Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 21, 2016 8:27 am

Koga cemo prizivati ovaj derbi da ce zabiti pitarima, a ustvari to se nece desiti? :lol:
Ajzea vec poceo Enisa, dobar izbor :DD:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

south side
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:29 am

sta reci nakon prospavane noci po meni najveci krivac za ispadanje iz kupa je edis sa svojom formacijom taktikom i izmjenama najslabija karika je nas strucni stab na celu sa edisom i elvisom karicem .zavrsiti ovih 5 kola i ukoliko se neizbori europa zahvaliti im se i traziti drugog trenera.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:30 am

fcz je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma računica je jednostavna mi iz njihove ekipe bi uzeli puno više igrača nego oni od nas. Golman im je dobar, naš ništa nije bolji. Bekovi su im bolji, stoperi tu negdje. Sredina im je sa Zebom majstorom bolja. U napadu koji im btw nije ni trebao bi im jedino Lendra dobro došao, ostalo im od nas nije ništa must have. Ukratko imaju bolje ili jednake igrače. Jbg ja bi od njih uzeo pola ekipe. Mi još pure moramo jest da se s njima pobodemo. Nadam se samo da su naši toga svjesni i da će ovaj roster pojačati sa 3-4 vrhunska igrača jer ovaj roster neće ni dogodine moći puno bolje protiv jačih ekipa. Po meni treba nam lijeva strana komplet plus jedan vrhunski cener i jedan vrhunski stoper. To je minimum da budemo nešto. E sad ne znam da li će Uprava to biti u stanju namaći obzirom da ćemo najvjerovatnije ostati bez Evrope i samim tim bez solidne love kojom se moglo pokriti ovo što sam naveo da treba dovesti. Jeb.ig.a baš nam se ne da, nikad dva dobra sastaviti.
Koliko se sjecam iz uprave su istakli kako neizlazak u evropu nece imati uticaj na planirani budzet i ja im vjerujem. Sta god bilo, ti ljudi su zasluzili nasu maksimalnu podrsku, definitivno su sposobni i voljni da stvore Zelju kakvog svi sanjamo. Eh samo jos da je kako s njima "upariti" Amara, gdje bi nam kraj bio.
To jest zatvoreno za postojeći kadar, ali šta je sa eventualnim novim akvizicijama.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:31 am

biće ih, nije da neće.
gradi željo boli te *****

Tryg
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:37 am

Necu nista pisati, bolje je.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:38 am

ChWilla je napisao/la:nama prvo treba izvući maksimum ili bar blizu toga iz ove ekipe. u njoj već ima igrača za koje se prije nekoliko mjeseci nije moglo sanjati da mogu doći kod nas ili bilo gdje u našu ligu. može ovo i mora puno bolje i ovako. kao što ni jesenas sa onom odron ekipom nije bilo razloga da ne dobiješ slaviju kod kuće, ili ne izgubiš u travniku i prijedoru...

postavka, pristup i uigranost su napravili razliku na stranu slobode, a nipošto indivdualni kvalitet.
Ljudi su nam dali pet golova, a praktično nas nisu ni napali. Mislim i da su individualno jači jer mi često naše igrače precjenjujemo, a na tuđe ne obraćamo pažnju. Evo recimo onaj Ordaga, Veselinović ili recimo Sarić su ove sezone pokazali više nego sve naše vedete zajedno. Evo ja sam ubjeđen da recimo Memija, Kramarić, Bogi, Zola, Zahirović,Stana pa i Bekrić kod njih ne bi bili starteri.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:40 am

uz istog trenera i isti period uigravanja ja sam siguran da većina bi. ma da danas zamijeniš ekipe u subotu bi opet husrefova pobijedila...

to ne znači da neće biti i pojačanja i otkaza, jer hoće.

likusa
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:40 am

Raja mene nesto zanima ..jel iko osim mene primjetio da Tijago svaki put al od 10 prolaznih lopti on je 9 u ofsajdu ..to mene izludi zivota mi, jel zna covjek da treba biti u liniji jel mu neko objasnio ili je to nekakva taktika :psujem: ev sinoc npr. uđe covjek prva lopta mu prođe on u ofsajdu
Željeznicar za život cijeli !

damirfile
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:42 am

Tryg je napisao/la:Necu nista pisati, bolje je.
Iskreno i nema se šta napisati kad smo katastrofa bili. Ako se šta loše napiše bili bi pljuvači. Puna podrška ekipi i Mulaliću do kraja sezone onda podvući crtu pa svoditi račune i tražiti krivca.
Ja sam u kup najviše polagao nade jer smo u ligi puno kasnili što pokazuje i stanje na tabeli nakon ovakvog niza bez poraza. Računica jasna moramo otići pobijediti na koševu što će biti jako teško sa onakvom odbranom i lijevom stranom.

Dolina
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:50 am

Prespavalo se, pogledao sam opet golove :oops1:
Pričajte šta hoćete Amar je od govana pitu i to dobru pravio. Bilo bi glupo i kontraproduktivno išta sada mijenjati jer još ništa nije izgubljeno.
Imali smo dvije meč lopte, jednu izgubili, ostaje još jedna. Naše najveće pojačanje na ljeto može biti samo Amar ma koliko se mi trudili da se odmaknemo od njega. Jbg čovjek zna i tako je, bez njega trenutno ne možemo. To je evidentno.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:54 am

ChWilla je napisao/la:uz istog trenera i isti period uigravanja ja sam siguran da većina bi. ma da danas zamijeniš ekipe u subotu bi opet husrefova pobijedila...

to ne znači da neće biti i pojačanja i otkaza, jer hoće.
Kao prvo pojacatu strucni stab sa dva pomocnika i teenerom golmana.Onda raditi na.dovodjenju igraca....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

teteac8684
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:55 am

likusa je napisao/la:Raja mene nesto zanima ..jel iko osim mene primjetio da Tijago svaki put al od 10 prolaznih lopti on je 9 u ofsajdu ..to mene izludi zivota mi, jel zna covjek da treba biti u liniji jel mu neko objasnio ili je to nekakva taktika :psujem: ev sinoc npr. uđe covjek prva lopta mu prođe on u ofsajdu
I mene to fakat zanima, svaku utakmicu je barem 5 puta u ofsajdu...

Velahalve
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:57 am

teteac8684 je napisao/la:Lekciju očito nismo naučili iz prve tekme ali hajde, gotovo je, idemo dalje...Za derbi najbolje ovako: Kjosevski - Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić - Zolotić, Blagojević, Bekrić, M. Stevanović, Stanić (ili Memija, apsolutno mi je svejedno) - Lendrić...Ako ne bude ferceralo ubaciti Tiaga, Mujagića...Zahirovića bih izostavio jer je, po mom mišljenju, u baš lošoj formi, tanko brate...U nedjelju mnoge stvari možemo ispraviti, doći u dobru poziciju da osvojimo treće mjesto....Ako ne mognemo, Bože moj, ima kraj sezone, analize, ko je šta uradio, pa nek se porefenaju ;) U svakom slučaju pred nama je derbi, idemo pokušati dobiti, hrabro i jako...VOLIM TE ŽELJO!!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Izvini brate, ali ne mogu da ti ne odgovorim, i Zolotić je u baš nikakvoj formi i ne bih ga volio vidjeti u prvih 11, svi smo se obradovali njegovom povratku ali mnoge je razočarao svojim igrama.

teteac8684
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:00 am

Velahalve je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:Lekciju očito nismo naučili iz prve tekme ali hajde, gotovo je, idemo dalje...Za derbi najbolje ovako: Kjosevski - Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić - Zolotić, Blagojević, Bekrić, M. Stevanović, Stanić (ili Memija, apsolutno mi je svejedno) - Lendrić...Ako ne bude ferceralo ubaciti Tiaga, Mujagića...Zahirovića bih izostavio jer je, po mom mišljenju, u baš lošoj formi, tanko brate...U nedjelju mnoge stvari možemo ispraviti, doći u dobru poziciju da osvojimo treće mjesto....Ako ne mognemo, Bože moj, ima kraj sezone, analize, ko je šta uradio, pa nek se porefenaju ;) U svakom slučaju pred nama je derbi, idemo pokušati dobiti, hrabro i jako...VOLIM TE ŽELJO!!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Izvini brate, ali ne mogu da ti ne odgovorim, i Zolotić je u baš nikakvoj formi i ne bih ga volio vidjeti u prvih 11, svi smo se obradovali njegovom povratku ali mnoge je razočarao svojim igrama.
Slažem se s tobom, ali meni je i takav mrvicu bolji od Zahirovića...Barem meni...Iako, ruku na srcu, od obojice sam daleko više očekivao...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:01 am

Sinoc je Zola bio nas najbolji igrac na sredini terena.
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:03 am

Prvi gol je bilo igranje rukom, zato su nasi protestvovali. I pomocni sudija je to rekao Valjicu, ovaj nije uvazio. Cisto da se zna. Onaj Ordagic je igracina. Podrska ekipi!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dolina
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:03 am

Zola, Bekrić i Blagojević ne mogu igrati zajedno. Zola je izgubljen bio, totalni višak na terenu. U pojedinim trenucima je samo smetao njima dvojici.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

ChWilla
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:04 am

a bi nam pomogao i da je uvažio :rofl:

damirfile
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:04 am

Dolina je napisao/la:Zola, Bekrić i Blagojević ne mogu igrati zajedno. Zola je izgubljen bio, totalni višak na terenu. U pojedinim trenucima je samo smetao njima dvojici.
Ma bolji je on bio od bekrića.

Jaozinho22

čet apr 21, 2016 9:05 am

AsharaK je napisao/la:Sinoc je Zola bio nas najbolji igrac na sredini terena.
Meni Zola kad god igra odigra dobro valjda sto svi imamo različit pogled na utakmicu....
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.

Prijava