Ajzea vec poceo Enisa, dobar izbor

To jest zatvoreno za postojeći kadar, ali šta je sa eventualnim novim akvizicijama.fcz je napisao/la:Koliko se sjecam iz uprave su istakli kako neizlazak u evropu nece imati uticaj na planirani budzet i ja im vjerujem. Sta god bilo, ti ljudi su zasluzili nasu maksimalnu podrsku, definitivno su sposobni i voljni da stvore Zelju kakvog svi sanjamo. Eh samo jos da je kako s njima "upariti" Amara, gdje bi nam kraj bio.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma računica je jednostavna mi iz njihove ekipe bi uzeli puno više igrača nego oni od nas. Golman im je dobar, naš ništa nije bolji. Bekovi su im bolji, stoperi tu negdje. Sredina im je sa Zebom majstorom bolja. U napadu koji im btw nije ni trebao bi im jedino Lendra dobro došao, ostalo im od nas nije ništa must have. Ukratko imaju bolje ili jednake igrače. Jbg ja bi od njih uzeo pola ekipe. Mi još pure moramo jest da se s njima pobodemo. Nadam se samo da su naši toga svjesni i da će ovaj roster pojačati sa 3-4 vrhunska igrača jer ovaj roster neće ni dogodine moći puno bolje protiv jačih ekipa. Po meni treba nam lijeva strana komplet plus jedan vrhunski cener i jedan vrhunski stoper. To je minimum da budemo nešto. E sad ne znam da li će Uprava to biti u stanju namaći obzirom da ćemo najvjerovatnije ostati bez Evrope i samim tim bez solidne love kojom se moglo pokriti ovo što sam naveo da treba dovesti. Jeb.ig.a baš nam se ne da, nikad dva dobra sastaviti.
Ljudi su nam dali pet golova, a praktično nas nisu ni napali. Mislim i da su individualno jači jer mi često naše igrače precjenjujemo, a na tuđe ne obraćamo pažnju. Evo recimo onaj Ordaga, Veselinović ili recimo Sarić su ove sezone pokazali više nego sve naše vedete zajedno. Evo ja sam ubjeđen da recimo Memija, Kramarić, Bogi, Zola, Zahirović,Stana pa i Bekrić kod njih ne bi bili starteri.ChWilla je napisao/la:nama prvo treba izvući maksimum ili bar blizu toga iz ove ekipe. u njoj već ima igrača za koje se prije nekoliko mjeseci nije moglo sanjati da mogu doći kod nas ili bilo gdje u našu ligu. može ovo i mora puno bolje i ovako. kao što ni jesenas sa onom odron ekipom nije bilo razloga da ne dobiješ slaviju kod kuće, ili ne izgubiš u travniku i prijedoru...
postavka, pristup i uigranost su napravili razliku na stranu slobode, a nipošto indivdualni kvalitet.
Iskreno i nema se šta napisati kad smo katastrofa bili. Ako se šta loše napiše bili bi pljuvači. Puna podrška ekipi i Mulaliću do kraja sezone onda podvući crtu pa svoditi račune i tražiti krivca.Tryg je napisao/la:Necu nista pisati, bolje je.
Kao prvo pojacatu strucni stab sa dva pomocnika i teenerom golmana.Onda raditi na.dovodjenju igraca....ChWilla je napisao/la:uz istog trenera i isti period uigravanja ja sam siguran da većina bi. ma da danas zamijeniš ekipe u subotu bi opet husrefova pobijedila...
to ne znači da neće biti i pojačanja i otkaza, jer hoće.
I mene to fakat zanima, svaku utakmicu je barem 5 puta u ofsajdu...likusa je napisao/la:Raja mene nesto zanima ..jel iko osim mene primjetio da Tijago svaki put al od 10 prolaznih lopti on je 9 u ofsajdu ..to mene izludi zivota mi, jel zna covjek da treba biti u liniji jel mu neko objasnio ili je to nekakva taktikaev sinoc npr. uđe covjek prva lopta mu prođe on u ofsajdu
Izvini brate, ali ne mogu da ti ne odgovorim, i Zolotić je u baš nikakvoj formi i ne bih ga volio vidjeti u prvih 11, svi smo se obradovali njegovom povratku ali mnoge je razočarao svojim igrama.teteac8684 je napisao/la:Lekciju očito nismo naučili iz prve tekme ali hajde, gotovo je, idemo dalje...Za derbi najbolje ovako: Kjosevski - Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić - Zolotić, Blagojević, Bekrić, M. Stevanović, Stanić (ili Memija, apsolutno mi je svejedno) - Lendrić...Ako ne bude ferceralo ubaciti Tiaga, Mujagića...Zahirovića bih izostavio jer je, po mom mišljenju, u baš lošoj formi, tanko brate...U nedjelju mnoge stvari možemo ispraviti, doći u dobru poziciju da osvojimo treće mjesto....Ako ne mognemo, Bože moj, ima kraj sezone, analize, ko je šta uradio, pa nek se porefenajuU svakom slučaju pred nama je derbi, idemo pokušati dobiti, hrabro i jako...VOLIM TE ŽELJO!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slažem se s tobom, ali meni je i takav mrvicu bolji od Zahirovića...Barem meni...Iako, ruku na srcu, od obojice sam daleko više očekivao...Velahalve je napisao/la:Izvini brate, ali ne mogu da ti ne odgovorim, i Zolotić je u baš nikakvoj formi i ne bih ga volio vidjeti u prvih 11, svi smo se obradovali njegovom povratku ali mnoge je razočarao svojim igrama.teteac8684 je napisao/la:Lekciju očito nismo naučili iz prve tekme ali hajde, gotovo je, idemo dalje...Za derbi najbolje ovako: Kjosevski - Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić - Zolotić, Blagojević, Bekrić, M. Stevanović, Stanić (ili Memija, apsolutno mi je svejedno) - Lendrić...Ako ne bude ferceralo ubaciti Tiaga, Mujagića...Zahirovića bih izostavio jer je, po mom mišljenju, u baš lošoj formi, tanko brate...U nedjelju mnoge stvari možemo ispraviti, doći u dobru poziciju da osvojimo treće mjesto....Ako ne mognemo, Bože moj, ima kraj sezone, analize, ko je šta uradio, pa nek se porefenajuU svakom slučaju pred nama je derbi, idemo pokušati dobiti, hrabro i jako...VOLIM TE ŽELJO!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma bolji je on bio od bekrića.Dolina je napisao/la:Zola, Bekrić i Blagojević ne mogu igrati zajedno. Zola je izgubljen bio, totalni višak na terenu. U pojedinim trenucima je samo smetao njima dvojici.
Meni Zola kad god igra odigra dobro valjda sto svi imamo različit pogled na utakmicu....AsharaK je napisao/la:Sinoc je Zola bio nas najbolji igrac na sredini terena.