mirzza je napisao/la: ↑pon apr 16, 2018 8:44 am
Neki dan sam pisao da je suspenzija bila ishitrena, glupa i nezrela reakcija i sada nam nas vrli trener kaze fali nam brzine.
Pa kako ga nije sramota?
Kazni novcano te igrace zbog toga i toga ali ne mozes ih suspendovati kada nam svako treba.
Hoces li ista uraditi sada (jer si pojeo gofno sa suspenzijom) pa prikljuciti nekog od ove djece sto su igrali protiv Atletika?
Mali Besirevic je za Mehremica bek, Mehremic je ovo proljece opravdao ulogu jedino u pozoristu, onako uredno pocesljan, pristojan, on za fudbala nije.
Zasto Vranjes mora igrati 90 minuta a frajer meda ne moze? Nije ni do pozicije nego do volje i snage, dise na skrge?
Zasto umjesto da siris roster ti ga skupljas, zasto nema Projica?
Sta je uzrok velikog broja povreda? Gdje je sada profesor, popisam mu se na znanje i diplomu.
Sta kaze onaj pametnjakovic protiv Sirokog im krivo sunce sto grije, sta je jucer krivo, kakva je jucer odbrana za ove hadalje i polutrenera.
Sve si upravu brate.Ma ljudi dragi,sta je Adzem radio prvih 10 kola. Bukvalno se igrao menagera ali uzivo. Igra nam je bila uzasna,ali su ga mnogi opravdavali da je trazio tim. Zatim je dosla serija odlicnih rezultata i covjek nam je svima zacepio usta. Realno mi smo se fenomenalno snasli u onim uslovima i poceli smo vjerovati da smo u blatu dobri ko Schumacher po kisi. Da tuga bude veca to se sad ispostavlja kao zaista da je tako.
Nije problem sto ti sklonis nekog igraca ,sto ga kaznis. Seljacke fore kuci materi nek prosipa i Zec i Crnov. Cak i da tim trpi zbog toga,ali ces naci neko rijesenje. Ovaj covjek ga u 3 jako bitne utakmice ne nalazi. Sto je najgore i dalje se nista nece promijeniti sustinski. To sto ce mozda igrati Projic umjesto MehSpahica,ili neke kozmeticke promijene nista generalno nece doprinjeti.
Igraci su ti spremni tako,da ih grcevi hvataju,da se na smijesne nacine povrijedjuju,da jedva disu na terenu. Imas igrace na pogresnim pozicijama ,imas igrace koji kvalitetom nisu za Vitez,i ti jos onda sam kratis svoj roster. Pa sam kaze mi smo htijeli ali nismo mogli. Zalosno je da Sloboda i Sarajevo budu bolji od tebe. Zalosno je da Siroki bez 2 nakbolja igraca ubije hljeb u tebi. Pa zapitaj se covjece dragi sta radis.
Evo vodimo se pricom da je Zeba star i ne moze. Pa sto ti se 80 % igre svodi na Vranjesa koji je malo mladji i slican igrac.
Kad si vec ispao genijalac i odrekao se brzine u timu. Promjesaj karte malo vidis da ne ide. Nemas Sinana,pa stavi na njegovo mjesto Zaima,probaj covjece,skloni ga sa krila. Celo i Vranjes iza njega. Stavi radije Hajdara na krilo bar ce trcat ko konj. Ako vec neces Zerica.
Mogu se probati djeca ,ali sad nije pravo vrijeme za to. Previse smo svi nervozni samo bi djeca pretrpila uvrede i sranja sa tribina.
Ali ako nastavi sa ovim timom i ovakvom postavkom. Slobodu moze proci ako sta zaluta za 1-1. Krupu mozda ako bude ovu djecu izvela. Ostala 4 meca frajer nece osvojit 2 boda.
Evo pitao sam nekoliko puta,zna li iko koliko Sinan nece igrati. Jer ovo je strasno kako lose stojimo na terenu. Mi smo sinoc imali jedno 6-7 puta priliku da unistimo Sarajevo. Hajdar i Blagi uzmu loptu na sredini bukvalno se krene 5 na 5. Pa to je strasno kako to izgleda. Ili Hajdar ima 3455892 dodira sa loptom,ili se odmah gurne do Voje. Dok ostali stoje u 10 metara nabijeni.Niti se ko otvara niti ukrstava.Ono je tuga sta mi nismo iskoristili.Ono bi Radnik,Zrinjski i Siroki strpali 3 komada. Nama je Sarajevo onako sakato 5 puta napravilo prodore po krilu,samo sto ne znaju zavrsiti.
Ponavljam 3 utakmice nismo dosli pameti. A izgleda da ce nastavit ovako. Jer ja licno ne vidim da on ima neki plan u glavi. Niti da sad ima realnih opcija,sto zbog povreda sto zbog suspenzija.
Mene pojede cinjenica koliko puta Zrinjski vracamo u zivot , predhodnih sezona poklanjamo 2 titule Zrinjskom,sad ih opet vracas u igru 2 puta u 4 kola.
Sami sebi smo najveci neprijatelji,ja bi volio opet pojesti govno ili da padne neki snijeg,samo da Ado ispadne pametniji od svih nas ,ali cini mi se da bi on nasao rijesenje da ga nekako otopi da sam sebi skoci u stomak.Ili bi mozda ipak suspendovao padavine...