Gdje je onaj @IvanOsim kad sam mu govorio da kad bi pitao svaku ekipu u ligi koga bi voljeli da vide kao prvaka, svako ama bas svako bi rekla Zrinjski.storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:13 pmZrinjski 2:0. Nismo lose ni igrali ovo drugo poluvrijeme, ali to nije ni 20% mogucnosti ove ekipe. Nazalost.
Kakvo je ovo radovanje u Bijeljini sto Zrinjski vodi 2:0?? Joj sjebanog drustva i nazor drzave. Podijeliti ovo sve je davno trebalo.
igral Adzem,pa se tjera
ne igra al je odgovoran za ovu igru
Ako je ovo pravi put, dabogda mi danas skrenuli sa njega.sastrane je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:35 pmGdje je onaj @IvanOsim kad sam mu govorio da kad bi pitao svaku ekipu u ligi koga bi voljeli da vide kao prvaka, svako ama bas svako bi rekla Zrinjski.storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:13 pmZrinjski 2:0. Nismo lose ni igrali ovo drugo poluvrijeme, ali to nije ni 20% mogucnosti ove ekipe. Nazalost.
Kakvo je ovo radovanje u Bijeljini sto Zrinjski vodi 2:0?? Joj sjebanog drustva i nazor drzave. Podijeliti ovo sve je davno trebalo.
Tad si govorio da ne razmisljas ni priblizno kao ja, razmisli opet malo.
Ima tu dosta razloga. Od kompleksa glavnog grada, do toga da bi Zeljo ovom titulom i a sljedecim sa ovom upravom izdigao se iz sivila ove smijesne lige i postao bosanski Dinamo. A ove ekipe bi posluzile za nabijanje gol razlike.
Gledam i onaj "derbi" u Mostaru. Smijesno![]()
Ono derbi? Ono je šprdnja klasicna.
Zeljo je trn u oku mnogima. A kad si trn u oku znaci da si na pravom putu.
Nek i uprava ide ako ne mogu ispostovati zahtjeve Amara Osima. Ako vam je ego ispred kluba, idite. Umjesto da se svim silama trudite da ga privucete i da se vrati vi se glupirate, izmisljate toplu vodu..Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:10 pmMotaj kablove..
Adzeme ubleho odlazi i povedi Papca sa sobom..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Ma ne mogu vjerovati. Svjestan sam i ja svega bio moj Riccoli, ali covjek se mora nadati. Naravno da sam ga branio, ali vise podrske nema.MrRiccoli je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:30 pmMoj storme kad si pričao sve je u našim rukama, a svi svjesni bili poslije širokog a pogotovo poslije derbija da od titule nista da Adzema treba otjerati ti si ga branio, a nažalost to nije urodilo plodom. Greška sezone je ostavlja ne Adzema poslije širokog na klupistorm_raider je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:13 pmZrinjski 2:0. Nismo lose ni igrali ovo drugo poluvrijeme, ali to nije ni 20% mogucnosti ove ekipe. Nazalost.
Svi redom noga i moliti Amara da dodje jer ovako ne ide vise. Postali smo sprdacina, sto je dokaz i finale kupa gdje dodje 1.500