Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 16, 2018 5:24 pm

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Refa1921
Kontakt:

pet mar 16, 2018 5:24 pm

I samo im Adem treba skrenuti pažnju na Bilbiju i njegove skokove pri kojim se ubacuju Filipović i Jović. Radniku su stvorili 3-4 šanse na isti fazon.

ponosannavas
Kontakt:

pet mar 16, 2018 5:34 pm

ja ću još jednom reći da bih počeo lijevo sa Hadžićem. Ostalo bi ostavio isto kao na prošloj tekmi. Pa uvesti Zeca i Ramovića na umornu odbranu. Sretno i ostavite momci srcena terenu. SAmo to tražimo :) uz naravno bar bod :)

Reha1921
Kontakt:

pet mar 16, 2018 5:42 pm

Kakav je papak ovaj Ermin Avdic skaut divova kaze Zeljo nema neku igru mislim da je bolji Zrinjski e nek Galaktikosi sa Lavora imaju igru pisam ti se u usta ubleho pitarska.

Elegant
Kontakt:

pet mar 16, 2018 5:44 pm

Nekako mnogo opustenije docekujem sutrasnju utakmicu nego onu proslu, mislim da ce ovaj put biti mnogo bolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

pet mar 16, 2018 5:47 pm

Reha1921 je napisao/la:
Kakav je papak ovaj Ermin Avdic skaut divova kaze Zeljo nema neku igru mislim da je bolji Zrinjski e nek Galaktikosi sa Lavora imaju igru pisam ti se u usta ubleho pitarska.
Oni imaju dobru atmosferu, posebno kad ti premlate saigrača 8-)

kremenko

pet mar 16, 2018 5:49 pm

Reha1921 je napisao/la:
slika

slika
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Reha1921
Kontakt:

pet mar 16, 2018 5:52 pm

kremenko je napisao/la:
pet mar 16, 2018 5:49 pm
Reha1921 je napisao/la:
slika

slika
:lol: :lol:

cikazubo
Kontakt:

pet mar 16, 2018 5:56 pm

Ako se vodimo proslom utakmicom u Mostaru, kljucne stvari koje se moraju popraviti su odbrana prekida, protiv Krupe je to vec djelovalo jako dobro jos se ne smije zanemariti visina Vukotica, Fajica, i onog drugog stopera jer cini mi se da nije Aleksic igrao, izgleda da se radilo tokom sedmice na tome pa se nadam da sutra nece biti panike kao u toj zadnjoj utakmici u Mostaru.
Druga stvar je odbrana lijeve strane kako u tranzicionoj igri Zrinjskog kada nas je malo iza lopte tako i kad smo postavljeni odnosno svi iza lopte, Mehremic nema brzinu sto ne znaci da ne moze cuvati Filipovica, jednostavno u korijenu treba sprijeciti mogucnost da Milos dobija 20m terena za 1 na 1 igru s Adijem, pojeo bi svakog beka na velikom prostoru a pogotovu ove kurpulentnije tipove kao Mehremic koji je znao cak ostajati sam na krilu sa dva igraca Zrinjskog, Zec eventualno Zajmovic moraju uvijek a ne kad im se cefne pratiti krilo u tranziciji ili beka koji dolazi igrati 2 na 2, pored toga u odbrani strane intenzivno moraju ucestvovati lijevi vezni i lijevi stoper jer se cesto i njihovi veznjaci izvlace na krilo i traze taj dupli pas, odbrana nam sutra jednostavno mora biti puno elasticnija, pametnija a mozda i grublja kad izadjemo visoko, bolje nasloni se na Bilbiju ako je blizi toj visokoj lopti i spusti ga na zemlju nego da ispadas kao iz autobusa i skaces samo eto da bi ispalo da si bio u duelu, mada nismo imali tih problema kao Radnik, ipak su Bogi i Graovac neki kvalitet da bi prolazile tako jednostavne stvari.
Sto se tice desne strane, bar ja se ne bojim da ce nam ista napraviti tu, Sinisa je neprikosnoven defanzivac sigurno najbolji bek lige defanzivno, a tu je i atleticni Graovac da pomogne i da se vrati na vrijeme na svoje mjesto, a nema ni Todorovica vec je tu Jovic koji je sporiji i laksi za citati, plus Stanic kojeg valjda znamo u dusu.
Napadacki gledano, po meni sutra moraju istrcati prije svega Zec ma u kakvoj formi bio te Hajdarevic i Ramovic. Zec i Ramovic mogu biti neraspolozeni ali po meni nikad ne trebaju biti zanemareni jer su to igraci koji nama daju kvalitet, nikad Zajmovic nece zamijeniti adekvatno Zeca, niti cemo ikad igrati brzo i nepredvidivo ako na 9 nije Sinan. Ako su neraspolozeni jebaji ga ne pise nam se dobro, Vranjes je klasa ali ja ga jos nekako ne mogu klasifikovati gdje i kako ga koristiti, a izgleda da i Adzem ima dileme jer se pokusava i na centralnom veznom a sada dva puta na toj devetci iza napadaca, vidi se da moze majstorski odigrati na obje pozicije ali opet nekako kao ekipa bolje funkcionisemo kad su na terenu Jovan i Ramovic. Dosta sam vas davio :D

exbabilon
Kontakt:

pet mar 16, 2018 6:20 pm

Ma sutra je tekma gdje jedan potez moze biti kljucan. Bolji jesu bili i prosli put, ali sve rijesi neki lose odbranjen prekid i to je to. Sutra to moze biti crveni karton koji ce isprovocirati Bilbija, neka odbica, sut s 30 metara, jedna dobra kontra, itd... U sustini izadji, odigraj svoju igru koliko god je moguce, pokazi zube, pokazi da si vrijedan sampionske titule. Tih 90 minuta preori teren , ali budi namazan i strpljiv. Vrijeme igra za nas, svoje prilike cemo docekati, oni ce biti nervozniji kako utakmica odmice. Hajde Adzeme, nadmudrio si Husrefa, nadmudrio si i Sablica, dosao je red i na kockara/prelivodu/hamelja.

avlami97
Kontakt:

pet mar 16, 2018 6:36 pm

Sutra je utakmica u kojoj možemo mnogo više dobiti, nego izgubiti i zato ih treba napasti od prve minute, pa kud puklo da puklo. Presingom ih stisnuti, jer tome se sigurno ne nadaju. Ako bi u prvih pola sata poveli, to bi ih moglo skroz sjebati. I zato, samo juriš od prvog sudijskog zvizduka.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 16, 2018 6:41 pm

Kad na Grbavici ne pritisnemo Celika il Krupu eto cemo i Zrinjskog dole.
Treba da izletimo kao Mehremic nedje u sredinu terena pa kontra i fljas gol.

Nisu ni oni nas stisli dok Bogi nije unio nervozu i kad smo se poceli gubit.
Pogotovo su presing igrali kad su gol dali. Po onakvom terenu, napad je najbolje odbrana.
Sumnjam da ce biti ista drugaciji pocetak meca od onog prije par sedmica.

LARSSON
Kontakt:

pet mar 16, 2018 6:43 pm

Gubimo 2-0 sutra i krece konacni raspad

neroazzuro
Kontakt:

pet mar 16, 2018 6:48 pm

Samo pazit prekide i ona utrcavanja krila iza leđa odbrane i nema zime.

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 16, 2018 6:49 pm

Jer mi uopce i nismo lose poceli. Do 20-25. minute smo bili dominantniji.

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 16, 2018 6:54 pm

I ja se slažem sa @ponosnim samo u jednoj stavci. A da to je da Keno zaigra ispred Mehremića. Nije ništa specijalno ali je duplo bolji u defanzivi od Adija.
Na adija i proju ko nije kreno nije ni prošo ko pored dvije bandere
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pet mar 16, 2018 7:02 pm

slika

kontranogama
Kontakt:

pet mar 16, 2018 7:29 pm

Vise bosnjaka kod njih nego kad nas.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

1921.ba
Kontakt:

pet mar 16, 2018 7:32 pm

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

mirzza
Kontakt:

pet mar 16, 2018 7:37 pm

Realno po svemu ispred njih smo, posebno gledajući njihov spisak.
Pirić
Kadusic Barisic Jakovljević Šukur
Pezer Cirjak
Filipović Bilbija Jovic
Handzic
To bi trebao biti njihov sastav.
Sa klupe nemaju alternativa što je dobro, rumeni papak im je tajno oružje. Bez Stojkica i Todorovica smo bolji i idemo to pokazati.
Kemo mjesto Bogija, Sinan mjesto Vranjesa i neko mjesto Adija i to je to.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava