Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 25, 2018 11:33 pm

storm_raider je napisao/la:
ned feb 25, 2018 11:12 pm
Maestralan post o Blagojevicu na temi o igracima. @Ujko, nadam se da ne zamjeras sto sam ga ovdje kopirao.
Ujko je napisao/la:
ned feb 25, 2018 9:26 pm
Blagojevic - jedan od onih vjecnih lozaca nase parne lokomotive koji je trpa snagom Alije Sirotanovica
i ciju jednu lose odigranu utakmicu potenciramo do besmisla, a narednih deset maestralno odigranih
shvatamo kao nesto sto se samo po sebi podrazumijeva, jedan od onih cije postere niko nece vjesati
po zidovima svoje momacke sobe, jedan od onih od kojih ce rijetko ili nikada biti zatrazen intervju, jedan
od onih radilica ciji ucinak je nemjerljiv, a cesto previdjen...Tip igraca kao sto su nekada bili Josip Cilic ili
Dragomir Vlaski.
Za udzbenika :palacgore:

Sto se Bore tice, on sam sebi ne vjeruje, a ne da uvjeri jos nas sto gledamo. Smijurija.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

ned feb 25, 2018 11:35 pm

Omar500 je napisao/la:
ned feb 25, 2018 11:33 pm
Maestralan post o Blagojevicu na temi o igracima. @Ujko, nadam se da ne zamjeras sto sam ga ovdje kopirao.
Ujko je napisao/la:
ned feb 25, 2018 9:26 pm
Blagojevic - jedan od onih vjecnih lozaca nase parne lokomotive koji je trpa snagom Alije Sirotanovica
i ciju jednu lose odigranu utakmicu potenciramo do besmisla, a narednih deset maestralno odigranih
shvatamo kao nesto sto se samo po sebi podrazumijeva, jedan od onih cije postere niko nece vjesati
po zidovima svoje momacke sobe, jedan od onih od kojih ce rijetko ili nikada biti zatrazen intervju, jedan
od onih radilica ciji ucinak je nemjerljiv, a cesto previdjen...Tip igraca kao sto su nekada bili Josip Cilic ili
Dragomir Vlaski.
Za udzbenika :palacgore:

Sto se Bore tice, on sam sebi ne vjeruje, a ne da uvjeri jos nas sto gledamo. Smijurija.
Sto se mene tice, za Plave Sehare (prebaci tamo molim te :)). Blagojevic ide ovo ljeto, neka ostane uspomena makar tamo na jednog celavog majstora, koji je stvarno igrao fudbal.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

svraka
Kontakt:

ned feb 25, 2018 11:36 pm

Brkoo je napisao/la:
Prosle sezone bez marketinga i svih ostalih cuda imali trecu posjetu na Balkanu iza Zvezde i Hajduka, ubjedljivo prvi u tom segmentu bili u nasoj drzavi. Cijene karti najvece u drzavi.
Zbog toga je glupo reci da nismo zasluzili ni krov na istoku, ni farbanje reflektora itd..
Jeste to, ali govorim za utakmice ove sezone. Eto vidjet cemo koliko ce nas biti protiv celika.

Treba poceti sa mobilizacijom svaku tekmu do kraja sezone,jer se ipak borimo za titulu i potrebniji smo nego ikada.

Sto se naprijemr svaku utakmicu ne bi podijelilo 1000 karata malisanima iz osnovnih skola i smjestiti ih na jedan dio istoka. To bi vjerovatno privuklo i njihove roditetelje da dodju na utakmicu. Jedne prilike sam bio u Spliu na utakmici i gledam kako jedan profesor vodi svoju djecu njih cca 40 i navijaju zajedno kroz grad prema stadionu i podjeljene su im zastavice. Sto i mi ne bi isto radili? Prosetaju kroz vils pjevaju malo i na stadion.

Mozda treba privuci i iz ostalih blizih gradova ljude. Organizuje se neki autobus npr firme koja nam je sponzor. Toj djeci se da neki paket od dvije ulaznice( dijete i roditelj) plus prijevoz po nekoj jeftinijoj varijanti da vidimo koliko bi se odazvalo.

Treba raditi na marketingu. Ima mnogo klubova od kojih se moze pokupiti neka fora kao sto sam gore naveo.
Forza 1921!

Oda majstore!

Charlie Sheen
Kontakt:

ned feb 25, 2018 11:37 pm

Evo vidite igrac radnika ulazi u putanju vidite zzadnji igrac sarajeva se ne moze zaustaviti jer je teren los vidite i ovdje je sve cisto.sudija je bio veoma blizu vidite.

storm_raider
Kontakt:

ned feb 25, 2018 11:40 pm

Znaci nije penal jer se zadnji igrac sarajeva nije mogao zaustaviti?

Dobro da znam ako se zabijem nekad autom u necije, da se pozovem na Boru Elcica i kazem da se nisam mogao zaustaviti.

dr.vet.med
Kontakt:

Očekivao sam da će prikazati dvije situacije s Pecare od prošlog kola( neopravdano poništeni gol Menala i gol gostiju kojem je prethodio 'pasivni' offside). Očigledno su dobro zaštićeni od saveza. Kao što neko napisa prethodno gore, morati ćemo biti perfektni svako kolo, kako bi održavali korak s Grinjskim, koji će ako ne igrom, sigurno sudijama i delegatima održavati korak s nama. Još večeras se naslađivati konama, a sutra se okupirati mislima prema utakmici, kada naši momci putuju u Mostar. Izuzetno bitna utakmica,bodom bih bio zadovoljan, ostali bi na prvom mjestu, a naravno da kao navijač uvijek priželjkujem pobjedu. Odlično je što smo zadržali ili povećali razliku u odnosu na 3 i 4 plasiranu ekipu u prvenstvu kojima neće biti lako uzeti bodove u Bijeljini i Krupi. S obzirom da nisam dugo vremena pisao, a svaki maltene dan sam bio na forumu i pratio našeg Želju moram čestitati Saši i upravi na fantastično dovedenim ciljanim pojačanjima i Admiru koji to sve majstorski ukomponuje. Posebne pohvale 1921. ekipi.

@storme Da li se zatvorila finansijska konstrukcija za istočnu tribinu?

storm_raider
Kontakt:

ned feb 25, 2018 11:43 pm

dr.vet.med je napisao/la:
Očekivao sam da će prikazati dvije situacije s Pecare od prošlog kola( neopravdano poništeni gol Menala i gol gostiju kojem je prethodio 'pasivni' offside). Očigledno su dobro zaštićeni od saveza. Kao što neko napisa prethodno gore, morati ćemo biti perfektni svako kolo, kako bi održavali korak s Grinjskim, koji će ako ne igrom, sigurno sudijama i delegatima održavati korak s nama. Još večeras se naslađivati konama, a sutra se okupirati mislima prema utakmici, kada naši momci putuju u Mostar. Izuzetno bitna utakmica,bodom bih bio zadovoljan, ostali bi na prvom mjestu, a naravno da kao navijač uvijek priželjkujem pobjedu. Odlično je što smo zadržali ili povećali razliku u odnosu na 3 i 4 plasiranu ekipu u prvenstvu kojima neće biti lako uzeti bodove u Bijeljini i Krupi. S obzirom da nisam dugo vremena pisao, a svaki maltene dan sam bio na forumu i pratio našeg Želju moram čestitati Saši i upravi na fantastično dovedenim ciljanim pojačanjima i Admiru koji to sve majstorski ukomponuje. Posebne pohvale 1921. ekipi.

@storme Da li se zatvorila finansijska konstrukcija za istočnu tribinu?
Nisam siguran stvarno, mislim da nije jos uvijek. Mi je direktno posjetom mozemo i trebamo zatvoriti.

igla
Kontakt:

ned feb 25, 2018 11:45 pm

Nije stvar jel penal, realno i može se svirat, i ne mora, moje mišljenje naravno, ali dovoljno je reći da npr nema intenziteta.

Čovjek objašnjava da je kretnja igrača Radnika koji trči sam na golmana sa loptom OPSTRUKCIJA, te da ne bi trebalo da ulazi u putanju odbrambenom. To je stvarno :D

Amidza
Kontakt:

ned feb 25, 2018 11:47 pm

Nadmasio je sam sebe.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon feb 26, 2018 12:00 am

Znaci napadač nije smio napadati prema golu, morao je stati na loptu, okrenuti se oko igraca sarajeva i onda sta bude... *ebem li ga mutava, zamisli uvedu nam VAR sistem i boro sjedi u onoj kabini i prati i javlja sudiji. *ebem te zivote kakve sve penale trpiš
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

storm_raider
Kontakt:

pon feb 26, 2018 12:03 am

Video assistant referee (VAR) - Boro Elcic d.o.o.

Pompey
Kontakt:

pon feb 26, 2018 12:07 am

SirAlexFerguson je napisao/la:
Znaci napadač nije smio napadati prema golu, morao je stati na loptu, okrenuti se oko igraca sarajeva i onda sta bude... *ebem li ga mutava, zamisli uvedu nam VAR sistem i boro sjedi u onoj kabini i prati i javlja sudiji. *ebem te zivote kakve sve penale trpiš
Cuic pita Boru u kabini da li vidi ofsajd, a Boro mu odgovara "Evo vidim da ne vidim"
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon feb 26, 2018 12:08 am

Pompey je napisao/la:
Cuic pita Boru u kabini da li vidi ofsajd, a Boro mu odgovara "Evo vidim da ne vidim"
HAHAHAHAHAHAHAHAH, pa cuicu šta da ti kažem, ovdje imamo situaciju 50-50, odluci srcem ko ga yebe

godrina
Kontakt:

pon feb 26, 2018 12:10 am

de ba ovi se sprdaju sa nama, kao sto neko kaze nije bitno jel penal ili nije al cuj sta on baljezga
frajer trci prema golu i opstruise ovog iza sebe
prave nas budalama, ovog debila treba sklonit ba, nevjerovatno
ma mi smo budale sto ovo pratimo vise, **** vam bakir i covic mame svima
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

storm_raider
Kontakt:

pon feb 26, 2018 12:12 am

Hahahaha, cuj igrac trci prema golu i opstruise igraca koji ga ganja. Hahahahhahahhaha.

Ovo bolje od Nadrealista.

Pompey
Kontakt:

pon feb 26, 2018 12:08 am
Pompey je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAH, pa cuicu šta da ti kažem, ovdje imamo situaciju 50-50, odluci srcem ko ga yebe
:rofl1: :rofl1: :rofl1:
A onda u pregledu kola Boro kaze, arbitar Cuic je donio pogresnu odluku :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

exbabilon
Kontakt:

pon feb 26, 2018 12:18 am

Pogrijesio je samo 3 puta, nije lose.

Hocemo i u srijedu Borinu analizu, ko ce cekat do nedjelje.

Brkoo
Kontakt:

pon feb 26, 2018 12:21 am

Hahahaha, cuj igrac trci prema golu i opstruise igraca koji ga ganja. Hahahahhahahhaha.

:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon feb 26, 2018 12:23 am

Brkoo je napisao/la:

A i otkud mu pravo da trči prema golu Sarajeva? Ovo nek mu bude škola, ne trči se na gol Sarajeva i Zrinjskog

storm_raider
Kontakt:

pon feb 26, 2018 12:24 am

pon feb 26, 2018 12:23 am
Brkoo je napisao/la:

A i otkud mu pravo da trči prema golu Sarajeva? Ovo nek mu bude škola, ne trči se na gol Sarajeva i Zrinjskog
Opstrukcija igre!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava