Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 20, 2016 10:13 pm

Valter je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:NAS 100 ONLINE I JOŠ 60 GUESTS.
USTA VAS JE.BEM SVI STE TU KAD TREBA PLJUVATI,MI KILOMETRE PRELAZIMO,OD CRKAVICE SKUPLJAMO,BJEŽIMO SA POSLA,FAKSA,ŠKOLE DA BI BODRILI ONO ŠTO NAM JE U SRCU,A VI SA STRANE SVE GLEDATE IPPLJUJETE NAJVIŠE,I NARAVNO VAŠ GLAS JE NAJGLASNIJI! SVI MI VIDIMO DA SU NAS LJUDI UBILI,ZASLUŽENO I IDEMO DALJE,U SUBOTU JE DERBI I DOK SUDIJA NE SVIRA KRAJ NIJE KRAJ BORBE ZA EVROPU.SHVATITE VIŠE JEBEMU NAŠ MENTALITET,A DO PRIJE PAR DANA STE IH VI ISTI DIZALI U ZVJEZDE.
KAD SE HVALI,UMJERENO SE HVALI,KAD SE KUDI UMJERENO SE KUDI.VI TE MJERE NEMATE,I OTJERASTE SVE ŠTO JE SVETO I ŠTO NIJE.
IZVINJAVAM SE NA OVAKVOM POSTU,ALI STE MI VI POJEDINCI SAMO POGORŠALI VEČERAŠNJU IGRU ŽIVACA.

ZAPAMTITE: ŽELJO JE IZNAD SVEGA!
Strucnjak nek si nas sve ovdje ispsovao i izvrijeđao i nek si nam rekao da je Zeljo iznad svega.
I da, strucnjak utakmica nije u subotu nego u nedjelju.
A da ti malo manje prdiš na forumu,i javiš se kad treba pljuvati,ili jednostavno da te postavimo na mjesto Edisa,koji su komplet polusezonu morali raditi nemoguće,ono što je zasrano u prvoj polusezoni..pozz od stručnjaka;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:13 pm

ChWilla je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:@jovane U prvenstvenoj utakmici u Tuzli nam je Kjosevski direktno donio tri boda skinuvsi nekoliko zicera..
protiv širokog zicer glavom sa 5 metara, u vrapčićima 1-1 situacija, protiv mladosti na grbavici 1-1 situacija, tri zicera u tuzli...bezobrazno je njemu reći išta majke mi.
Naravno da je bezobrazno.. Vedran je uz Lendrica najzasluzniji sto smo u bilo kakvoj igri za evropu..
Model1964 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Jovo, molim te reci mi na osnovu čega ti misliš da Edis obečava puno? Ja nisam ništa vidio od jesenas od taktičkog znanja ili trenerske lukavosti.
Nemere se sve na galamu. Dođe kad tad neki baja i razbije ti nos :)
Svima je jasno da je samo Amar pravo rjesenje.. To znaju i oni sto Amara ne mogu ocima smisliti.. Bez obzira i na to o Edisovoj sudbini odlucivati na kraju sezone na osnovu postignutog rezultata.. Ako izbori evropu, sto je cilj u ovoj sezoni, ja bih ga ostavio na klupi..
Ok Hadžija, isto mislim :)
Samo me zanima šta je to, na osnovu ćega on obečava puno? Šta je to prepoznatljivo u njegovom trenerskom radu? Koji segment igre, nogometno razmišljanje.....?
Edisovo nogometno razmisljanje je "poginuti svaku tekmu".. To je odraz njegovog fajterskog karaktera.. Samo potreban je veliki autoritet da se svim igracima usadi takav nacin razmisljanja..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri apr 20, 2016 10:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sergejevic

sri apr 20, 2016 10:14 pm

Treba prvo stvari staviti na svoje mjesto. Dakle, uprava, strucni stab, igraci, omladinski pogon, navijaci su stvari za sebe. To su segmenti nekog kluba. Davno, na onom forumu jos, su mene napadali kada sam ja kritikovao rad uprave kluba, a osvajli smo titule. Bilo je jasno da se ne moze nastaviti tako i eto, dosta vremena poslije nas je stiglo. Danas, imamo dobru upravu, odlicne momke, lijepe stvari oko kluba, i ako neko kritikuje nekog igraca ili Edisa ne znaci da je i protiv ove uprave. To treba razjasniti i odvojiti.

Ovo je losa kopija igre pod vodstvom Odovica. To je cinjenica i tako stvarno jeste. Ne znam zasto. Odovic je stoperski par doveo do savrsenstva, bekovi su dobro zatvarali, vezni red takodjer, igra da ne primis gol, jednu svoju sansu zabi i to je to. Odovic je doveo sebi likove koji mu mogu donjeti rezultat s takvom igrom. One lopte koje nabijamo na Lendrica Bajic je uspjevao smiriti, zadrzati i proslijediti dalje. Sada se tek vidi koliko je to tesko i svaka cast Bajicu na tome. Imao je Djelmica koji je uvijek bio opasan po protivnicki gol, nije bio klasicno krilo kao Miroslav Stevanovic. Odovic je imao Kokota koji je simulirao, krao te prekrsaje, valjao se, provocirao i sta sve ne. Edis ima sasvim drugaciju ekipu i na taj nacin ne moze igrati. Apsolutno je ista igra kao prethodnu polusezonu. Patnja na postavljenu odbranu, dobro nam ide kada se branimo, a ovo danas je bila bruka nevidjena. Trebaju ti dva gola, a ti ne mozes centar preci.

Siroki smo dobili vise sretno nego spretno, na individualni kvalitet uz stativu Kozulja i onu odbranu Kjosevskog. Velez smo dobli iz penala na jedvite jade. Mladost smo pobjedili uz dva autogola i ponovo strasnu odbranu Kjosevskog kod 2-1 za nas, ko zna sta bi tu bilo. Slobodu iz jednog jedinog suta na gol, Drinu nekim odbijancem, protiv Travnika se grcevito branili... To bi bile te nase silne pobjede ovu polusezonu. Ako cemo nastaviti ovako barem vrati Odovica i njegovu taktiku koju je sam napravio, a ne da neko drugi pokusava igrati kao on. Mi nismo nista dobili na terenu, nemamo sistema, nemamo igre, nemamo prekide, nemamo uigrane akcije, ako se nesto napravi to je nesto individualno ili neka odbica. **** i to.

Samo se govori ginemo na terenu, poginuti cemo i slicno. Ne daj Boze da neko pogine na terenu, to ne treba nikome, ta prica rijetko gdje vise prolazi. Daj da nesto odigramo, da napravimo akciju, da napadnemo nekog. Sistem trener uspostavi za dva mjeseca, nije to neka velika pamet. Posebno kada se uzme u obzir da imas prelazni rok, da si doveo cijelu ekipu i dva igraca ti igraju iz stare postave. Dakle, do sada smo morali imati sistem igre, morali smo liciti na nesto, a mi smo skupina pojedinaca koja se dodaje od stopera do golmana i trazi dugom lopom igraca koji uopste ne pokusava zadrzati te lopte.

Ako se prica o nekoj pripremi za sljedecu sezonu zasto nam igra konstatno 14 istih igraca gdje se napamet znaju izmjene? Zasto se ne pokusa nesto drugacije, neke nove formacije, novi igraci i da se nadje idealno rijesenje za ovu ekipu ? Ovo izgleda veoma, veoma lose a veceras je sve eskaliralo. Gledao sam ja velike poraze Zelje, igranje u drugoj ligi i sta sve ne, ali ovo je bila velika bruka. Nismo bili u stanju preci centar dok nam Sloboda nije dopustila i povukla se malo nazad. Moze se reci da smo imali srece, i u prvoj utakmici su nam zabili drugi gol cim su krenuli naprijed. Izgubis 3-1 i kazes da smo dobri prosli. To je bruka za ovaj klub, a neko je odgovoran za to. Igra nam je sve losija sto moze znaciti samo da su igraci nekako igrali, a kako prihvataju trenerove zamisli sve to izgleda mnogo losije. Jos jedna kilava pobjeda nam nece donjeti nista dobro, moze samo odloziti neizbjezno.

Roberto Baggio
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:14 pm

ChWilla je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Lopta je to...
Pobjedis,izgubiš...Ideš dalje.
Treba se okretati sljedećoj utakmici. Dobar primjer je upravo Sloboda. Prije par dana kući zijane 3:0 ...Ne prave dramu,idu dalje i evo ih već večeras na pravom kolosijeku.
gdje su djelovali jednako loše ili gore nego mi danas.

a eto, ko je priželjkivao promjene i eksperimente dobio ih je, i više nego što smo htjeli.

najbolje smo opet igrali u "najklasičnijoj" formaciji, recimo kako smo počeli protiv širokog, eventualno uz rotaciju memija - stanić na lijevom krilu. i ovaj jadni gol je napravio memija sa lijevog krila i ja se apsolutno ne mogu složiti da je on tu lošiji nego na desnom, iako je generalno lošiji nego prošle godine.
To je, moguće, osnovni problem. Memija na lijevog beka, Bekrić lijevo krilo, u sredini i Zolotić i Zahirović, naprijed Blagojević. I meni je to puno izmjena. Zna Mulalić šta je time htio postići, ali u praksi uopće nije funkcionisalo. Sigurno nismo planirali da nabijamo loptu na samog Lendrića, okruženog čitavom odbranom, to je bio samo znak nemoći da sprovedeš planirano: nemaš nikoga otvorenog, ne možeš se do sutra dodavati na svojoj polovini, i onda je samo nabiješ prema naprijed.

A ne sviđa mi se ni ova druga varijanta, kao reakcija na gol: Zahirović napolje, Đermanović na špica, Lendrić lijevo, Bekrić na desetku, Blagojević na centralnog. Pola ekipe si promiješao, stavio svog najopasnijeg igrača na pogrešnu poziciju, ostao bez Zahirovića, pa opet ništa nisi uradio.

Lijeva strana nam jeste slabija od desne, to je svima jasno, ali s ovakvim rotacijama uspjeli smo je napraviti samo još slabijom. A protiv Travnika prije par dana smo vidjeli da Zolotić i Zahirović nisu dobra kombinacija u igri prema naprijed...

Svemu tome dodaš dobrog i nabrijanog protivnika, i to je to, rezultat je da nas odavno neko nije ovako nadigrao.
FK Željezničar 1921

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:16 pm

Model1964 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:@jovane U prvenstvenoj utakmici u Tuzli nam je Kjosevski direktno donio tri boda skinuvsi nekoliko zicera..
protiv širokog zicer glavom sa 5 metara, u vrapčićima 1-1 situacija, protiv mladosti na grbavici 1-1 situacija, tri zicera u tuzli...bezobrazno je njemu reći išta majke mi.
Tako pada Jovina teorija o bedemu zvanom Edis :) . Vedran nas vadio pravo, a još djete :)
ziceri ili ne, nijedna ekipa nije imala vise od 3-4 sanse na utakmici, sada travnik napravi sanse protiv nas... hocu reci, mnogo toga edis treba da nauci ali covjek je sjeo na klupu prosle godine, i prva utakmica derbi... iskreno bojao sam se, a on ih ladno uzme... siroki padne, slobodu uzeo sa svojom taktikom i svakako odlicnim golmanom... i sad kad je nadigran na neiskustvo, odma glave lete? ne treba sad traziti krivca za ispadanje i tjerati ga... podrska je ono sto nam treba...
100/94/37/34 - i to je to!

Ajzea
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:17 pm

Eto, lagat cu sebe da je sve bilo krasno. Ostavite taj konformizam po strani, ne mozete uticati na misljenje drugih ljudi..
Mene ovo boli, i bijedno se osjecam jer sam svjestan cinjenice da smo odigrali kao picke.
Kao sto rekoh, nije problem izgubiti pet razlike, problem je ne vidjeti zelju da se bilo sta promijeni dok gubis cak i pet razlike.

dell21
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:17 pm

Igra katastrofa međutim ne smijemo sad klonuti i za 3 dana imamo jo bitniju utakmicu koju ako izgubimo sve gubimo ove sezone.

Model1964

sri apr 20, 2016 10:18 pm

@sergejevic :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Sve si rekao ispravno. Nejma dalje :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:19 pm

dell21 je napisao/la:Igra katastrofa međutim ne smijemo sad klonuti i za 3 dana imamo jo bitniju utakmicu koju ako izgubimo sve gubimo ove sezone.
Za četiri dana drug, što bi naš cijenjeni forumaš valter napisao,koji se javi kad treba popljuvat.No ti ne pratiš klub po njegovoj teoriji...
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

dell21
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:23 pm

Plava Porodica je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Igra katastrofa međutim ne smijemo sad klonuti i za 3 dana imamo jo bitniju utakmicu koju ako izgubimo sve gubimo ove sezone.
Za četiri dana drug, što bi naš cijenjeni forumaš valter napisao,koji se javi kad treba popljuvat.No ti ne pratiš klub po njegovoj teoriji...
Ma od silne nervoze i nasih manekena na terenu vise ne znam ni koji je dan.

hardwell
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:23 pm

sergejevic je napisao/la:Treba prvo stvari staviti na svoje mjesto. Dakle, uprava, strucni stab, igraci, omladinski pogon, navijaci su stvari za sebe. To su segmenti nekog kluba. Davno, na onom forumu jos, su mene napadali kada sam ja kritikovao rad uprave kluba, a osvajli smo titule. Bilo je jasno da se ne moze nastaviti tako i eto, dosta vremena poslije nas je stiglo. Danas, imamo dobru upravu, odlicne momke, lijepe stvari oko kluba, i ako neko kritikuje nekog igraca ili Edisa ne znaci da je i protiv ove uprave. To treba razjasniti i odvojiti.

Ovo je losa kopija igre pod vodstvom Odovica. To je cinjenica i tako stvarno jeste. Ne znam zasto. Odovic je stoperski par doveo do savrsenstva, bekovi su dobro zatvarali, vezni red takodjer, igra da ne primis gol, jednu svoju sansu zabi i to je to. Odovic je doveo sebi likove koji mu mogu donjeti rezultat s takvom igrom. One lopte koje nabijamo na Lendrica Bajic je uspjevao smiriti, zadrzati i proslijediti dalje. Sada se tek vidi koliko je to tesko i svaka cast Bajicu na tome. Imao je Djelmica koji je uvijek bio opasan po protivnicki gol, nije bio klasicno krilo kao Miroslav Stevanovic. Odovic je imao Kokota koji je simulirao, krao te prekrsaje, valjao se, provocirao i sta sve ne. Edis ima sasvim drugaciju ekipu i na taj nacin ne moze igrati. Apsolutno je ista igra kao prethodnu polusezonu. Patnja na postavljenu odbranu, dobro nam ide kada se branimo, a ovo danas je bila bruka nevidjena. Trebaju ti dva gola, a ti ne mozes centar preci.

Siroki smo dobili vise sretno nego spretno, na individualni kvalitet uz stativu Kozulja i onu odbranu Kjosevskog. Velez smo dobli iz penala na jedvite jade. Mladost smo pobjedili uz dva autogola i ponovo strasnu odbranu Kjosevskog kod 2-1 za nas, ko zna sta bi tu bilo. Slobodu iz jednog jedinog suta na gol, Drinu nekim odbijancem, protiv Travnika se grcevito branili... To bi bile te nase silne pobjede ovu polusezonu. Ako cemo nastaviti ovako barem vrati Odovica i njegovu taktiku koju je sam napravio, a ne da neko drugi pokusava igrati kao on. Mi nismo nista dobili na terenu, nemamo sistema, nemamo igre, nemamo prekide, nemamo uigrane akcije, ako se nesto napravi to je nesto individualno ili neka odbica. **** i to.

Samo se govori ginemo na terenu, poginuti cemo i slicno. Ne daj Boze da neko pogine na terenu, to ne treba nikome, ta prica rijetko gdje vise prolazi. Daj da nesto odigramo, da napravimo akciju, da napadnemo nekog. Sistem trener uspostavi za dva mjeseca, nije to neka velika pamet. Posebno kada se uzme u obzir da imas prelazni rok, da si doveo cijelu ekipu i dva igraca ti igraju iz stare postave. Dakle, do sada smo morali imati sistem igre, morali smo liciti na nesto, a mi smo skupina pojedinaca koja se dodaje od stopera do golmana i trazi dugom lopom igraca koji uopste ne pokusava zadrzati te lopte.

Ako se prica o nekoj pripremi za sljedecu sezonu zasto nam igra konstatno 14 istih igraca gdje se napamet znaju izmjene? Zasto se ne pokusa nesto drugacije, neke nove formacije, novi igraci i da se nadje idealno rijesenje za ovu ekipu ? Ovo izgleda veoma, veoma lose a veceras je sve eskaliralo. Gledao sam ja velike poraze Zelje, igranje u drugoj ligi i sta sve ne, ali ovo je bila velika bruka. Nismo bili u stanju preci centar dok nam Sloboda nije dopustila i povukla se malo nazad. Moze se reci da smo imali srece, i u prvoj utakmici su nam zabili drugi gol cim su krenuli naprijed. Izgubis 3-1 i kazes da smo dobri prosli. To je bruka za ovaj klub, a neko je odgovoran za to. Igra nam je sve losija sto moze znaciti samo da su igraci nekako igrali, a kako prihvataju trenerove zamisli sve to izgleda mnogo losije. Jos jedna kilava pobjeda nam nece donjeti nista dobro, moze samo odloziti neizbjezno.
Bravo doktore na postu!
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Zeljo1921
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:24 pm

Jos ne mogu da shvatim do koga je pa smo ovako lose igrali. Igraci su se trudili, trcali su ali sve je nekako nepovezano.
Lose smo stajali na terenu i od pet odbijenih lopti oni su kupili cetiri. U vecini situacija sam imao osjecaj da igraju sa dva igraca vise.
Ona nabijanja lopte pa ko stigne tesko da mogu donijeti dobro. Poceli utakmicu sa Bekricem, Blagojevicem, Zolom i Zahom i kontam pojest cemo ih na sredini. U par situacija smo izgledali smijesni. Sad je lahko biti general ali mislim da je greska gurati Memiju na lijevog beka a Bekrica na krilo.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:kompletnu ekipu smo od pocetka polusezone stavili pod pritisak nekog moranja izlaska u Evropu i mislim da je to zapravo i nas najveci problem pored ovih ocitih koji se vecinom ogledaju u ozljedama pojedinih igraca, u prvom redu Ace sto je rezutriralo nesto losijim partijama stoperskog dvojca, Tiaga kojem je povreda prekinula kontinuitet dobrih igara cime smo ostali uskraceni za par taktickih mogucnosti. s druge strane tu je i pad forme Bekrica i Memije kojeg smo poceli vozati po terenu tamo-vamo uz pritisak nas navijaca... kada je Edis u pitanju, euforija je splasnula, protivnici su nas procitali i postali smo predvidivi uz izuzetak ove vecerasnje hazarderske postave koja govori o necem drugom....

mislim da svi skupa, od uprave preko strucnog staba do nas navijaca moramo spustiti loptu, smiriti i relaksirati situaciju i osloboditi se tog pritiska "moranja". nista se u zivotu ne mora osim umrijeti.
uz malo rada na taktici, bez pritiska i velikih ocekivanja vjerujem da ce ova ekipa prodisati i "proleprsati".

ponavljam i saljem poruku igracima i Edisu, ne mozete vi biti toliko losi koliko vas ja mogu voljeti!
:zeljeznicar1:
niz pobjeda je napravio to "moranje". nije njega bilo ni blizu ovoliko kad smo zaostajali 7 bodova za radnikom i 8 za širokim. svi su bili prihvatili da je evropa na vrlo dugom štapu, a sad se to promijenilo. ali ako to ne mogu izdržati i prevazići, i nismo za evrope...
ako se sjecas i na onom forumu sam pojacanja spominjao u kontekstu priprema za Ligu 12, a ako u ovoj nesto nahvatamo bice odlicno. ne znam na koju su pricu pojedinci pali kada su potpisali za nas!? da li na onu o evropi i izlogu, povratku u reprezentaciju ili ucescu u projektu izgradnje velikog Zelje!? nesto im se moralo obecati, pred njih staviti neki cilj.... ali necu ulaziti u spekulacije jer nemam pojma...
da se vratim na pocetak, istina je da su i meni nakon tri vezane pobjede na startu uz par rezultata koji su nam isli u prilog porasli apetiti kao i svima uostalom.
bilo kako bilo, ja i dalje vjerujem da mozemo do treceg mjesta bez obzira na sve probleme koje imamo i nedostatke koji su ociti.
medjutim, i da ne uspijemo necu pretjerano zaliti. zato sam i gore i napisao, nista se ne mora osim umrijeti.

derbi je pred nama i valja nam se okrenuti toj utakmici. kao i uvijek vjerujem da cemo ih dobiti.
nismo odavno......
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Lampard
Kontakt:

Jel moze meni samo neko rec zasto je Halvadzic otpisan bez adekvatne sanse, na stranu treninzi. Koliko sam ga gledao na pripremnim bio je dobar, protiv Borca par istrcanih odlicno. Moze i na pp

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:26 pm

sergejevic je napisao/la:
E bravo druze, upravo to sam htio pisati ali vidim ti si pa da podebljam samo. To Edisu mogu zamjeriti, jer je kako neko rece zvjezdice digao previse. Nema konkurencije, zna da ce igrati. I prosle polusezone smo imali u rotaciji 13-14 igraca, sad su nam bolji igraci i opet ista stvar, sablonske izmjene, sablonska igra. Ali treba ovo do kraja izgurati kako god, pa razmisliti o novom treneru. Igraci su po meni vrlo dobri, uz ciljana pojacanja moze to biti TOP ekipa.

ChWilla
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:26 pm

pa upravo danas je edis probao nešto promijeniti i pretumbati - kao što je većina nas i priželjkivala. nešto skroz suprotno dosad viđenom - ali također i sa potpuno suprotnim efektom. kao da nikakve ideje nije bilo šta, kako i zašto, nego baš k'o raja s foruma, samo da se nešto promijeni.

da smo danas stvarno ušli sa ziheraškom postavkom, sigurno bi bolje prošli. i da je danas kopirao odu, sigurno bi bolji bili jer su i igrači bolji, osim možda drugog stopera zbog povrede bogdanovića.

ne poredim nas sa barcelonom, ali i njihov sistem koji je možda najdominantniji u fudbalu ikad, sve skupa doživi tri žute sedmice zbog kojih ispadne iz lige šampiona i od gotovog u prvenstvu napravi veresiju i mrtvu trku...
gradi željo boli te *****

mali plavisa
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:28 pm

Djulaga_ je napisao/la:
rios je napisao/la:
Djulaga_ je napisao/la:Kosoric i Bogicevic jedna velika nula. Stavit Hodzurdu nek igra, nema smisla za ovu dvojicu. uzas
Vrlo klimav stoperski tandem.

Nemam snage pisati neki duzi komentar,mozda kasnije..Ili sutra..Tuzan sam,frustriran,,Ne zbog poraza,ne zbog ispadanja iz kupa nego zbog nase nemoci veceras..Pregazeni smo u ovom dvomecu 5-2 :cry: :cry:
Ovo ispadanje je ispadanje zbog stopera.
Ne mogu kriviti jednog, obojica su uzasni.
Obrukali smo se.
Ovo ispadanje je kolektivno,ne krivi nikad jednog ili dvojicu svi su krivi!I realno da te pitam sta je sa napadom oni razvalili jel de?Sto ne mogu ovih sto uvijek izvuku po jednog krivca!

Ajzea
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:29 pm

Ja bih zivot dao da ovog momenta mogu cuti sta smo mi to zamislili u svlacionici.

Kapiten
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:30 pm

Valter je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:NAS 100 ONLINE I JOŠ 60 GUESTS.
USTA VAS JE.BEM SVI STE TU KAD TREBA PLJUVATI,MI KILOMETRE PRELAZIMO,OD CRKAVICE SKUPLJAMO,BJEŽIMO SA POSLA,FAKSA,ŠKOLE DA BI BODRILI ONO ŠTO NAM JE U SRCU,A VI SA STRANE SVE GLEDATE IPPLJUJETE NAJVIŠE,I NARAVNO VAŠ GLAS JE NAJGLASNIJI! SVI MI VIDIMO DA SU NAS LJUDI UBILI,ZASLUŽENO I IDEMO DALJE,U SUBOTU JE DERBI I DOK SUDIJA NE SVIRA KRAJ NIJE KRAJ BORBE ZA EVROPU.SHVATITE VIŠE JEBEMU NAŠ MENTALITET,A DO PRIJE PAR DANA STE IH VI ISTI DIZALI U ZVJEZDE.
KAD SE HVALI,UMJERENO SE HVALI,KAD SE KUDI UMJERENO SE KUDI.VI TE MJERE NEMATE,I OTJERASTE SVE ŠTO JE SVETO I ŠTO NIJE.
IZVINJAVAM SE NA OVAKVOM POSTU,ALI STE MI VI POJEDINCI SAMO POGORŠALI VEČERAŠNJU IGRU ŽIVACA.

ZAPAMTITE: ŽELJO JE IZNAD SVEGA!
Strucnjak nek si nas sve ovdje ispsovao i izvrijeđao i nek si nam rekao da je Zeljo iznad svega.
I da, strucnjak utakmica nije u subotu nego u nedjelju.
Pa neka je ispsovao. Tako i treba kad ko picke kakve ovdje pljujete kada god imate i najmanju mogucu priliku i trazite neke smjene. Kako vas nije stid ? Nakon 2 poraza vi serete kako EDIS nije za nas, isti ste pitari kojima se lafo smijete nesto nakon smjene trenera i tjeranja svakog covjeka nakon 2 kiksa. I to vas najmanje 50 % ne ide ni na sve domace utakmice da pruzite podrsku ovim momcima koji spasavaju sta se da spasiti nakon usrane jeseni.
Konacno stajemo na noge kao klub, a vi bi skidali glave ko najveci dusmani. Ako izgubimo derbi vi cete i upravu tjerati glavu dajem za to.
Gdje je ta ljubav prema klubu ? Nekada se mora i izgubiti, sta da se radi. Ne moze niko sve pobjediti, ali bas niko. A navijac je tu da podrzi klub i kada je najteze. Tada je podrska i najbitnija i najpotrebnija, a vi samo serete i serete.
Fuj.

MULALIĆ EDIS !
Svi na derbi po pobjedu !
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

storm_raider
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:31 pm

Aronija 30 dana.

Okrenimo se nama.

I igraci i trener (ma ko god da je), pa i uprava moraju biti podlozni kritikama. Ne smije niko biti zasticen. Ali sada valja dignuti ekipu do derbija. Svi znamo sta nam taj derbi znaci i sto se mene tice, ako bi gore dobili, ja bih im ovo ispadanje oprostio. S tim da izbore Europu naravno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.

Prijava