Ne kradi mi citate

Al fakat jest

Ovo da nam savez ne moze crtati ofsajd linije
juve ili bajernstorm_raider je napisao/la: ↑sub mar 24, 2018 2:53 pmOzbiljno pisem, vec je dogovoreno. Kao na Allianz Areni ce biti.
Bayernnookey je napisao/la: ↑sub mar 24, 2018 3:04 pmjuve ili bajernstorm_raider je napisao/la: ↑sub mar 24, 2018 2:53 pmOzbiljno pisem, vec je dogovoreno. Kao na Allianz Areni ce biti.
Jao ljepotekikirikikospice je napisao/la: ↑sub mar 24, 2018 2:38 pm
Trenutno jedan od najboljih terena u Europi, zahvaljujuci izuzetno strucnim radnicima i osoblju koji vode brigu o istom. Guardian je napisao interesantan clanak o tome kako su novi vlasnici nakon preuzimanja kluba doveli u tom momentu najboljeg strucnjaka iz engleske i ponudili mu neogranicena sredstva. Sa zeljom da posjeduju najbolji teren medju ligama petice.
Nadam se da su ljudi u klubu upoznati sa cinjenicom koliko kosta odrzavanje, i koje je mjere neophodno poduzeti da zadrzi kvalitet tokom sezone.
Cak sam se i sam ponudio da pomognem koliko god mogu, cvrsto vjerujem da ce administracija kluba imati sluha za takvu vrstu ponude.
Ima ova koju je klub objavio, eto i tribine i teren sa jugo-zapada.CURVA je napisao/la: ↑sub mar 24, 2018 5:25 pmA moze li samo sa zapada da se vidi teren i istok natkriven