Nemoj tako, mi smo dobili 30 milja vise od kona zbog klempe.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 10, 2018 8:02 amI sad kao gledajte komšije u šta su upali.. Nedo Bog njihove situacije.
A u čemu je razlika može li mi iko odgovoriti?
koja je razlika između nas i njih koji ćemo iste pare dobiti za europu, koja je razlika kad svake godine isti nam je domet?
Oni su imali priliku napraviti klub, ali nisu.
Ali i dan danas nisu ništa lošiji od nas u sportskom dijelu.
Dok se mi šatro nešto koljemo, prcamo, podmećemo u toku sezona, Zrinjski nam iza leđa diže pehare. A šta je od te priče ostalo kao dobro je sve vidi njih, govore posjete na derbijima. Kamo sreće da su naši klubovi prvi pa da sa obrazom i sa punim stadionima gledamo ligu i gospodski se pokazujemo u europi.
Ja sam rekao, što se mene tiče, od čistačice, uprave, sportskog direktora, stručnog štaba te par preplaćenih zvjezdica lagano mogu napustiti klub bez da se okrenem. Svaki od njih je zaslužan što utorkom u 20:45 ne odigramo bar dvije utakmice u sezoni.
Od mene im je bila ovo zadnja šansa, više sam puta to napominjao,i sad me aposlutno boli ona stvar hoće li ostati.
ako ostanu, još danas smijeniti komplet SS i dovesti Amara Osima.
Pa makar nam Amar bio cijeli klub. I UO, i NO, i skupština, i administracija, i trener, i šef omladinskog.
Taman da isplatimo Vranješa dva mjeseca gledajući kako traži djetelinu sa četiri lista po terenu..Dominic je napisao/la: ↑čet maj 10, 2018 8:34 amNemoj tako, mi smo dobili 30 milja vise od kona zbog klempe.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 10, 2018 8:02 amI sad kao gledajte komšije u šta su upali.. Nedo Bog njihove situacije.
A u čemu je razlika može li mi iko odgovoriti?
koja je razlika između nas i njih koji ćemo iste pare dobiti za europu, koja je razlika kad svake godine isti nam je domet?
Oni su imali priliku napraviti klub, ali nisu.
Ali i dan danas nisu ništa lošiji od nas u sportskom dijelu.
Dok se mi šatro nešto koljemo, prcamo, podmećemo u toku sezona, Zrinjski nam iza leđa diže pehare. A šta je od te priče ostalo kao dobro je sve vidi njih, govore posjete na derbijima. Kamo sreće da su naši klubovi prvi pa da sa obrazom i sa punim stadionima gledamo ligu i gospodski se pokazujemo u europi.
Ja sam rekao, što se mene tiče, od čistačice, uprave, sportskog direktora, stručnog štaba te par preplaćenih zvjezdica lagano mogu napustiti klub bez da se okrenem. Svaki od njih je zaslužan što utorkom u 20:45 ne odigramo bar dvije utakmice u sezoni.
Od mene im je bila ovo zadnja šansa, više sam puta to napominjao,i sad me aposlutno boli ona stvar hoće li ostati.
ako ostanu, još danas smijeniti komplet SS i dovesti Amara Osima.
Pa makar nam Amar bio cijeli klub. I UO, i NO, i skupština, i administracija, i trener, i šef omladinskog.![]()
Imamo i dugove za razliku od njih.ChWilla je napisao/la:razlika je što mi imamo klub.
Koji brate kvalitet u igri.mula je napisao/la: ↑čet maj 10, 2018 8:38 amOsvojen kup,
Kvalitet u igri u odnosu na zadnjih 6 sezona,
Promovisao 2 igrača iz podmlatka i sljedece se sezone aBd još 2
Od Zajimovica napravio extra igrača
Osmankovic se pruzila sansa i on ce aBd da bude standardan
Dobijeni pitari 2 puta
Adzeme ostani !!!
Vise volim izlazak u Evropu, nego titulu i dugove koje cemo vračati narednih 10godina
Bravo @barbarezbarbarez je napisao/la: ↑čet maj 10, 2018 9:11 amKoji brate kvalitet u igri.mula je napisao/la: ↑čet maj 10, 2018 8:38 amOsvojen kup,
Kvalitet u igri u odnosu na zadnjih 6 sezona,
Promovisao 2 igrača iz podmlatka i sljedece se sezone aBd još 2
Od Zajimovica napravio extra igrača
Osmankovic se pruzila sansa i on ce aBd da bude standardan
Dobijeni pitari 2 puta
Adzeme ostani !!!
Vise volim izlazak u Evropu, nego titulu i dugove koje cemo vračati narednih 10godina
On od Zaima nije napravio igraca. On je njega hladno na posudbu htio poslati,svo ovo vrijeme je covjeka koristio na pogresnoj poziciji. Covjek je spic,a ne krilo,plus ima te lucidno lude poteze ko Ibrahimovic. Dao mu je sansu,jer se sa Zecom zakacio.
Imao je on dobrih stvari i svaka cast na tome,ali ih nije poslozio u jednu cijelinu.
Evo jucer se vidjelo,koliko je on imao sirokih mogucnosti u rosteru,i da ono sto je uradio forsiranjem 12-13 igraca,je ili blokada,ili neka trauma od pritiska za dobrim rezultatom,a mozda i jos uvijek trenerska nezrelost.
Svi vi koji sad se dvoumite sa njim i govorite ostani,u prvih 5 kola narednog prvenstva jebacete mu sve po spisku,jer generalno on je taj koji treba na posudbu,on treba da se kali ,svojim blokadama sam sebe je unistio samim tim i sve nas.
On je stvarno fin momak,i meni je zao da ode,ali ne znam ne mogu biti pametan,emocije na jednu stranu,a posao na drugu.
Adžem je jučerašnjom utakmicom dokazao da je on kriv za gubitak titule.storm_raider je napisao/la: ↑čet maj 10, 2018 7:41 amSlazem se apsolutno. Nakon prospavane noci, vise sam za Adzemov ostanak, nego odlazak.
Takodjer, Cenan jeste radio dosta dobar posao. Oni sto su zapoceli njegovo "tjeranje", uradili su to iz svojih sitnih motiva. Mnogi su se naivno primili. Opet na stetu Zelje, naravno.
Ove tri sezone nas uce strpljenju, mozemo mi preko noci ostvariti instant rezultat, ali to nije nikada donosilo dugorocniji profit. Dovoljno je da pogledate komsije, dalje ne morate traziti.