autimoniji ili o diktatu Misimovića i Nikolića. Ovo trube oni koji nemaju pojma o vođenju. Nigdje u bijelom svjetu ne postoje ove dvije krajnosti. Misimović ako šta zna onda zna voditi, tako da....
Mi samo sa strane glabamo i cekamo prinove. Na latinskom se to kaže... BESPOSLENI

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:45 am

Sva dovođenja zavise od budžeta, ukoliko se Kostić odluči za Kemu i Bokaccini ne zadovolji potrebe onda bi moglo ostati nekih sredstava u budžetu za još jednog igrača. Srce navija da se Kemo izbori za svoje mjesto i bude nova nada BiH fudbala ali mi u podsvjesti zvoni tiho alarm jer je titula najavljena, zbog navijačke kohezije koja je klubu sada potrebna ta nam je titula i primat da se osvoji.
イビチャ・オシム

Model1964

uto jun 21, 2016 11:47 am

Izlija je napisao/la:Sva dovođenja zavise od budžeta, ukoliko se Kostić odluči za Kemu i Bokaccini ne zadovolji potrebe onda bi moglo ostati nekih sredstava u budžetu za još jednog igrača. Srce navija da se Kemo izbori za svoje mjesto i bude nova nada BiH fudbala ali mi u podsvjesti zvoni tiho alarm jer je titula najavljena, zbog navijačke kohezije koja je klubu sada potrebna ta nam je titula i primat da se osvoji.
Jasno, samo se šprdam na ovaj naš pitarluk :lol:

LARSSON
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:48 am

slika

vidi ih ajzea :ganja:

SWRA_1921
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:50 am

Taj Bokecini mi se cini nigdje veze igracem, jedini mu je plus sto je mlad, ali mlad je i nas Kemo. I ovaj Grk mora jos pure da jede i popase travu na Kupresu da bi usao u formu, takodje lik nigdje nije bio konstantan, vrlo malo utakmica iza sebe ima, ali eto opet je to bila bolja liga, a 2 Grcka i nije bas a i tu nije igrao. Nama je potreban DOBAR stoper (uz ovog Grka) i lijevo krilo, to je sve.

Vidim napisa neko da traze napadaca. :roll: :roll: :roll: :r :r :r :r

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:50 am

Auu kako dobro stoje na igracima
Željezničar ante portas !

Okolele
Kontakt:

uto jun 21, 2016 11:51 am

Ma Blagoja je nasa masina..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava