Ako ne mozemo dovesti Amara, najbolji potez je da se ne daje otkaz Adzemu i da mu se pruzi prilika i naredne sezone. Ali na kraju sezone da se uradi duboka analiza tzv sportskog segmenta, pomocnih trenera, zaduzenja, skautiranja, oml pogona. Znaci da se odredi jedna politika i da je se drzimo. Adzem je nadam se iz ovoga svega naucio neke stvari, covjek uci dok je ziv. Moramo ga podrzati i biti uz njega u ovim trenucima.
Vidim neki strucnjaci raspali prozivaju Papca. Uopste ne znaju koja su njegova zaduzenja u klubu. Funckija SD se razlikuje od kluba do kluba. Nije Papac kriv sto se Mehremic nije pravilno iskoristio. Dozirati mu minutazu, ulaziti zadnjih 10 minuta kad vodimo. Ili ponekad kao krilo da ne budu sve oci u njega uprte. A ne u vatru odmah i frajer izgorio. A misljenja sam da je vrh bek.
Nije Papac kriv sto je Vranjes driblan tamo vamo. Zasto Zajmovic nikad nije poceo utakmicu kao napadac od 1. minute. Zasto Zakaric nije klupiran i umjesto njega Zera poceo. Mogao i je Zeba dati ruke, on je igrac poteza. Adzem je gresku napravio, nema veze idemo dalje.
Ja sam uz Adzema